Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Regal ailesi
hamdiv
06.April.2015, 11:53
Merhaba Regal ailesi
Adım Hamdi istanbulda yaşıyorum. 150lik Regal alarak aranıza katılmış bulunuyorum. İlk motor tecrübem olacak. Sizlerden kıyafetleri alabileceğim bir yer önermenizi rica ediyorum Şuan sadece kaskım var.
Kısaca kendimide tanıtayım. 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum marmara üni. mezunu beden eğitimi öğretmeniyim. Aynı zamanda fotoğrafçılıkta yapıyorum yaklaşık iki ay önce motor ehliyetimi aldım. motorumu almadan önce siteniz çok yardımcı oldu bilmediğim bir çok konuda bilgi aldım. sadece birşey kafama takıldı belki komik gelecek ama bu 150liklerde benzin göstergesi yok mu? :)
otisabi
06.April.2015, 12:34
Aramıza Hoş geldin Hamdi,
İstanbul'un neresinde oturuyorsun bilmiyorum ama Kadıköy de Evlendirme dairesinin karşısında birçok motor aksesuarı,kıyafeti satan dükkanlar mevcut.(E-5 yoluna paralel)
Hoşgeldin Hamdi, tanışma başlığında kendini tanıtırsan seni daha iyi tanıyabiliriz.
Bu arada Kadıköy'e alternatif olarak Şirinevler, Sirkeci'ye de bakabilirsin.
Potenza
06.April.2015, 13:27
Hamdi hoş geldin, kızıltoprakta, Hasanpaşa da, Sirkeci de bir çok yer var.Stadın orada Hudson var,e-5 bostancı da vatan bilgisayarın arka sokağında bir yer var,(ismini veremiyorum) yeter ki araştır.
hamdiv
06.April.2015, 16:12
herkese teşekkürler kadıköy yolu gözüktü bana.
CELİL
06.April.2015, 18:41
Merhaba Hamdi aramıza hoş geldin
Yeni moturun hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
hamdiv
07.April.2015, 03:15
Merhaba Hamdi aramıza hoş geldin
Yeni moturun hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
teşekkür ederim :)
hamdiv
19.April.2016, 13:49
RaptorRiders forum ailesine selamlar ben 150cc Regal aldığım zaman bu foruma üye olup tanışma başlığında kendimi tanıtmıştım sonra bazı sebeplerle motorumu elden çıkarmak durumunda kaldım ve devamlılığı olmayan bir tanışma olmuştu. Şimdi tekrar motor alma arefesindeyim bu sefer 250cc daytona arıyorum. Aradan tam olarak bir yıl geçince tekrar tanışma başlığına yazmamın doğru olduğunu düşündüm herkese iyi günler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bypale
19.April.2016, 14:02
Hamdi tekrar aramıza hoşgeldin. İkinci el 250 cc daytona bakıyorsun sanırım. İnşallah kısa zamanda gönlüne göre bulursun. Satmayı düşünen arkadaşlar okuyunca yardımcı olacaktır. Haftalık buluşmalarada bekleriz. Motorsuzda katılabilirsin. Görüşmek dileğiyle 8)
bronks
19.April.2016, 14:08
Hoş geldin . Güzel sürüşler keyifli forumlar
CELİL
19.April.2016, 14:35
Hamdi tekrar aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuşursun 8)
Hosgeldin Hamdi... istedigin makinaya kavusup forumda ve yollarda aktif olman dilegiyle...
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
karakalem
19.April.2016, 16:39
Merhaba aramıza hoşgeldin, sana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız, dilerim kısa zamanda makinana kovuşursun.
Dikkat çekmek amaçlı yazıyorum ; Yalnız Regal ailesi değiliz, aramızda pek çok regal raptor kullanan kardeşimiz var, ama regal raptor marka motorsiklet ile külübümüzün bir bağı yok, RaptorRiders ailesi daha hoş olur 8)
hamdiv
19.April.2016, 16:46
Herkese çok teşekkür ederim umarım aradığım motoru en kısa zamanda bulurum
hamdiv
19.April.2016, 16:49
Merhaba aramıza hoşgeldin, sana elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız, dilerim kısa zamanda makinana kovuşursun.
