Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Celil'in annesi rahatsız yardım

Ömer
30.March.2015, 12:17
Arkadaşlar hep buradan güzel haberler paylaşamıyoruz maalesef.
Celil kardeşiminiz annesi rahatsız ve yoğun bakımda yatıyor.
Cennet Doğan hastanase yoğun bakım servisinde.

Bu arada bizim yapabileceğimiz şey malum özel hastaneler ve yoğun bakımları maddi olarak sıkıntılı ve devlet hastanesine sevk edilmesi gerekiyor.
Bunu da bir doktor, 112 veya son nokta bir tanıdık bularak Devlet hastanelerinin yoğun bakım servislerine almak gerekiyor.
Bu konuda tanıdık birileri varsa lütfen bu tanıdıklarınızı devreye sokarak bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.

İnşallah aramızdan birilerinin böyle bir tanıdığı olur da şu işi halledebiliriz.

Trkr
30.March.2015, 12:47
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Ömer
30.March.2015, 13:31
Arkadaşlar yerinden oynatılmaması gerekiyormuş. O yüzden hastaneden sevk edilmesinden vaz geçildi.
Ama hepizimin yapabileceği şey dua etmek. İnşalah biran önce sağlığına kavuşur. Allah acil şifalar versin.

Rainmaker
30.March.2015, 14:36
Allah acil şifalar versin, umarım en kısa sürede normale döner durum...

Bahadır
30.March.2015, 14:56
Arkadaşlar yerinden oynatılmaması gerekiyormuş. O yüzden hastaneden sevk edilmesinden vaz geçildi.
Ama hepizimin yapabileceği şey dua etmek. İnşalah biran önce sağlığına kavuşur. Allah acil şifalar versin.

2 kere aradım Celil abiyi ama meşguldü telefonu.Zaten sevk edilmeyecekmiş.
Allah acil şifalar versin annesine.

otisabi
30.March.2015, 15:09
Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun...

dodo
30.March.2015, 16:12
Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Umarım en kısa zamanda iyi haberlerini alırız.

nickziki
30.March.2015, 16:47
Geçmiş olur en kısa zamanda umarım. Acil şifa diliyorum Celil abimize..

KamilErgün
30.March.2015, 17:14
Allah şifa versin, geçmiş olsun. Yakınlarınında Allah yardımcısı olsun.

frknulas
30.March.2015, 17:34
Büyük geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

fatih ekren
30.March.2015, 17:41
geçmiş olsun allah acil şifalar versin

grolof
30.March.2015, 18:07
Allah acil şifa verir inşallah.

Potenza
30.March.2015, 18:14
Celil abi çok geçmiş olsun,Allah anneciğine uzun ömürler ve şifalar versin tez zamanda.
Bu memlekette bu konuda pek çevrem yok,olsa bir telefona bakardı.. :( :(

isac
30.March.2015, 19:38
Çok geçmiş olsun Celil Abi
Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Elimizden gelen birşey olursa biz buradayız zaten

leonraptor
30.March.2015, 19:50
Celil Abi uzaktayız ama dualarımız sizinle Allah Raptorriders ailemize ve sevdiklerimize sağlık sıhhatler versin iyi haberler almak dileğiyle

Tractor
30.March.2015, 20:05
Geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim.

DeliKurt
30.March.2015, 20:13
Allah acil şifa versin...

CELİL
30.March.2015, 20:15
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Malesef Annemin durumu ciddi pazar sabah beyin kanaması geçirdi bilinci kapandı bütün gün yoğun bakımında yer olan hastane bulamadık esenyurt acilde yer bulunmasını bekledik bu arada bilinci biraz gelmeye başladı akşam 6 gibi özel doğan hastanesinde yoğun bakım yeri bulduk oraya nakil yaptık şuan yoğun bakımda uyutuluyor 1 hafta kadar orada kalabilirmiş beyin damarında boluncuk oluşmuş ve heran risk oluşturuyor şimdilik ilaç tedavisi ile devam ediliyor gelişme olmazsa ameliyat olması gerekiyor ve özelde bunun bedeli 100 bin tl bunu karşılamak mümkün olmadığı için konunun uzman hastanesi bakırköy devletten yoğun bakımda boş yer bulmamız gerekiyor ama bulamıyoruz bu konuda tanıdığı olan varsa yardımızı rica ediyorum iyi dilekleriniz için tekrar hepinize teşekkür ederim

erdincc
30.March.2015, 20:19
allah acıl sıfa wersın abı bugun ugradım ben hastaneye üçüncü kattaymıssınız geldım kımse yoktu abı aradım telefon da musaıt degıldı ulasamadım sana aklımızda olsun abı tanıdık buluruz ınsallah

CELİL
30.March.2015, 20:43
allah acıl sıfa wersın abı bugun ugradım ben hastaneye üçüncü kattaymıssınız geldım kımse yoktu abı aradım telefon da musaıt degıldı ulasamadım sana aklımızda olsun abı tanıdık buluruz ınsallah

Teşekkürler Erdinç yoğun bakıma sokmadıkları için akşamları 5 gibi hastaneden eve dönüyoruz gündüz oradayız

DirtyDozen
30.March.2015, 21:02
Çok geçmiş olsun Celil abi. Bana tel numaranı özel mesajdan verebilirmisin. Ben bir kaç yere sorucam.

