Orijinalini görmek için tıklayınız : Ordu'dan Selamlar
Succubus
03.May.2015, 12:47
Merhaba adım Kağan 19 yaşındayım. İnternetten RR modellerine bakarken iyice merak sardım ve sonunda bu siteyi buldum. Ordu'da okuyorum ve boş zamanlarımda diğer illeri gezmeyi planlıyorum daha önceden touring tarz motor kullanıyordum. Başlangıç için önerebileceğiniz bi model olursa sevinirim vede RR hakkında özet bilgi verirseniz çok iyi olur şimdiden herkese teşekkür ederim.
Kağan hoşgeldin. Bütçen uygunsa 2011 ve üstü balansörlü model ve su soğutmalı tercih etmeni tavsiye ederim. Bütçe durumuna gör 150 CC'de işini rahatlıkla görecektir. Gerisi sadece tarz ve zevkle alakalı. Zevkine ve tarzına uygun olanını sen belirle.
Bu arada RR'lerin kronik problemi yoktur. Yedek parça ve servis problemi yoktur. Tarz olarak dikkat çekicidir. Keyiflidir. En önemlisi büyük bir ailen olur...
Succubus
03.May.2015, 14:47
En önemlisi büyük bir ailen olur...
öneri için teşekkür ederim , inşallah bu aileye katılmak kısmet olur (:
Merhaba Kağan Ordu'dan aramıza hoş geldin
Şehirler arası yol yapacağın için 2011 model ve üsrü blansörlü 250 cc modellerden kasası sana kasa hitap eden herhangi bir RR modeli seçebilirsin inşalllah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun
Potenza
03.May.2015, 20:33
Kağan hoşgeldin, doğru yerdesin.
İlk motorun olacaksa 150cc ile baslamani tavsiye ederim.
Hem motoru tanırsin , hemde reflekslerin gelişir.
selamlar...
Rainmaker
04.May.2015, 16:00
Kağan selamlar, aramıza hoş geldin... Daha önce motosiklet kullandığını yazmışsın, kaç yaşında başladın yahu? :shock::cheesy:
Bence 150 de alsan 250 de alsan alet güzel bi alet... Bütçene göre takıl ama önce koruma-kıyafet işlerini hallet istersen... Bütün parayı motora yatırınca sonra bir eldiven alırken bile 2 kere düşünüyor insan :artiz:
Succubus
04.May.2015, 20:40
Kağan selamlar, aramıza hoş geldin... Daha önce motosiklet kullandığını yazmışsın, kaç yaşında başladın yahu? :shock::cheesy:
Bence 150 de alsan 250 de alsan alet güzel bi alet... Bütçene göre takıl ama önce koruma-kıyafet işlerini hallet istersen... Bütün parayı motora yatırınca sonra bir eldiven alırken bile 2 kere düşünüyor insan :artiz:
hoşbuldum (: 17'de direk ehliyeti aldım 15 yaşında falan yavaş yavaş kullanmaya başlamıştım şimdi okuldan dolayı motosikletim Kocaeli'de kaldı fakat satıp RR 150 almayı düşünüyorum bakalım kısmet olur inşallah. Temennim Raptor Riders ailesine katılabilmek tabi başvuru ve koşulları bulabileceğim bi link bırakabilirseniz mutlu olurum :utangaç:
edit: bu arada herkese cevap attığı ve bilgilendirdiği için teşekkür ederim (:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.