PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 250lik spyder almayı düşünüyorum yardım lütfen

tolga1992
27.December.2014, 02:40
abilerim spyder 250lik almak istiyorum acaiiiiip hoşuma gidiyor tavsiye edermisiniz kullanıcısı varmı aramızda ne kadar yakıyo kilometrede arıza çıkarırırmı üzermi beni çin malı diyolar kullanmamış adamlar bile yorum yapıyor kullanıcısı varsa yardım lütfen giden 6 7 bin olsun önemli değil ama beni üzüpte motora olan sevgimi bitirmesin

m.kaptan
27.December.2014, 02:52
oncelikle hosgeldin foruma. dilerim en kısa zamanda da istedigim makineye kavusursun..

ben 350 daytona kullanıyorum ama motor blokları tamamen aynı oldugu icin yorum yapabilirim az da olsa..

bende senin gibi terettütler icindeydim almadan once ama suan da gercekten makinadan cok memnunum.gerci satmam gerek suan ayrı ama tekrar alsam yine rr alırım muhtemelen...

bu butceye alınabilecek bence en sorunsuz cruiser...

tolga1992
27.December.2014, 02:57
çok teşekkür ederim ne kadar yakıyor acaba kilometrede

CELİL
27.December.2014, 11:53
Merhaba Tolga aramıza hoş geldin 8)
Burda ben dahil nerdeyse herkes Regal Raptor kullanıcı bilği alabileceğim en sağlam yerdesin 8)
Bende spyder 350 cc var piyasada çin mallarına karşı genel bir ön yargı vardır genelde doğrudur ama Regal Raptor bunun dışındadır ben senelerdir 6- 7 tane her türlü yolda RR kullandım hiç yolda kalmadım çin makinalar içinde kendi katagorisinde en sağlam dayanıklı makinadır forumları okursan kullanıcılarının pek çok yorumu bulabilirisin
250 cc ler 100 km de ortalama 4 litre gibi yakar
İnşallah en kısa sürede sende gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

tolga1992
27.December.2014, 15:20
çok teşekkür ederim gerçekten yorumlarınız için bende sizin aranızda bulunmakdan çok mutluluk duyuyorum içim rahatladı çok saolun:)

omer_cip23
29.December.2014, 16:18
tolga aramıza hoşgeldin kardeşim 250cc lik bir spyder bende dahil olmak üzere herkezin imrenerek baktığı bir motor yakıt ve performası seni tatmin edecektir çin malı bilmem ne malı kimseyi dinleme burda hepimiz kullandık regal raptoru ve herkez memnun motoruna iyi bakarsan seni üzmez kardeşim büyük bir problemle karşılaşmazsın ufak tefek problemleride biz burda elimizden geldiğince çözüyoruz zaten her arızanın başlığı var forum çok büyük bir hazine kardeşim iyice araştır gez forumu ne demek istediğimi anlıcaksın keyifli forumlar :)

Kerem
29.December.2014, 17:11
Merhaba Tolga aramıza hoşgeldin.. Almak istediğin motor ile alakalı ulaşabileceğin bilgilerin tamamına burdan ulaşabilirsin. Umarım kısa zamanda motorunu alırsın .. 8)

Ömer
31.December.2014, 00:24
abilerim spyder 250lik almak istiyorum acaiiiiip hoşuma gidiyor tavsiye edermisiniz kullanıcısı varmı aramızda ne kadar yakıyo kilometrede arıza çıkarırırmı üzermi beni çin malı diyolar kullanmamış adamlar bile yorum yapıyor kullanıcısı varsa yardım lütfen giden 6 7 bin olsun önemli değil ama beni üzüpte motora olan sevgimi bitirmesin

Tolga sen hala spyder almadın mı?
Bak 3 gün olmuş yazalı, çoktan alman gerekiyordu :)
Spyder candır 8) kullanmak heyecandır...

volkanyalin
31.December.2014, 10:14
Tolga sen hala spyder almadın mı?
Bak 3 gün olmuş yazalı, çoktan alman gerekiyordu :)
Spyder candır 8) kullanmak heyecandır...
Katılıyorum spyder candir 😊😊

decimate
04.January.2015, 12:42
Daytona akarrr