PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Modifiye Çalışmaları

aragorn
14.April.2015, 00:32
Merhaba değerli arkadaşlar yeni üyelerden biriyim aranıza katılmaya karar verdiğim için mutluyum umarım değerli bilgilerinizden faydalanabilir ve yakında almayı düşündüğüm motorla yaşayacağım tecrübeleri de bizden sonrakilere aktarabilirim. çok iyi bir internet kullanıcısı değilim umarım yanlış yere yazmıyorumdur. forum sitelerinde dolaşmak benim gibi teknoloji özürlüler için biraz problem oluyor , forumu dolaştım ancak genel olarak modifiye çalışmalarının toplandığı bir konu başlığı bulamadım yada aramayı bilmedim o yüzden böyle bir giriş yaptım umarım doğrudur yakında bilgisayardan arkadaşımın yardımıyla regaller üzerinde nacizane yaptığım çalışmaları sizlerle paylaşacağım. saygılarımla.

Rainmaker
14.April.2015, 10:13
Merhaba Selahattin,

Forumun yapısı gereği öncelikle bir tanışma mesajı oluşturuyoruz, kimsin, nesin, nerede oturuyorsun tarzı genel bilgiler... Ondan sonra istediğimiz konuyla ilgili açılmış başlık olup olmadığına bakıyoruz (başlık kirliliği olmaması açısından ve inan binlerce başlık çıkıyor aratınca) ve son olarak eğer yoksa başlık açıyoruz... Bunun dışında herhangi bir durum yok, gönlünce sorabilir ve burdaki tecrübeli isimlerden cevap alabilirsin...

Aramıza hoş geldin, umarım en kısa sürede gönlündeki motora kavuşursun... Yaptığın çalışmaları da merakla bekliyoruz...