PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 350 daytona hakkında

lamro
25.December.2014, 18:11
merhaba. eski üyeyim evlilik mevlilik dersen raptorden kopmuştum ama artık 350 daytona ile yeniden burdayım. benim gibi 350 lik daytona sahibi varsa bi iki sorunum var yanıtlarsanız sevinirim. birincisi arka plaka titreşimden ötürü iğrenç bir ses çıkarıyor bunu yaşayıp çözen varmı. ikincisi motoru alırken satan arkadaş direksiyon kilidini açıp vermişti ama ben bi türlü yapamadım mekanizma gereği bi inceliği var ama çözemedim. rüzgarınız bol olsun.

CELİL
25.December.2014, 18:43
Merhaba Şamil aramıza tekrar hoş geldin 8)
Yeni Daytona'an hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
Arka plaka için plakanın çamurlığa deydiği yere küçük lastik bir takoz takarsan sesi keser aslında orjinalinde var ama düşmüş olabilir takazun olduğu yerde delik var

Direksiyon kilidinin mili yerine tam oturup karşılası lazım yoksa kitlenmez onun için direksiyonu tam sol yap kiliti çevirirken gidonu hafif sağa sola oynat kilit mili karşı deliğe denk gelince kitlenir 8)

lamro
25.December.2014, 18:46
celil abi çok teşekkür ederim hemen senden bi cevap geleceğini tahmin ediyordum ve yanılmadım tekrar burda olmak çok güzel umarım tez zamanda da güzel sürüşler yaparız hep beraber. plakanın altında plastik biconta var abi ama yinede ses yapıyor direksiyon kilidine gelince anahtar sistemi diğerlerinden farklı bi sistem 350 daytonada bilmiyorum gördünmü anahtarı tak çevir anahtarı çıkar gibi garip bi sistem yapmışlar o sistemle ilgisi varmı bilmiyorum ama sorunun milin oturmasıyla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü epeyce bi denedim olmadı

CELİL
25.December.2014, 18:56
Bende spyder var gidon kilitleri aynı olması lazım bizimkide anahtarı tak çevir çıkart ama mil denk gelmezse anahtar dönmez eğer anahtar dönüyor ve kitlenmiyorsa kilitin mili kırılmış veya kilit bozuk olabilir olmazsa servise ugrağında baktırırsın

Plaka için plakalık varsa oda ses yapar plakalığı çıkarıp direk plakayı bağlarsan keser veya plaka ile plakalık arasına birşeyler sıkıştırıp titremesini kesebilirsin kolay gelsin 8)

lamro
25.December.2014, 19:30
abi saygılar