Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba raptor ridees ailesi

minic
16.March.2015, 22:49
Oncelikle ismim tolga yasim 23 istanbul da yasiyorum angaraliyim bu hafta icerisinde insallah regal raptor 150 cc DDE2 modelinin 2015 serisinden 1 tane almak icin kendimi yollara vuracagim :) bunun icin onceden gurubunuza katilarak sizlerle bilgi paylasimi yapmak sizlerden gelecek onerilerle yola cikmak istiyorum bu motor askini herkes yasasin yasmak isteyene yasatsin saygilar cumleten.

CELİL
16.March.2015, 23:03
Merhaba Tolga aramıza hoş geldin :)
İlk motorun olucaksa başlangıç için yeterli iyi bir makinadır seni üzmez ama imkanın varsa 250 cc al derim 150 cc başlangıçta güzel olsada kısa sürede büyütmek istersin ve eskiyi satmak tekrar yeni makina almak daha zor olucaktır makina kontrolü olarak iki makinanın birbirinden bir farkı yoktur birini kullanan diğerinide kullanır inşallah sende kısa sürede gönlündeki motora kavuşur yolların tadını çıkarmaya başlarsın 8)

ersupalit
16.March.2015, 23:39
35 yaşımdayım, 3-4 ay öncesine kadar motorun m'sinden anlamıyordum, önce kanuni bd100de çiftlikte kendi kendime motor kullanmayı öğrendim :) sonra gittim ehliyet aldım :) şimdi de kullanımı zor dedikleri kısa gidonu olan, 250cc daytonam var :) alışman 3 gün sürüyor taş çatlasın :) al kurtul derim :)))))

Potenza
16.March.2015, 23:50
Hoş geldiniz.. Motorunuz hayırlı olsun şimdiden..

minic
17.March.2015, 00:12
Benim elimde 5000 tl lik kredi karti mevcut sadece 150 cc lik motora yetiyo yani aklinizda varsa onerebileceginiz baska model marka onlara da bakabilirim ama bu modelde olsun istiyorum motor kullanmamda sikintim yok her motora uyum saglayabilirim ama istegim chopper tarzi motorlar birde kiloluyum 100 kiloyum beni tasiya bilcek bir motor lazim altimda kaybolan bir motor istemem :))

CELİL
17.March.2015, 00:27
Benim elimde 5000 tl lik kredi karti mevcut sadece 150 cc lik motora yetiyo yani aklinizda varsa onerebileceginiz baska model marka onlara da bakabilirim ama bu modelde olsun istiyorum motor kullanmamda sikintim yok her motora uyum saglayabilirim ama istegim chopper tarzi motorlar birde kiloluyum 100 kiloyum beni tasiya bilcek bir motor lazim altimda kaybolan bir motor istemem :))
Tolga nakit yoksa kart ile sadece 0 makinalarda kartlı satış var chopper tarzı en ucuz RR 150 cc var oda yukarıda linki olan motosikletcimde 5500 tl + plaka ve ruhsat masrafları işlemleri kendin yaparsan 250 tl - muameleciye verirsen 450 tl gibi masrafı var
Makina altında küçük kalırmı ? bir bayiye git makinayı incele üzerine otur resim çek bak kararı sen ver
Taşırmı ? zorlamazsan dikkatli kullanırsan taşır sorun olmaz 8)

ersupalit
17.March.2015, 02:13
Kardeş belki bana düşmez ama bence acele etme o zaman. Mümkünse bir kaç ay sabredip üstüne 2000 lira biriktir derim. Galerilerde 2. ellerde bazen kart geçiyor. 7000 lira civarında temiz regal bulabilirsin bence. Araştır derim acele etmeden...

minic
17.March.2015, 08:29
150 lik beni uzun bor sure gotururse 2. Motor icin 2 sene bekleyecegim ondan simdilik sadece ise gidip gelmede kullanicam yeter deeseniz 150 de olur benim icin benim derdim sadece 150 lik bana sikinti sorun cikarirmi cok mu titriyo nedir ne degildir bilmiyorum vibrasyon var diyolar zarari olurmu

Ömer
17.March.2015, 10:25
Tolga hoşgeldin, öncelikli başlangıç için mantıklı bir tercih, zamanla bütçeni toparladıktan sonra cc yükseltirsin.
Önemli olan başlangıç yapmak, 150 ile başlar yetmediği yerde borcunu bitirmiş olursan satar üzerine biraz koyar bir üst segmentine geçersin. Şimdiden hayırlı olsun.

Rainmaker
17.March.2015, 11:25
Hoşgeldin Tolga,

Hiç düşünme al 150 lik bence, beğenmezsen satarsın, dünyanın sonu değil...

Vibrasyon falan yok, chopper için bile fazla sakin bence, zaten aletin limitleri belli, zorlamanın manasızlığına Celil Abi değinmiş...

Ruhsat+plaka işlemlerini ben müşavire 300 tl karşılığında yaptırdım (İstanbul ataşehirde 2 hafta önce). Bir tek emniyete imza atmaya gidiyorsun bir dakika sürüyor, gerisini onlar hallediyor. Aksi halde randevu bulmak çok zor, adamlar (komisyoncular) kombine alır gibi kapatmışlar randevuları...

İşe gidip gelmeye yeter de artar bile, eğer Beylikdüzü-Kartal falan yapmayacaksan her gün :)

Hayırlı olsun şimdiden...

minic
17.March.2015, 11:32
Eyvallah cok tesekkur ederim yarin ins gidip yarin bakicam

Bahadır
17.March.2015, 12:52
Hoşgeldin Tolga,

Hiç düşünme al 150 lik bence, beğenmezsen satarsın, dünyanın sonu değil...

Vibrasyon falan yok, chopper için bile fazla sakin bence, zaten aletin limitleri belli, zorlamanın manasızlığına Celil Abi değinmiş...

Ruhsat+plaka işlemlerini ben müşavire 300 tl karşılığında yaptırdım (İstanbul ataşehirde 2 hafta önce). Bir tek emniyete imza atmaya gidiyorsun bir dakika sürüyor, gerisini onlar hallediyor. Aksi halde randevu bulmak çok zor, adamlar (komisyoncular) kombine alır gibi kapatmışlar randevuları...

İşe gidip gelmeye yeter de artar bile, eğer Beylikdüzü-Kartal falan yapmayacaksan her gün :)

Hayırlı olsun şimdiden...

Yalova'dan Eskişehire gidip gelenler oldu 150 cc makina ile 8) 220 km falan8)

aidikurt
18.March.2015, 00:40
Merhaba Tolga aramıza hoş geldin .
Eğer imkanın varsa kısa sürede değiştirmemek amaçlı 250 yada maddi durumuna göre 350 almanı öneririm. Ama bütçen 150 yetiyorsa içini sıkma oda her türlü seni mutlu edecektir.