Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzin Deposu Üzerindeki Boya Kusuru...
Mezarkabul
07.March.2015, 23:30
Herkese Selamlar... Arkadaşlar bugün motorumun gidon boşluğunu alırken usta o buyuk lokmaların ucunu, elle tutulan kısmı sanıyorum benzin deposunun üzerine vurdu sıkıcam diye. Tabi ben bunu 50 60 km gittikten sonra motorumu garaja koyarken farkettim.. Boyle yarım cm çapında motorun bezin deposunun üzerinde bir boya atması oluşmuş. Hatta ustanın elinde muhafaza edemediği anahtarın kırmızı sapının izi kalmış..:( Çok canım sıkıldı.. Kız gibi çiziksiz motorumun artık en görünen yerinde boya kusuru oluştu. Bir kaç boyacıya gittim. Bu boya farklı atılmış biz yapamayız filan dediler ama.. Sizce nasıl çözerim bu sorunu daha önce başına gelmiş arkadaşlar buralarda mısınız? YOksa kimsenin başına gelmedi mi böyle bir sorun :( Acaba sticker mi yapıştırsam oraya bilemedim..:( Yardım ve deneyimlerinizi bekliyorum.:(
benal
07.March.2015, 23:35
Cok can sıkıcı bir olay insallah bir yolunu bulup duzeltirsin. Gecmis olsun
CELİL
07.March.2015, 23:36
Emre geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum bununla nazarı çıkmış diyelim yapacak birşey yok :(
Oraya ne yapılabilir en basiti aynı renk boya ile rutüş yaparsın veya dediğin gibi bir sticker yapıştırabilirsin
Mezarkabul
07.March.2015, 23:36
Teşekkür ederimm üstad.. da nasıl çözicez bilemedim :(
Mezarkabul
07.March.2015, 23:40
Emre geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum bununla nazarı çıkmış diyelim yapacak birşey yok :(
Oraya ne yapılabilir en basiti aynı renk boya ile rutüş yaparsın veya dediğin gibi bir sticker yapıştırabilirsin
Celil abim benimm... Ahh ahh başıma daha neler neler geldi şu son bir haftadır da anlatmaya dilim varmıyo..Bu en sonuncusu:( Abi boyacılar rütus boya damla gibi durur dediler.. Macun çekip boyasak motorun mevcut boyasının üzerinde olan parlaklığı veremeyiz yine belli eder kendini dediler..Bilemedim ki gözüm habire oraya gidiyo :D Allah ımm kimlere ne ettim de ben.. Yok vites boşa düşer yok elektrik tesisatı yanar yok dikkatsiz bi usta en görünen yere anahtarıyla dalar :( offf off şu motoru aldım alalı daha yüzüm gülmedi :)
CELİL
07.March.2015, 23:45
Celil abim benimm... Ahh ahh başıma daha neler neler geldi şu son bir haftadır da anlatmaya dilim varmıyo..Bu en sonuncusu:( Abi boyacılar rütus boya damla gibi durur dediler.. Macun çekip boyasak motorun mevcut boyasının üzerinde olan parlaklığı veremeyiz yine belli eder kendini dediler..Bilemedim ki gözüm habire oraya gidiyo :D Allah ımm kimlere ne ettim de ben.. Yok vites boşa düşer yok elektrik tesisatı yanar yok dikkatsiz bi usta en görünen yere anahtarıyla dalar :( offf off şu motoru aldım alalı daha yüzüm gülmedi :)
Emre şanssızlıklar yakanı bırakmamış Allah beterinden korusun inşallah bu son olur :(
Mezarkabul
07.March.2015, 23:50
[QUOTE=CELİL;177023]Emre şanssızlıklar yakanı bırakmamış Allah beterinden korusun inşallah bu son olur :([/QU
Celil abi ben sorunu çözdüm:yorgun: Ne kadar çok özen gösterirsen ne kadar çok üstüne düşersen ne kadar çok piypiriklenirsen başka bir şey çıkıyoo.. Birazda şanssızlık:soru? Neyse çok teşekkür ederim tabiki allah daha beterinden korusun :)
leonraptor
08.March.2015, 01:09
Aynı sorun bende de var Emre insanlar sahip olduklarının değerini bilmezler sonra sen sadece temiz tutsan bile göze batar zarar gelir seni çok iyi anlıyorum motorumda olmadı nazar değmesin de arabamda bunu çok yaşadım bi ara o kadar bunaldm ki bu sorundan satmayı düşündüm benim motoru da aldığım yer minibüsle getirmek için minübüse yüklerken gaz telini çıkarmışlar burdaki usta takarken gidonu çizdi eğer müdehale etmeseydim gaz telini penseyle karbüratöre takacaktı yani kıracaktı :-S üzücü bir durum ama insan alışıo çünkü geri dönmüo eski haline :-( ama bu saçmalıklar yaratıcı fikirlere de neden oluo ;-)Maaşallah nazar değmez inşallah artık ;-)
