Orijinalini görmek için tıklayınız : ben geldim :)
rumuzseçmekzor
25.January.2015, 00:53
arkadaşlar merhaba..nihayet motorumu alabildim bende. Daytona 250 lik beyaz. Bugün kurulumu yapıldı bayide. Pazartesi ruhsat plaka işlemleri olcak. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım kullanmayı. Tecrübeli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Henüz ne kıyafetim var ne kaskım. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
http://s15.postimg.org/4tvcqge9z/6807_793476240725511_3805132979173366690_n.jpg (http://postimg.org/image/4tvcqge9z/)
http://s15.postimg.org/hy0x356bv/6807_793476240725511_3805132979173366690_n.jpg
CELİL
25.January.2015, 01:16
Merhaba Erol aramza hoş geldin 8)
Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah nazar
Ferhat BASTEM
25.January.2015, 01:31
hoş geldin Erol. yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız binersin inşallah.
Forumda her türlü bilgi mevcut. arama motorunu kullanarak istediğin ekipmanla ilgili bilgi alabilirsin. Arkadaşların hali hazırda kullandığı ekipmanlarla ilgili yorumları da sana epey yardımcı olacaktır ;)
efe
25.January.2015, 02:06
[QUOTE=rumuzseçmekzor;175210]arkadaşlar merhaba..nihayet motorumu alabildim bende. Daytona 250 lik beyaz. Bugün kurulumu yapıldı bayide. Pazartesi ruhsat plaka işlemleri olcak. Sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım kullanmayı. Tecrübeli arkadaşlardan önerilerini bekliyorum. Henüz ne kıyafetim var ne kaskım. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
Kardeşim hayırlı olsun motorun darısı Başıma diyeyim :)
Allah kaza bela vermesin Gül'e Gül'e kullan
erdincc
25.January.2015, 11:06
hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin inş nazar
omer_cip23
25.January.2015, 12:40
Hayirli olsun erol allah kaza bela vermeden agiz tadiyla binmeyi nasip etsin cok dogru bir motor ve dogru yerdesin :)
Ruberjack
25.January.2015, 17:37
Hayırlı olsun.
ufuk
25.January.2015, 17:56
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Bahadır
25.January.2015, 18:53
Hayırlısı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Kıyafet konusu senin bütçene göre ayarlayabileceğin bişey.
Para önemli değil tavsiyeleri bekliyorum dersen mont için 4riders'ın korumalı deri montu var kullanan arkadaşlar memnun.Kask içinse Ömer_çip arkadaşımızın kullandığı kaskı tavsiye ederim.Hem full face hemde yarım kask olarak kullanılabilir.Marka ve modelini kendisi görürse söyler.8)
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle:Rockn Roll:
özgürr
25.January.2015, 21:46
Selam Erol hayırlı olsun :) yağını suyunu eksik etme bide dikkatli ve ekipmanli kullan nacizane tavsiyelerim bunlardır. Tekerin düz bassın.
rumuzseçmekzor
26.January.2015, 00:45
herkese çok teşekkür ediyorum aranızda olmak çok güzel. Kıyafet ve kask işini salı günü halledicem. Bi tek sıkıntım var şuan, evimin bulunduğu yerde kapalı bi yer yok. Motor açıkta dursa sürekli bi sıkıntı olurmu ? malum ilk motorum ondan mıdır bilmem eve kadar alasım var :)
CELİL
26.January.2015, 00:57
herkese çok teşekkür ediyorum aranızda olmak çok güzel. Kıyafet ve kask işini salı günü halledicem. Bi tek sıkıntım var şuan, evimin bulunduğu yerde kapalı bi yer yok. Motor açıkta dursa sürekli bi sıkıntı olurmu ? malum ilk motorum ondan mıdır bilmem eve kadar alasım var :)
Korunaklı yağmur almıyan güvenli bir yer olursa sorun olmaz özellikle çalınma riskine karşı alarm,disk kiliti,sabit yere bağlanan zincir tedbirlerini al 8)
rumuzseçmekzor
26.January.2015, 01:07
Korunaklı yağmur almıyan güvenli bir yer olursa sorun olmaz özellikle çalınma riskine karşı alarm,disk kiliti,sabit yere bağlanan zincir tedbirlerini al 8)
Celil abim hepsini araştırıyorum haftaiçi halledicem inş teşekkürler
drmahoo
26.January.2015, 03:24
Hoş geldin. Ben de 10 gün önce aynı heyecan içindeydim. Rüzgarı hissedince yanında yatasın gelecek. Kazasız belasız bir şekilde mutlu günlerine sürmen dileği ile...
Kask konusunda güvenlik ön planda diye düşünerek bütçeme göre seçim yaptım. mont ise rüzgar ve yağmur geçirmez özellikte olan içi çıkarılabilir tercih ettim. ancak internet daha uygun. önce mağazaları dolaşıp bilgi aldım. kafa ve bedenime göre değişik montlar denedim. tabii kaskı da ... sonra internette model ve renk seçip aldım. Bilinen mağazalar ve internet mağazaları fiyatları biraz yüksek. onun için tavsiyem tüm arama sonuçlarındaki değişik mağazalara bakman. babaeskiden telefon ile aldım. kargo bedavaya geldi (kargo bedeli az tutmuyor) ve biraz indirim yaptılar en ucuzu diye aldım ancak konya da aynı montu daha ucuza buldum.Araştırma yapmak gerekli. onun için tek yerden almak en iyisi bence. Ama önce denemen gerekli çünkü özellikle montlar göründüğü gibi değil. giyince ağırlığını hissedeceksin. ayanada kendine bak birde motoru bir yere koyunca çarşıda ya iş için gezebileceğin mont mu olmalı karar verebilirsin. beden kararından sonra model ve internette fiyat arama...sonra rüzgar seninle. eldiven ve dizlik almanı tavsiye ederim. Kolay gelsin burada marka ve mağaza ismi paylaşmadığım için yazamadım. e posta atarsan cevaplarım :drmahoo@yahoo.com
Ömer
26.January.2015, 10:47
Erol hoşgeldin, kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle daytonan hayırlı olsun nazar
otisabi
27.January.2015, 19:57
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben spyder kullanıcısıyım. Tek tavsiyem motoru sürekli bol su ile yıkama. Sonra benim gibi sigorta kutusu ile sorun yaşarsın. Az su kullanarak yıka. 2012 den beri kullanıyorum kesinlikle doğru tercih yaptın.
desceq
29.January.2015, 00:31
Erol hoşgeldin, hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Mont için benim önerim korumalı deri mont olur, ben aliexpressten sipariş ettim bekliyorum gerçi benim gerçek deri değil. Ürün gelince tekrar yorum yapacağım tabi gelirse :)
Kask için ise bütçe önemli, ilk önerim güvenlik açısından http://sharp.direct.gov.uk/ sitesinden yüksek yıldızlı bir ürün seçmeni öneririm en azından ben öyle yapmaya çalıştım. Birde kesinlikle denemeden alma, ben motorumu teslim almaya arkadaşımın kaskıyla gitmiştim ve akşamına baş ağrısından uyuyamadım, şuan ki kaskımda böyle bir sorunum yok.
koksal
29.January.2015, 00:38
Herkese merhaba Çanakkale'den
CELİL
29.January.2015, 00:47
Herkese merhaba Çanakkale'den
Merhaba Çağlar Çanakkaleden aramıza hoş geldin 8)
Alttaki linkteki Tanışma başlığından kendine özel bir başlık açar kendini tanıtırsan seviniriz 8)
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
sreis
31.January.2015, 16:00
Erol hoşgeldin. Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.