Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkez'e Günaydın,Benimse ! Gözüm aydın.

ahfil
16.April.2015, 13:04
Bu gün , ''0'' Regal Dayton'u 250 Teslim alıyorum. Yaşım gereği son aşkım olacak. (yaş 77)

1955'lerden bu yana, Jawa,Balkan,Vespa, Bmv 5,5, Kawasaki 750 (Hollanda) ,Yamaha skoter Cygnus125, ve Dayton 250 .Tam 60 yıl motordan inmedim, motor lar garaj yüzü görmedi. Yaz kış devam. Motor aşkı(hastalığı) Karşılıklı sevgi gibidir. Biraz vereceksiniz ki ! Gereken beklentileriniz yerine gelsin.
bu yapılmadığında, sevgiliniz sizi terk eder.hatta hayatınızı tehlikeye atar,sizi sakat bırakır. Sağ gitondaki gaz tutamağı var ya ! Her şey Diğer unsurlarla birlikte onun kontrolüne bağlıdır. Bu sizin elinizde olan bir şey !

Aranıza yeni bu gün katıldım, Mutluyum. Hepinizi içtenlikle öper,tekerleğinizin hep düz basmasını dilerim.

Daha sonraki günlerde, Genel motor arızaları ,bakımı,Yol anılarını paylaşırız. 8)

fatih ekren
16.April.2015, 13:30
ahmet abi ellerinden öpüyorum aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın inşallah herzaman.

GökhanMüezzinoğlu
16.April.2015, 13:41
Hayırlı uğurlu olsun Ahmet abi Allah kaza bela vermesin. Yılların verdiği tecrübe ile tekerin hep düz bassın inşallah :)

Trkr
16.April.2015, 13:50
hayırlı olsun Ahmet ağabey. engin deneyimlerini bizlerle paylaşman dileği ile.

Rainmaker
16.April.2015, 14:16
Hey maşallah Ahmet Abi!

Diyecek bir şey bulamıyor, önünüzde saygıyla eğiliyor, ellerinizden öpüyorum.

Şu foruma biri gelip "Merhaba gençler, tekerleği ben icat ettim, o zamanlar tabi RR markası daha yok" falan dese, ancak o zaman daha fazla şaşırabilirim...

Büyüksün Ahmet Abi! 8)

Bahadır
16.April.2015, 14:43
Aramıza hoşgeldin Ahmet abi.
İnş. biz de o yaşlarda motor sürebiliriz hala 8)

frknulas
16.April.2015, 16:13
Hoşgeldin Ahmet abi. Forumca senden öğrenicek çok şeyimiz olduğunu düşünüyorum engin tecrübelerinden faydalanıcaz gibi gözüküyor :) motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın 8)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rona
16.April.2015, 16:48
Bu gün , ''0'' Regal Dayton'u 250 Teslim alıyorum. Yaşım gereği son aşkım olacak. (yaş 77)

1955'lerden bu yana, Jawa,Balkan,Vespa, Bmv 5,5, Kawasaki 750 (Hollanda) ,Yamaha skoter Cygnus125, ve Dayton 250 .Tam 60 yıl motordan inmedim, motor lar garaj yüzü görmedi. Yaz kış devam. Motor aşkı(hastalığı) Karşılıklı sevgi gibidir. Biraz vereceksiniz ki ! Gereken beklentileriniz yerine gelsin.
bu yapılmadığında, sevgiliniz sizi terk eder.hatta hayatınızı tehlikeye atar,sizi sakat bırakır. Sağ gitondaki gaz tutamağı var ya ! Her şey Diğer unsurlarla birlikte onun kontrolüne bağlıdır. Bu sizin elinizde olan bir şey !

Aranıza yeni bu gün katıldım, Mutluyum. Hepinizi içtenlikle öper,tekerleğinizin hep düz basmasını dilerim.

Daha sonraki günlerde, Genel motor arızaları ,bakımı,Yol anılarını paylaşırız. 8)

Hoşgeldin ihtiyar delikanlı.Saygılarımla.8) :Rockn Roll: :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

Rona
16.April.2015, 16:54
Hey maşallah Ahmet Abi!

Diyecek bir şey bulamıyor, önünüzde saygıyla eğiliyor, ellerinizden öpüyorum.

Şu foruma biri gelip "Merhaba gençler, tekerleği ben icat ettim, o zamanlar tabi RR markası daha yok" falan dese, ancak o zaman daha fazla şaşırabilirim...

Büyüksün Ahmet Abi! 8)

Merhaba genç.:cheesy: Sene 1998 Tekerleği ben icat etmedim ama o zamanlar RR markası gerçekten yoktu.:cheesy: :cheesy: :yesil: :duvar: :duvar: :duvar: :duvar: :duvar:

http://i.hizliresim.com/Wn26m2.jpg

CaNeR
16.April.2015, 18:07

Hoşgeldin ahmet abi valla sende seri yapmışsın bugüne kadar ,son aşkıda raptorda bulmuşsun hayırlı olsun.. :)

CELİL
16.April.2015, 18:50
Merhaba Ahmet bey İzmirden aramıza hoş geldiniz
Sizin gibi tecrübeli abilerimizi aramızda görmek çok güzel bizde sizin tecrübelerinizden faydalanma fırsatı bulucaz inşallah
Yeni Daytona'nız hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar

leonraptor
16.April.2015, 22:38
Motorunuz hayırlı olsun ;-)

raptors
16.April.2015, 22:47
ne diyeyim valla helal olsun yeni daytonanızda hayırlı olsun.

Ekrem Özdemir
16.April.2015, 23:11
Ahmet bey, okurken kaç defa helal olsun dediğimi bilmiyorum.Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah gerçek bir profilsinizdir bizi trollemiyorsunuzdur. :)

benal
17.April.2015, 02:09
ahmet abi ellerinden öpüyorum aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun nazar tekerin düz bassın nazar

Ömer
18.April.2015, 19:58
Abi hoşgeldin. İdolümsün. Allah nazar'dan saklasın, yeni motorun hayırlı olsun.

ahfil
18.April.2015, 21:08
Ahmet bey, okurken kaç defa helal olsun dediğimi bilmiyorum.Yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah gerçek bir profilsinizdir bizi trollemiyorsunuzdur. :)
sn.furkan ; Hoşbulduk, Av yasağı başlıyor. yasak olmasa bile Trolle (!) avlanmak bana göre adi'liktir. Kendisine ve canlılara saygısı olmayanın işidir. RR ise ana konumuz. sağlıklı kalın.

ahfil
18.April.2015, 21:14
Tşk.ler öpüldünüz.

ahfil
18.April.2015, 21:18
Tşk.ler. Bizim dalton ,sizinkinin küçük kardeşi:)