The Eren
30.March.2015, 21:05
acil şifalar dilerim... geçmiş olsun...

ersupalit
30.March.2015, 21:26
Abi çok geçmiş olsun, annenizin en kısa zamanda sıhatine kavuşmasını dilerim....

leonraptor
30.March.2015, 22:18
Allah bizi dayanamayacağımız denemelerle denemesin Allah büyük dualarımız sizinle :-(

aidikurt
30.March.2015, 23:11
Canım kardeşim tekrardan çok çok geçmiş olsun . Allahtan acil şifalara diliyorum. Ne zaman ihtiyacın olursa çekinmeden ara kardeşim elimizden ne gelirse yaparız.

bygoose27
30.March.2015, 23:22
Abi çook geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin ...

nenickila
31.March.2015, 00:02
Allah acil şifalar versin, anne bir an önce sağlığına kavuşur inşallah..

Ali ÜNVERDİ
31.March.2015, 00:55
Celil kardeşim Annene acil şifalar diliyorum.Allah yakınlarına da güç versin.

Rona
31.March.2015, 09:00
Celil'im annene geçmiş olsun .Allahtan acil şifalar diliyorum.

cihan54
31.March.2015, 09:44
Abimmm :( Mevlâm acılarını hafifletsin annemizin. Dua edelim inşallah :(

İlker Akgül
31.March.2015, 21:50
Geçmiş olsun inşallah tez zaman iylesir Antalya'da olsa kesin hallederdim ama oraları tanimayiz Allah yardım etsin

Antalya-Merkez

CELİL
31.March.2015, 23:08
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Son durum annemin kanamadan dolayı beyin damarında balon oluşmuş ve ameliyat olması gerekiyor şuan yattığımız maddi anlamda sorun yaşadığımız Doğan hastanesinin beyin cerrahı doktorunun (Dr Ahmet kulalı) bu branşta çok uzman ve tecrübeli olduğunu ögrendik ve doğan hastanesinde kalmaya ameliyatı orada yaptırmaya karar verdik maddi konuda hastane sahibiyle yaptığımız görüşme sonrasında 15 bin tl ye fiyatı indirdik şimdi perşembe cumaya kadar parayı bulup yatırıp hafta sonuna doğru ameliyata giricez inşallah Allahın izniyle sağsağlim evimize dönücez arayan yardımcı olmaya çalışan gelen başta Furkan arkadaşımız olmak üzere tüm arkadaşara çok teşekkür ederim Allah razı olsun

benal
01.April.2015, 00:03
Cok gecmis olsun. Rabim şafi ismi hurmetine acil sifalar versin celil baskanim dularimiz sizinle

frknulas
01.April.2015, 00:12
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Son durum annemin kanamadan dolayı beyin damarında balon oluşmuş ve ameliyat olması gerekiyor şuan yattığımız maddi anlamda sorun yaşadığımız Doğan hastanesinin beyin cerrahı doktorunun (Dr Ahmet kulalı) bu branşta çok uzman ve tecrübeli olduğunu ögrendik ve doğan hastanesinde kalmaya ameliyatı orada yaptırmaya karar verdik maddi konuda hastane sahibiyle yaptığımız görüşme sonrasında 15 bin tl ye fiyatı indirdik şimdi perşembe cumaya kadar parayı bulup yatırıp hafta sonuna doğru ameliyata giricez inşallah Allahın izniyle sağsağlim evimize dönücez arayan yardımcı olmaya çalışan gelen başta Furkan arkadaşımız olmak üzere tüm arkadaşara çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ne demek abi lafı mı olur Allah hepimizden razı olsun. Böyle zaman da birbirimizin yanında olmıycaksak birbirimize destek çıkmıycaksak iyi zamanda da beraber olmanın anlamı yok. Ben sadece üstüme düşeni yapmaya çalıştım

Sent from my iPhone using Tapatalk

TyLn75
01.April.2015, 00:45
Celil abicim çok geçmiş olsun allahtan acil şifalar diliyorum

raptors
01.April.2015, 00:58
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

dragut_60
01.April.2015, 01:05
Celil abi geçmiş olsun allah şifa versin

leonraptor
04.April.2015, 00:57
Celil Abimizden güzel haberler bekliyoruz inşallah bu hafta sonu her şey istediğimiz gibi olacak ve tek derdimiz soğuk havalar olacak ;-)

efe
05.April.2015, 10:40
Cok geçmiş olsun Celil başkan Allah şifa versin annenize ve tüm hastalarımıza inşallah biran önce sağlıklarına kavuşsunlar

HAN_____
06.April.2015, 13:20
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

bluewine
06.April.2015, 13:23
Çok geçmiş olsun Celil abi.Umarım her şey yolunda gider.