Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba RR Ailesi
GökhanMüezzinoğlu
16.February.2015, 14:45
Öncelikle selamlar, saygılar. Uzun zamandır hayalini kurduğum RR Daytona 250 motoruma 2 hafta önce kavuştum :hastayız: ve aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. Malum havaların bozuk olması sebebiyle 2 kere binme şansım oldu zaten ehliyetimi de yarın teslim alacağım riske girmek istemedim. Umarım en kısa zamanda tanışma fırsatını buluruz 8)
CaNeR
16.February.2015, 15:35
Motorun hayırlı olsun gökhan aramıza hoşgeldin kafandaki soruların cevabını burada bulabilirsin,havalar ısınınca motorunun keyfine iyice varırsın.. 8)
Ömer
16.February.2015, 15:41
Öncelikle selamlar, saygılar. Uzun zamandır hayalini kurduğum RR Daytona 250 motoruma 2 hafta önce kavuştum :hastayız: ve aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. Malum havaların bozuk olması sebebiyle 2 kere binme şansım oldu zaten ehliyetimi de yarın teslim alacağım riske girmek istemedim. Umarım en kısa zamanda tanışma fırsatını buluruz 8)
Gökhan hoşgeldin, daytonan hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle nazar
Ferhat BASTEM
16.February.2015, 15:47
Hoş geldin Gökhan. motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersin inşallah.
CELİL
16.February.2015, 16:25
Merhaba Gökhan aramıza hoş geldin 8)
Yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Havalar dolayısı ile hepimiz motorları garajda tutuyoruz hasretle yazı bekliyoruz yakın zamanda 1 mart ta motosiklet fuarı için toplanıp biraraya gelicez sende gelirsin tanışırız 8)
GökhanMüezzinoğlu
16.February.2015, 17:59
Teşekkürker arkadaşlar. Celil abi inşallah gelmeyi düşünüyorum lakin önce Hgs olayını halletmem lazım iş yoğunluğumdan fırsat bulabilirsem ve yetiştirebilirsem gelmeye çalışıcam.
efe
16.February.2015, 19:50
Selam kardeşim aramıza hoşgeldin:)
Motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Keyifle bin inşallah:)
Bahadır
16.February.2015, 21:09
Aramıza hoşgeldin Gökhan abi.
HGS olayını dert etme.PTT şubelerinde ufak bir form doldurup alıp kullanabiliyorsun8)
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.