Dikkat çekmek amaçlı yazıyorum ; Yalnız Regal ailesi değiliz, aramızda pek çok regal raptor kullanan kardeşimiz var, ama regal raptor marka motorsiklet ile külübümüzün bir bağı yok, RaptorRiders ailesi daha hoş olur 8)
Evet bu konuyu bir sene önce açarken bu detayın farkında değildim. Ancak bugün yazdığım gönderide bende raptorriders ailesi diyerekten kuruyorum cümlelerimi
Merhaba Hamdi RR forumlarina hoşgeldin..
Kerem Düzgün
19.April.2016, 18:01
Hamdi RR ailesine hoşgeldin 8)
AMZ35
19.April.2016, 18:02
Tekrardan hos geldiniz. Havalarin guzellesmesi derecelerin artmasi malesef motosiklet fiyatlarini da ayni orantida arttiriyor. Umarim en kisa zamanda uygun sekilde bulursunuz
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hamdiv
19.April.2016, 23:24
Tekrardan hos geldiniz. Havalarin guzellesmesi derecelerin artmasi malesef motosiklet fiyatlarini da ayni orantida arttiriyor. Umarim en kisa zamanda uygun sekilde bulursunuz
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle herkese teşekkür ederim.
Evet ikinci el de pek alternatif bulamadım fiyatlarda biraz yükselmiş aklımda gv250de var bu iki modelde bakıyorum umarım bulurum
drmahoo
19.April.2016, 23:47
hosgeldin.
Peder
20.April.2016, 00:47
RR'a hoşgeldiniz. Forumda ve etkinliklerde aktif olmanız dileğiyle :)
srwnk
20.April.2016, 09:40
Hamdi tekrar hoş geldin... Evlendirme dairesi arkasında çevreye çıkan yokuşun solunda motomax var. Ucuz... GV250 ler 13000 gibi geziyor. Ama 2. el bir makine düşünürsen başkan 10.250 ye 350lik makinesini veriyor. Aklında olsun. Ve doğru 150liklerde benzin göstergesi yok. Onun için yedek depoda gitme, yolda kalırsın... ;)
tbaylan
20.April.2016, 10:42
Hamdi aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Umarım gönlündeki makineyi kısa sürede bulursun8)
RaptoRider
20.April.2016, 12:32
Hoşgeldiniz inşallah kısa zamanda gönlündeki makineye kavuşursun
DarkMacros
20.April.2016, 12:39
Hoşgeldin :)
2_rock
20.April.2016, 13:58
Hamdi hoşgeldin aramıza. Motorun hayırlı uğurlu olsun. Forumda ve yollarda aktif olmayı unutma
Mustafa Gözgen
20.April.2016, 15:40
Merhaba Regal ailesi
Adım Hamdi istanbulda yaşıyorum. 150lik Regal alarak aranıza katılmış bulunuyorum. İlk motor tecrübem olacak. Sizlerden kıyafetleri alabileceğim bir yer önermenizi rica ediyorum Şuan sadece kaskım var.
Kısaca kendimide tanıtayım. 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum marmara üni. mezunu beden eğitimi öğretmeniyim. Aynı zamanda fotoğrafçılıkta yapıyorum yaklaşık iki ay önce motor ehliyetimi aldım. motorumu almadan önce siteniz çok yardımcı oldu bilmediğim bir çok konuda bilgi aldım. sadece birşey kafama takıldı belki komik gelecek ama bu 150liklerde benzin göstergesi yok mu? :)
Hosgeldin abi 😀 Yazan olmustur ama bi de ben yazayim regallerde benzin gostergesi yok 😂😂😂
Volkanylmzz
20.April.2016, 15:57
Hoşgeldin Hamdi
hamdiv
21.April.2016, 10:33
Hoşbulduk çok teşekürler :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.