Orijinalini görmek için tıklayınız : rr 250 aldık
TyLn75
07.March.2015, 23:57
Sevgili uğur abimizden motoru aldık herşey tamam bugün motorla yaklaşık 1 saat yol gezdim hastaneye gittim geldim felan çok zevk aldım. motor fena uğur abinin motora nasıl baktığı belli bende aynen öyle gözüm gibi bakacağım. ya arkadaşlar abilerim tek sorun ne biliyormusunuz benzinin nekadar kaldığını nasıl anlıycam ya :):)
benal
08.March.2015, 00:02
Oncelikle hayirli olsun. Kilometreyi sifirlayarak anlayabilirsin.
CELİL
08.March.2015, 00:11
Taylan Hayırlı olsun Allah güle güle kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
Benzin hesabını her benzin aldığında km sıfırlayarak takip edebilirsin veya her benzin aldığında aynı miktarda benzin alırsın 2 kereden sonra ne kadar km gideceğini bilirsin benzin bittiğinde deponun altındaki yedek depo anahtarını kuyruğu yukarı gelecek şekilde yedek depoya geçirirsen ortalama 30 km daha gider seni ilk benzinciye götürür benzin aldıktan sonra yedek depo anahtarını ana depoya çevirmeyi unutma 8)
Motorun resimlerini bekliyoruz 8)
leonraptor
08.March.2015, 01:19
Hayırlı olsun ;-) km saatini deponu fulledikten sonra ortalama 280- 300 km yol gider ;-) ayrıca yedek depo ile de 20-30 km gidersin tek yol bu
berkehrercan
08.March.2015, 12:09
280 hic gormedim full depoya 200 220 gidiyor anca(yedek dahil)
Ruberjack
08.March.2015, 12:13
Sevgili uğur abimizden motoru aldık herşey tamam bugün motorla yaklaşık 1 saat yol gezdim hastaneye gittim geldim felan çok zevk aldım. motor fena uğur abinin motora nasıl baktığı belli bende aynen öyle gözüm gibi bakacağım. ya arkadaşlar abilerim tek sorun ne biliyormusunuz benzinin nekadar kaldığını nasıl anlıycam ya :):)
Tekrar hayırlı olsun Taylan
Kara kızıma iyi bak. Seni üzmez. Bakımlarını aksatma. Sen ona bakarsan oda senin istediğin sürme keyfine ve hızına karşılık verir. 8)
Ruberjack
08.March.2015, 12:16
Ben bu motor ile şehir içi 230km yedek depo kullanmadan yaptım.
Toplamda yedek depo öle birlikte 250 km görür.
Uzun yol için ortalama 90 km gidersen ve 120 km üstüne çıkmazsan normal depo 250 artı 30 km yedek depo ile toplam 280 km garanti dir.
Test edildi onaylandı. :)8):artiz:
TyLn75
08.March.2015, 12:21
teşekkürler herkese bugün boşum benzinciye çekip depoyu doldurup fotoğraflar atarım.
MuratGokturk
08.March.2015, 14:05
Kurtlar vadisinde oynamış meşhur bir motor aldın kardeş hayırlı olsun :D
Ruberjack
08.March.2015, 14:10
Kurtlar vadisinde oynamış meşhur bir motor aldın kardeş hayırlı olsun :D
Pittbul kullandı ama o da ölmekten kurtulamadı. :)
Taylan tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. nazar'lık takalım adettendir :)
leonraptor
08.March.2015, 23:00
Sebebi motorunun belki rölantisi yüksektir ve rodaj şehir içi sebepleriyle olabilir :-D
ersupalit
08.March.2015, 23:25
Şimdi bir şey sorcam çok güleceksiniz... Yedek depo nerde :)))))
CELİL
09.March.2015, 00:03
Şimdi bir şey sorcam çok güleceksiniz... Yedek depo nerde :)))))
Suphi Aslında yedek depo diye birşey yok o bir deyim :)
Deponun sol altından çıkan karbiratöre giden hortumun depoya bağlı tarafındaki yedek depo anahtarının gövdesinde deponun içine giren içinden benzin geçen bir plastik çubuk var üzerinde yukarıda bir delik alt kısmında bir delik olmak üzere benzini çektiği 2 delik var yukarıdaki delikten çekince ana depo oradan çekemeyip alt seviyedeki delikten benzin çekince yedek depodan benzin almış oluyor yani aslında hepsi aynı depo 8)
Çok basit birşey ama yazarak anlatmak ne zor :p
Sen şimdi yedek depo anahtarının yönünüde sorarsın ben peşinen yazayım :)
Anahtarın kuyruk kısmı yukarı bakınca yedek depo aşağı bakınca ana depo arada enine durunca benzini keser :)
frknulas
09.March.2015, 02:03
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :) darısı benim daytonama inşallah :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.