Mezarkabul
11.March.2015, 16:05
Aynı sorun bende de var Emre insanlar sahip olduklarının değerini bilmezler sonra sen sadece temiz tutsan bile göze batar zarar gelir seni çok iyi anlıyorum motorumda olmadı nazar değmesin de arabamda bunu çok yaşadım bi ara o kadar bunaldm ki bu sorundan satmayı düşündüm benim motoru da aldığım yer minibüsle getirmek için minübüse yüklerken gaz telini çıkarmışlar burdaki usta takarken gidonu çizdi eğer müdehale etmeseydim gaz telini penseyle karbüratöre takacaktı yani kıracaktı :-S üzücü bir durum ama insan alışıo çünkü geri dönmüo eski haline :-( ama bu saçmalıklar yaratıcı fikirlere de neden oluo ;-)Maaşallah nazar değmez inşallah artık ;-)
Çok teşekkür ederim İnşallah:) Bu arada sorunu temelinden çözdümm.. İstanbulda motosay var çok güzel depo kılıfı dikiyo deriden.. Yani deri imitasyonu minileksten.Ve 40 Tl..:S Siparişini dün verdim. Bu hafta içinde elimde olacak.. Geldiğinde uygulamayı yapıp fotograflarını paylaşıcam:) Taş, toprak, hava, su, tahta ve dikkatsiz ustaların anahtarlarından koruması niyetiyle :Rockn Roll:
leonraptor
11.March.2015, 18:24
Güzel düşünmüşsün gerçekten hem motor rengiyle de uyumlu olur hem de gözüne takılmaz ben de benzer bi yöntem uyguladım çizik için gidona gidon saati taktım göz görmeyince gönül katlanıyor estetik bir yöntem bence o kılıf motoruna tarz ve farklılık katacaktır hayırlı olsun ;-)
Gorgonzolat
11.March.2015, 18:38
Bende de vardı ole bir boya göçüğü rengin siyah olması avantajdı cd kalemiyle ufak bi noktacık koydum ne akıyo ne kokuyo gözümede gözükmüyo :cheesy:
Mezarkabul
12.March.2015, 11:38
Güzel düşünmüşsün gerçekten hem motor rengiyle de uyumlu olur hem de gözüne takılmaz ben de benzer bi yöntem uyguladım çizik için gidona gidon saati taktım göz görmeyince gönül katlanıyor estetik bir yöntem bence o kılıf motoruna tarz ve farklılık katacaktır hayırlı olsun ;-)
Kesinlikle göz görmeyince gönül katlanıyo.. Fakat benimki en çok göze çarpan yerde deponun üzerinde olduğu için cok canımı sıktı... İnşallah bakalım bi gelsinde ürün görücezzz :)
CELİL
12.March.2015, 11:50
Kesinlikle göz görmeyince gönül katlanıyo.. Fakat benimki en çok göze çarpan yerde deponun üzerinde olduğu için cok canımı sıktı... İnşallah bakalım bi gelsinde ürün görücezzz :)
Emre alttaki resimdeki gibi olacak resimdeki depo 9b klasik kasanın motosayda yapıldı 8)
konu linki altta
http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=6974&highlight=depo+kaplama&page=2
http://i.hizliresim.com/Kqz6vQ.jpg
Mezarkabul
12.March.2015, 12:24
Celil abi belirttiğin likteki foto açılmadı ama daha öncede daytona için yapılmış olan bi model var.. Motosay da yapılmış yine.. Fotoğrafın linki biraz uzun ama bu:cheesy: https://www.google.com.tr/search?q=regal+raptor+daytona+depo+k%C4%B1l%C4%B1f %C4%B1&biw=1366&bih=643&noj=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=oEwBVa_nOJDYau36gbAP&ved=0CAgQ_AUoAQ#imgdii=_&imgrc=QHpQ3rqkZ__M_M%253A%3BVmb-HKF2DjIGPM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.hizliresim.com%2 52FO2Ogon.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.raptorrider s.com.tr%252Fforums%252Fshowthread.php%253Ft%253D8 963%3B2048%3B1152 Bunu yapacak yılmaz abi..
Bahadır
12.March.2015, 12:57
Antep'ten Mehmet abi yaptırmıştı8)
Mezarkabul
12.March.2015, 13:08
Antep'ten Mehmet abi yaptırmıştı8)
Evet kardeşim Gaziantepten bi arkadaş yaptırmış araştırdım buldum :Rockn Roll: Fotografı whatsaptan attım Moto say a aynısının tıpkısını istiyorum dedim.. Yapıyolar işte 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.