Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : RKS 250 Blackster

Crime
16.February.2015, 05:28
Motorsiklet fuarı yaklaştıkça yeni model chopperlarda iyice piyasaya dusmeye başladı bu hususta fuarda gorunce buda neymış len dememek ıcın kısa bır tanıtımla 2015 model bır motor gostermek ıstıyorum.
http://www.rksmotor.com.tr/v2/upload/urunler/blackster-250-20141210-083558-1.png

Hacmi 248.9cc
Motor Tipi 4 zamanlı
Silindir V-Twin Silindir
Maksimum Güç 19.6 Hp @ 8500 rpm
Yakıt Sistemi EFI (Enjeksiyon)
Ateşleme C.D.I. ateşleme
Soğutma Hava Soğutmalı
Şanzıman 5 Vites

Sürüş Sistemi RKS Sürüş Sistemi
Ön Fren Disk
Arka Fren Disk

Ön Lastik 110/90-16
Arka Lastik 120/90-16
Ön Süspansiyon Teleskopik Çatal
Arka Süspansiyon Hidrolik Ayarlanabilir (Azot Gazlı)

Uzunluk 2300 mm.
Yükseklik 1170 mm.
Genişlik 840 mm.
Dingil Mesafesi 1530 mm.
Boş Ağırlık 150 kg.

https://www.youtube.com/watch?v=lbvxH4EtJMM

Benım nacizane görüşüm;
Genel Özellikleri ile fena değil görüntü olarak regalın bobberlarını andırsada on taraftakı farın arka kısmındakı sacma sapan bır sey oldugunu dusunuyorum.Alınması halınde kesınlıkle sokulmelı bence bu tarz bır seye oradakı zevksızlık bıraz zencı ısı gıbı olmuş.Herseyden once bu motor hava sogutmalı bır motor buda kullanıcı acısından gereksız gozuyle bakılmasına neden oluyor Hp olarak daytonalardan 1 hp fazla gıbı gozukuyor.On teker buyuklugu ıyıde arka teker buyuklugu bence bıraz orantısız olmuş.Kullanım yonunden dugmeler falanda şekli şemalı oldukça etkiliyci.

Mehmet.m
16.February.2015, 18:24
Bu motor Benal abinin seveceği bir motor. Görürse konuyu kesin yazar bu konuya:) Bu arada motorun görüntüsü güzel. Harley Davidson Fatboy klonu tam manasıyla. Bence şasi biraz daha arka tarafa dogru uzun olmalıydı.Görüntüyü güzelleştirir ve arka tekeri az daha geriye çekerdi ki çok hoş dururdu. Bence fiyatı da kendi de güzel bir motor. Zaten cruiser 250'nin aynısı :)

berkehrercan
16.February.2015, 23:18
Arkasi gereksiz yuksek bence daha alcak olmaliydi.Bunun disinda cok begendim.Bizim daytonaya degismem tabi...

DeMo
18.February.2015, 12:39
Bu hava ile sogutma ve su ile sogutma arasında ne fark var abilerim

CELİL
18.February.2015, 14:52
Bu hava ile sogutma ve su ile sogutma arasında ne fark var abilerim

Hava soğutma motor hareket edip yürüyüp rüzgar yedikçe soğur
Su soğutma motor trafikte sıkışıp hareketsiz kalsa bile fan yardımıyla soğutmaya devam eder 8)

DeMo
18.February.2015, 15:35
Abi peki yani çok etkiler mi şehir içinde

m.kaptan
18.February.2015, 16:43
daytona mı sattıktan sonra yeni motorlar bakmaya basladık nihayet =) bu motor da aklımı celmiyor degil..

hava sogutma sehir icinden cok sehir dısı uzun yollarda yaz ayında yorabilir gibi geliyor
200 km de bir falan dinlendirmek lazım aleti...

CELİL
18.February.2015, 20:59
Abi peki yani çok etkiler mi şehir içinde
Su soğutmalı bence her zaman daha iyidir istanbulun kilitlenmiş yaz trafiğine su soğutmalı dayanır 8)

benal
20.February.2015, 00:38
Bu motor Benal abinin seveceği bir motor. Görürse konuyu kesin yazar bu konuya:) Bu arada motorun görüntüsü güzel. Harley Davidson Fatboy klonu tam manasıyla. Bence şasi biraz daha arka tarafa dogru uzun olmalıydı.Görüntüyü güzelleştirir ve arka tekeri az daha geriye çekerdi ki çok hoş dururdu. Bence fiyatı da kendi de güzel bir motor. Zaten cruiser 250'nin aynısı :)
Mehmet Kardeşim iş yoğunluğu nedeniyle siteye çok fazla giremiyorum.
Evet haklısın fabrikaya gidip incelemiştim eski modelinin görüntüsü güzel lakin yalnız pek içim ısınmamıştı çünkü altımda nasıl söyleyim oyuncak gibi kaldı, yalnız ilk fırsatta gidip bunu incelemek isterim. fabrikayı arayayım müsait olunca senide alırım birlikte gidebiliriz. Her zaman yanında usta sürücü olması avantajdır.8)

Mehmet.m
20.February.2015, 00:48
Mehmet Kardeşim iş yoğunluğu nedeniyle siteye çok fazla giremiyorum.
Evet haklısın fabrikaya gidip incelemiştim eski modelinin görüntüsü güzel lakin yalnız pek içim ısınmamıştı çünkü altımda nasıl söyleyim oyuncak gibi kaldı, yalnız ilk fırsatta gidip bunu incelemek isterim. fabrikayı arayayım müsait olunca senide alırım birlikte gidebiliriz. Her zaman yanında usta sürücü olması avantajdır.8)

ne ustası abi estafurullah:utangaç: seve seve giderim tabiki8)

polo34
01.March.2015, 00:03
benim motor daha güzel :)

http://i.hizliresim.com/zmjBJO.jpg (http://hizliresim.com/zmjBJO)

şaka bir yana blackster fuarda yoktu, demek ki çıkmaz ayın son perşembesi gelecekmiş:)

Mustafa Hoca
01.March.2015, 22:46
Bu motor fuardaydı :)

DeMo
02.March.2015, 01:53
Abi acaba fiyatı ne olur piyasada