Orijinalini görmek için tıklayınız : yardimm!!!!
Mezarkabul
12.April.2015, 18:56
Arkadaslar selam.. Benim bi daytonam var.. Iki kisi bindigimizde yani artciyla en ufak cukurda arka camurluk tekere surtuyo ne yapmam lazim:( (on lastik havasi 30 arka 34)
SECO41
12.April.2015, 18:59
arka amortisörü ayarla RR klasiklere 3 Konumu sanırım seninkisindede aynı .kolay gelsin
Mezarkabul
12.April.2015, 19:07
arka amortisörü ayarla RR klasiklere 3 Konumu sanırım seninkisindede aynı .kolay gelsin
Valla nerden ayarlaniyo bilemiyorum ama servisinde ayarlatkar sanirim.. Numara numara heralde ayarlari.. 3 mu olmasi gerekiyo?
SECO41
12.April.2015, 19:11
1 dakikalık bir iş numaralar yumuşaktan serte doğru gidiyor yani 1 numara en yumuşak ayar ona göre ayarlarsın.herhangi bir motorcuda vardır anahtarı
Mezarkabul
12.April.2015, 19:59
pekı cok teşekkür ederim..
CELİL
12.April.2015, 20:20
Amortisör ayarı yapılması gerek doğru fakat ayar klasik kasalar gibi kolay değil daytonanın amortisörü şase altında gizli ayarı servis yapabilir
Mezarkabul
13.April.2015, 10:53
Zaten servis dışında bir yere gidemem celil abi. Ayarı kaç olması gerekiyo? Ben forumdan takip ettiğim üzere artçılı kullanımda ön 30 arka 34 olması lazım denmiş. O şekilde hava ayarlarını yaptığım halde artçılı seyahatlerde çamurluk sürtüyo ufacık bi çukurda bile ?
CELİL
13.April.2015, 11:40
Zaten servis dışında bir yere gidemem celil abi. Ayarı kaç olması gerekiyo? Ben forumdan takip ettiğim üzere artçılı kullanımda ön 30 arka 34 olması lazım denmiş. O şekilde hava ayarlarını yaptığım halde artçılı seyahatlerde çamurluk sürtüyo ufacık bi çukurda bile ?
Çamurluk sürtmesinin lastik havasıyla ilğisi yok amortisör ayarıyla ilğili daytona ve spyder de amortisörler diğer modellerden farklı vida diş ayarı yapılıyor onu sadece servis bilir lastik havası ön 30 - arka artçısız 32 artçılı 34 hava doğru değerler 8)
Bahadır
13.April.2015, 12:11
Bende de aynı sorun vardı 1-2 dakikada hallettiler.En sona aldırdım ayarı 8)
Ferhat BASTEM
15.April.2015, 00:33
Koltuğu sökünce altında plastik silindir bir takoz olması lazım. Eğer o takoz kırıldıysa ve yerinden düştüyse yine sürtme yapar. Bu Parça takılı olduktan sonra diğer arkadaşların da dediği gibi serviste amörtisörleri sonuna kadar sıktırdım mı işlem tamamdır ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.