Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan Selamlar

okanysn
03.April.2015, 14:33
Arkadaşlar herkese merhabalar,

3 Gün önce 2011 model bi daytona 350'lik aldım ve aranıza katıldım.

Meslek: Avukat

Ama burdan kuru kuruya tanışma yerine Ankara'da bi buluşma ayarlandığında bir an önce yüzyüze de tanışabilmeyi yeğlerim.

Herkese iyi forumlar.

Ömer
03.April.2015, 15:20
Okan tekrar hoşgeldin. Artık buradan Daytona'nın resimlerini paylaşırsın.
Bizde mutluluğuna ortak oluruz.

CELİL
03.April.2015, 20:05
Merhaba Okan Ankara'dan aramıza hoş geldin :)
Yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin nazar 8)

Potenza
03.April.2015, 20:38
Okan hoşgeldin,
hayırlı olsun motorun.

efe
03.April.2015, 21:39
Okan hosgeldin
Motorun hayirli olsun Allah kaza bela vermesin
Maalesef Ankara zayif bu konularda biraz ama havalar biraz daha duzelsin belki ayarlanir birseyler8)

leonraptor
04.April.2015, 01:23
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın havaların ısınmasını sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Rainmaker
04.April.2015, 11:05
Ankara'ya selamlar, motorun hayırlı olsun, hoşgeldin Okan...

okanysn
04.April.2015, 14:29
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar, hoş bulduk :)

Havalar bu sıra çok kötü gidiyor ama yarın(pazar) biraz iyi olacakmış biraz binicem motoruma.

Ankara'da buluşma işi zayıf olabilir ama ben çok hevesliyim, biraz da olsa hareket kazandıralım derim.
ileri zamanlarda havalar düzelince 4-5 kişi de olsak hemen küçük bi AOÇ organizasyonu tarzı organizasyonlar hoş olabilir:)

efe
04.April.2015, 15:36
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar, hoş bulduk :)

Havalar bu sıra çok kötü gidiyor ama yarın(pazar) biraz iyi olacakmış biraz binicem motoruma.

Ankara'da buluşma işi zayıf olabilir ama ben çok hevesliyim, biraz da olsa hareket kazandıralım derim.
ileri zamanlarda havalar düzelince 4-5 kişi de olsak hemen küçük bi AOÇ organizasyonu tarzı organizasyonlar hoş olabilir:)
Bence de güzel olur iki gün önce Gölbaşından gelirken Konya yolunda spyder a binen bir arkadaşla selamlaştık Eskişehir yoluna kadar peş peşe indik o bile çok keyifliydi senin de dediğin gibi üç beş kişi bir araya gelse çok keyifli olur herhalde8)

The Eren
04.April.2015, 17:06
Hoşgeldin Okan...

Henüz daha çok acemi olduğum için trafik yoğunlaşmadan (hatta başlamadan :) ) sabah 7 gibi biraz gezeyim, km yapayım dedim... Havalar çok değişken belki çiğ yağmıştır, don yapmıştır diye düşündüp, aşağı yukarı 5cm karla karşılaşınca, gidip çay demledim :cry:

Yeteri kadar km yaptıktan sonra trafiğe çıkabilecek hale gelince buluşmalara bende katılmak isterim...

DirtyDozen
14.May.2015, 21:28
Konuyu canlandıralım. Bu pazar Ankara'da bir organizasyona EVET diyenler.

Ömer
15.May.2015, 09:21
Deniz bu işi sıcak tutmaya devam. Ankara'da tekrar canlanacaktır mutlaka...

Konuyu canlandıralım. Bu pazar Ankara'da bir organizasyona EVET diyenler.