Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Belirli devirlerde sağ aynadan gelen vızırtı

yuto
27.January.2015, 02:32
Arkadaşlar merhaba, 2014 dd150 e-2 motorumda belirli bi devir aralığında (ne en yüksek ne en düşük) sağ aynadan sağlam vızırtı geliyor, hatta vibrasyonu titrek görüntüden de algılayabiliyorum. Sebebi ne olabilir? Sanırım gaz kablosuyla ilgili bişey. Bir de nasıl çözerim? Forumda bu durumla karşılaşan başka birileri oldu mu?

CELİL
27.January.2015, 11:24
Merhaba Yunus aramıza hoş geldin 8)
Kendini Tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz 8)
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27

Sorununa gelince motor gittiği hızda vitese uygun devirde olmazsa devirsiz kaldığı zaman titreme yapmaya başlar biraz gaz verdiğinde devir yükselince titreme kesiliyorsa hıza göre yüksek viteste olabilirsin titreme yaptığında ya vites düşür yada gaz vererek devir yükselt bu anlattıklarımdan değilse servise ugrayıp motorun bujisini ayarlarını kontrol ettir buji veya ayar bozukluğunda bu durumu yapabilir kolay gelsin 8)

özgürr
27.January.2015, 11:30
Bu skıntı bende de oluyor ama motosikleti bazen devirsiz kullanıyorum.Üst devirlerde bu şekilde bir problem olmuyor.

volkanyalin
27.January.2015, 18:09
Bir ara bendede vardı bu sorun şimdilerde düzeldi sanırım devirli kullanmayı ögrendim artık :)

yuto
31.January.2015, 05:19
teşekkürler arkadaşlar, benimki çok düşük değil de yüksek devirlerde oluyor, bir servise göstereyim bari.