PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda ;) Daytona'm (Leon)

leonraptor
03.February.2015, 22:43
Neredeyse bir buçuk sene önce ilk fotoğrafını gördüm nette. Sonra forumunuzu buldum ve her bir sayfasını neredeyse ezberledim. İlk kaskımı (eviltwin) sonra da ehliyetimi aldım. Tam motorsikletimi alacakken evlendim ve artık hayal olarak kalacağını düşündüm. Kaskıma bakıp bakıp içi çekiyordum. Neyse balayında motorsiklet kiralayıp eşimle gezince o da motorsikleti sevmeye başladı. Ve kasım ayında Daytonama kavuştum. Allah herkese hayallerine kavuşmayı nasip etsin. motorum geldiğinde hava çok soğuktu. Bu yüzden aküsünü söktüm deposunu fulledim krom yerlerini wd40 ile yağladım strechfilm ile sardım. Üzerine brandasını örttüm tekerlerinin altına strafor koydum. Dün hava güzeldi açtım havalandırdım ama havanın tekrar soğuyacağını ve tekrar silmek sarmak zor olacağını düşündüğüm için çalıştırmadım. Motorum daha 3 km'de 8)) o da aldığım yerde attığım tur :) Nisan ayını iple çekiyorum. :Rockn Roll:

leonraptor
03.February.2015, 22:48
Celil Abi gerçekten sizden ve forumdaki arkadaşlardan çok şey öğrendim. Görmesem de samimiyetinizi ve bilginizi çok takdir ediyorum. Bu ortam gerçekten sanallıktan ötede. İyi ki varsınız. insanın hayalleri ve bakış açıları benzer insanları tanıması çok güzel :))

CELİL
03.February.2015, 22:51
Merhaba Han zade Amasyadan aramıza hoş geldin 8)
Öncelikle yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle Kullanmayı nasip etsin nazar
Hayallerine kavuşmuş olmak ve eşininde bunu paylaşması çok güzel bu yaz senin için unutulmaz güzelikte geçecektir tek sıkıntı yaz gelinceye kadar beklemek ama sabrın sonu selamettir 8)
Ayrıca güzel yorumların için teşekkür ederim

leonraptor
03.February.2015, 22:54
Celil abi size bir sorum olacak. Motorsikleti aldığımda sağ sinyali yoktu, dediklerine göre kırılmış taşıma esnasında. Kargoyla gönderdiler. Ama deponun altında girişini bulamadım. Bulunan fişin de girişi uymuyor. Birde deponun altında ucu boşta ince siyah bir kablo var

CELİL
03.February.2015, 23:04
Celil abi size bir sorum olacak. Motorsikleti aldığımda sağ sinyali yoktu, dediklerine göre kırılmış taşıma esnasında. Kargoyla gönderdiler. Ama deponun altında girişini bulamadım. Bulunan fişin de girişi uymuyor. Birde deponun altında ucu boşta ince siyah bir kablo var
Sinyalin kablosunun ucundaki fişlerin standart olması gerekiyor uymuyorsa farklı bir model göndermiş olabilirler elin yatkınsa eski sinyalin fişini yeniye takıp kullanabilirsin olmadı servise ugrayıp taktırırsın ücretsiz halletmeleri geriyor
Siyah kablo konusu boşta 1-2 kablo ve fiş var ama sendeki siyah onlardan birimi bilemiyorum makinanın herşeyi çalışıyor bir sıkıntısı yoksa sıkıntısı yok yola devam 8)

leonraptor
03.February.2015, 23:29
Şekil olarak sol sinyal ile aynı ama yazdığınız gibi girişleri farklı olabilir. Elim yatkın aslında inceledim bu yüzden ama olmadı. :sustum: Servise yaptırmam gerekir ancak aldığım yer ve servis Samsun'da. Amasya'da bildiğim kadarıyla servis yok. Havalar ısındığında bir şekilde o problemi çözerim artık. Yardımınız için teşekkürler.

