PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alakaya Tel Bağla Fili Ceryan Çarpsın :)

nenickila
18.February.2015, 16:42
Merhaba arkadaşlar,

Küçük ve komik bir sorunum var: Son zamanlarda kontağı çevirip start düğmesine basıyorum motor çalışmıyor, ancak debriyaja basarsam çalışıyor :S
Motorun sorunumu var yoksa bana şahsi bi gıcıklığı olabilirmi?

X__utku__X
18.February.2015, 17:16
Merhaba arkadaşlar,

Küçük ve komik bir sorunum var: Son zamanlarda kontağı çevirip start düğmesine basıyorum motor çalışmıyor, ancak debriyaja basarsam çalışıyor :S
Motorun sorunumu var yoksa bana şahsi bi gıcıklığı olabilirmi?

Motor eğer viteste ise debriyaja basmadan çalışmaması gayet normal.Belki eskiden motoru hep boşta bırakıyordun ve çalışıyordu olabilirmi?

nenickila
18.February.2015, 17:33
Motor viteste bile olsa çalışıp öne atlamaya çalışmazmı?
Bizimki marşı bile oynatmıyor, debriyaja basmayınca elektrik iptal oluyor :)

CELİL
18.February.2015, 21:08
Debriyaj kolunun üzerinde emniyet için müşür var vitesdeyken marş basmaz boşa alınca basar 8)
Edit: vitestede olsa debriyajı sıkınca motor çalışır :)

Ruberjack
18.February.2015, 22:09
Ne güzel bir özellik bu. Bence kimseye söyleme yoksa herkes ister. :)

Potenza
18.February.2015, 22:13
Konuyla pek alakası yok ama bulamadım forumlarda,
Daytona ların , ön maşalarının çapı kaç mm. bilen varsa paylaşabilir miy?

CELİL
18.February.2015, 22:15
Konuyla pek alakası yok ama bulamadım forumlarda,
Daytona ların , ön maşalarının çapı kaç mm. bilen varsa paylaşabilir miy?
Bu bilmediğim yerden çıktı :(

Potenza
18.February.2015, 22:27
Bu bilmediğim yerden çıktı :(

Canın saolsun abi, sinyallerin 4-5 cm aşağısına sağ ve sol tarafa gündüz seyir lambası düşünüyorum da bir çift. Onun için sormuştum. :)

desceq
18.February.2015, 23:18
Canın saolsun abi, sinyallerin 4-5 cm aşağısına sağ ve sol tarafa gündüz seyir lambası düşünüyorum da bir çift. Onun için sormuştum. :)

Abi DİKKAT! Sinyallerden sonra maşanın çapı aşağıya doğru bir miktar küçülüyor (giderek küçülen konik anlamında değil) . Kaç olduğunu bilmiyorum ama yanlışlık olmasın.

Potenza
18.February.2015, 23:23
Abi DİKKAT! Sinyallerden sonra maşanın çapı aşağıya doğru bir miktar küçülüyor (giderek küçülen konik anlamında değil) . Kaç olduğunu bilmiyorum ama yanlışlık olmasın.

Kardeş, teşekkür ederim, demek konik bir miktar..

CELİL
18.February.2015, 23:50
Aklıma evdeki eski sinyallerim geldi resmini çektim bunlar SPYDER in ama DAYTONA ile aynı olacağını düşünüyorum çünki ikiside aynı sinyali kullanıyor :)

Ihttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/18/8c7082a4ea2fdc8aae6915f4cfc1eddf.jpg

Potenza
19.February.2015, 00:08
Aklıma evdeki eski sinyallerim geldi resmini çektim bunlar SPYDER in ama DAYTONA ile aynı olacağını düşünüyorum çünki ikiside aynı sinyali kullanıyor :)

Ihttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/18/8c7082a4ea2fdc8aae6915f4cfc1eddf.jpg

Hımm tamam anladım abi,ölçüye gerek kalmadı şimdi anladım, o plastik tutucuya da monte edilebilir benim düşündüklerim..