Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 soru
leonraptor
08.March.2015, 09:50
Arkadaşlar Daytona larda sinyal verdiğimiz zaman sizin motorlarda arabalardaki gibi sinyal sesi geliyor mu youtube da birkaç videodaki motorlarda sinyal sesi vardı ;-) hani olsa iyi olur insan bazen unutabiliyor
2. Sorum ben motoru sıfır aldım ne alet takımı çıktı ne de akü sarj aleti hatta yedek sigorta bile yok :-S bunlar verilmiyor da ben mi yanlış biliyorum da günah alıyorum? Forumda bi kaç kez gözüme ilişmişti 8) Eğer bunlar veriliyorsa benim olan şeyleri almak için ilk hedef 8)serviiis
CELİL
08.March.2015, 11:37
Merhaba Hanzade
1- sinyal sesi flaşörden geliyor orjinal sinyal flaşörü ses vermez sonradan sesli flaşör alıp takıyoruz bendede var ucuz 5- 7 tl lik birşey 8)
0 motorla birlikte avadanlık takım setini motoru alırken bayinin ücretsiz vermesi gerekiyor hepsinde var
Akü Şarz trafosu ve şarz girişi 1 -2 parti 2011 -2012 modellerde vardı sonradan kaldırdılar yenilerde yok 8)
berkehrercan
08.March.2015, 12:04
Nereden bulurum abi o sesli flasoru bende cok unutuyorum kapatmayı
CELİL
08.March.2015, 13:20
Nereden bulurum abi o sesli flasoru bende cok unutuyorum kapatmayı
servislerde veya tüm motor parçası satanlarda var kolay bulunuyor olmadı internetten alabilirisin 8)
leonraptor
08.March.2015, 22:51
Celil Abi teşekkürler bu çok iyi olcak sinyali unutuyordum ;-) Ne demişler "Bir bilene sor " :-) hani Servis avadanlık takımını verse ne vermese ne de bunu kar saymak mı biz hala hak dürüstlük nedir öğrenemedik :-( içinden çıkanı bu da bizim hediyemiz diyerek verselerdi kendim de dahil tanıdığım herkese reklamını yapardım insanlar küçük şeyler için büyük şeyler kaybediyor reklam mesela ;-)!
berkehrercan
09.March.2015, 02:07
servislerde veya tüm motor parçası satanlarda var kolay bulunuyor olmadı internetten alabilirisin 8)
Kadikoy Moto mania 40 lira istemisti de ondan sonra yeltenmediydim hic sasirdim 5 7 lira diyince.Neyse denerim sansimi yarin zincir ve dişlinin degismesi icin Uyumaz motora goturecegim belki orasi kitlemeye çalışmaz. Haydi hayirlisi
umut.
09.March.2015, 16:58
Bende alırken sordum takım çantasını ama vermiyoruz dedi nereden temin edebilirim acaba ?
CELİL
09.March.2015, 17:22
Bende alırken sordum takım çantasını ama vermiyoruz dedi nereden temin edebilirim acaba ?
RR Distiribütörü güneşlide telefonu 0212 656656 oradan talep ve temin edebilirsin 8)
CaNeR
09.March.2015, 17:44
RR Distiribütörü güneşlide telefonu 0212 656656 oradan talep ve temin edebilirsin 8)
Valla bendede hiç bişe çıkmadı cumartesi günüde emre motorun ordaydım bileydim sorardım oraya :soru?
CELİL
09.March.2015, 17:48
Valla bendede hiç bişe çıkmadı cumartesi günüde emre motorun ordaydım bileydim sorardım oraya :soru?
Bir sonrakine Ahmet'e söyle ayarlasın 8)
CaNeR
09.March.2015, 17:51
Bir sonrakine Ahmet'e söyle ayarlasın 8)
Valla bidaha kimbilir ne zaman giderim ahmet ustanın oraya :cheesy: toplantı filan olursa hava düzeldiğinde o zaman bakıcam artık abi
frknulas
09.March.2015, 18:41
Merhaba Hanzade
1- sinyal sesi flaşörden geliyor orjinal sinyal flaşörü ses vermez sonradan sesli flaşör alıp takıyoruz bendede var ucuz 5- 7 tl lik birşey 8)
0 motorla birlikte avadanlık takım setini motoru alırken bayinin ücretsiz vermesi gerekiyor hepsinde var
Akü Şarz trafosu ve şarz girişi 1 -2 parti 2011 -2012 modellerde vardı sonradan kaldırdılar yenilerde yok 8)
Abi ben mondial zones 180 kullanıyorum. Bu flaşör her motora takılabiliyor mu yoksa sadece regallere mi uyumlu? Ben hiç görmedim çünkü motorda ses veren sinyal [emoji28]
Sent from my iPhone using Tapatalk
CELİL
09.March.2015, 18:58
Abi ben mondial zones 180 kullanıyorum. Bu flaşör her motora takılabiliyor mu yoksa sadece regallere mi uyumlu? Ben hiç görmedim çünkü motorda ses veren sinyal [emoji28]
Her motora uyar 8)
berkehrercan
10.March.2015, 14:25
Peki nereye nasil takacagiz abi?
CELİL
10.March.2015, 15:02
Peki nereye nasil takacagiz abi?
Mevcut olanı çıkarıp yenisini onun yerine takıyorsun ebadı ve fiş girişleri aynı
yeri akünün yanında flaşörü bulmak için sinyali çalıştır parçanın içinden tık tık diye ses verir 8)
frknulas
10.March.2015, 15:30
Mevcut olanı çıkarıp yenisini onun yerine takıyorsun ebadı ve fiş girişleri aynı
yeri akünün yanında flaşörü bulmak için sinyali çalıştır parçanın içinden tık tık diye ses verir 8)
Abi bu işlem motoru garantiden çıkarır mı? Fuarda çakar stop aldım arkaya takarsan garantiden çıkar dedi servis takamadım o yüzden.
CELİL
10.March.2015, 15:44
Abi bu işlem motoru garantiden çıkarır mı? Fuarda çakar stop aldım arkaya takarsan garantiden çıkar dedi servis takamadım o yüzden.
Flaşör garantiyi etkilemez aslında çakarıda servis takarsa garantide sorun yapmazlar
Elektirik tesisatına yapılan ekler tesisatta oluşacak arızalarda garantiyi bozar ama zaten elektrik akşamı hep garanti dışıdır 8)
frknulas
10.March.2015, 18:19
Servise gittim abi takarsam çıkar garantiden dedi :D ama söylediğin gibi herşeyi kullanıcı hatası diye bize yansıtıyolar takıyım bari :) sinyaller için flaşör arkaya çakar stop motorun kendi stopunu da çakar yapıp öne de iki adet sis farı takmak var aklımda 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.