raptors
04.February.2015, 00:33
hayırlı olsun doğru seçim güzel motor az kaldı havaların ısınmasına o zaman doya doya tadını çıkartırsın .

leonraptor
04.February.2015, 00:50
Teşekkür ederim. Hayal ettiğim ve istediğim motosiklet olduğu için bana Harley Davidson'dan bile daha güzel geliyor. Yani benim için Daytona bir basamak değil çünkü onu görmeden önce motosiklet hayalim yoktu. Ama her gören de çok beğeniyor. Ki bu ayrıcalığı sen de yaşayarak biliyorsun Uğur :))

drmahoo
04.February.2015, 01:39
Hayırlı olsun hoşgelin. keyifli sürüşler

Ömer
04.February.2015, 14:22
Neredeyse bir buçuk sene önce ilk fotoğrafını gördüm nette. Sonra forumunuzu buldum ve her bir sayfasını neredeyse ezberledim. İlk kaskımı (eviltwin) sonra da ehliyetimi aldım. Tam motorsikletimi alacakken evlendim ve artık hayal olarak kalacağını düşündüm. Kaskıma bakıp bakıp içi çekiyordum. Neyse balayında motorsiklet kiralayıp eşimle gezince o da motorsikleti sevmeye başladı. Ve kasım ayında Daytonama kavuştum. Allah herkese hayallerine kavuşmayı nasip etsin. motorum geldiğinde hava çok soğuktu. Bu yüzden aküsünü söktüm deposunu fulledim krom yerlerini wd40 ile yağladım strechfilm ile sardım. Üzerine brandasını örttüm tekerlerinin altına strafor koydum. Dün hava güzeldi açtım havalandırdım ama havanın tekrar soğuyacağını ve tekrar silmek sarmak zor olacağını düşündüğüm için çalıştırmadım. Motorum daha 3 km'de 8)) o da aldığım yerde attığım tur :) Nisan ayını iple çekiyorum. :Rockn Roll:

Yeni daytonan hayırlı olsun, Amasya'dan aramıza hoşgeldin.

raptors
04.February.2015, 14:26
Biraz elin yatkinsa herseyini kendin yapabilirsin bakim modifiye vs ama sekil olarakta oldukca tatmim edici.senin olan herseyden daha guzeldir.bindikce guzellesir bu makina vazgecemezsin.amerikan ve japon motorlarina kiyasla 4te bir fiyatina bu keyfi yasamak dahada guzeldir.

leonraptor
06.February.2015, 21:48
Kesinlikle size katılıyorum. Fiyatı erişilmeyecek kadar yüksek değil ve tasarımı gerçekten çok farklı. Ona sahip olmak bir ayrıcalık. 8) Sahip olduğum her şeyde biraz titizim ve çok ciddi farklılıklar oluşturmasam da kıymet bilmek bile temiz tutmak bile zamanında bakımını yapmak bile modifiye yapılmış boş boş bağırıp gitmeyen motordan daha iyidir bence :artiz:

aidikurt
06.February.2015, 22:43
han Zade kardeşim aramıza hoş geldin. Motoru eşinin sevmesi inan çok güzel bizde eşimle cocuklar olmada önce bir sezonda 20.000 km yol yapıyordık. Allah kaza bela vermesin . Tekerine tas değmesin , yolun ve farın hep açık olsun.

leonraptor
06.February.2015, 22:49
han Zade kardeşim aramıza hoş geldin. Motoru eşinin sevmesi inan çok güzel bizde eşimle cocuklar olmada önce bir sezonda 20.000 km yol yapıyordık. Allah kaza bela vermesin . Tekerine tas değmesin , yolun ve farın hep açık olsun.

Teşekkür ederim :) Eşimin anlayışı konusunda şanslıyım ama o özgürlük duygusunu ona tattırmasaydım belki de ömrüm forum okumakla iç çekmekle geçecekti. Daytona'm (Leon) la tam olarak tanışalım alışalım sonra eşim de bize katılır.:Rockn Roll:
Ayrıca sizin paylaşımlarınızdan da çok şey öğrendim iyi ki varsınız. :)