Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selamlar

EGE
06.May.2015, 18:23
Arkadaşlar tekrar merhabalar,
Ben Egecan Ertürk. Özel bir şirkette mühendis olarak çalışıyorum. Aydın'da yaşıyorum. Lise yıllarından beri bir chopper ya da cruiser hayalim vardı ancak ailem o zamanlar taş koyardı işime hep bir korkuya kapılıp :D Sonunda yaklaşık 8 ay önce bir rr daytona350 aldım :) İyi ki de almışım diyorum, hatta geç bile kalmışım :D
Yakın zaman önce de sizleri ve forumu tanıma şansım oldu. Hoş bir ortam var ve tecrübelerinizden de faydalanma fırsatım oldu. Bunun içinde teşekkür ederim :)
Bu taraflara etkinlik gezi vs yapıyor musunuz bilemiyorum fakat olursa yüz yüze de tanışmak isterim.
Bu arada tanışma mesajım forumlardaki acemiliğimden biraz geç oldu kusura bakmayın :D

Saygı ve sevgilerimle.

CaNeR
06.May.2015, 18:42
Aramıza hoşgeldin egecan aydından başka arkadaşlarımızda var onlarla tanışabilirsin. Burdaki biçok kişi gibi seninde hayalini gerçekleştirdiğine sevindim bu chopper aşkı başka bişe zaten :) Ben iş için şehir dışına çok çıkıyorum geçen hafta aydındaydım yine bi ara gelicem o taraflara o zamanda tanışmış oluruz 8)

Trkr
06.May.2015, 19:01
raptorriders'a hoşgeldin. doğru yerdesin 8)

Ömer
06.May.2015, 20:30
Egecan hoşgeldin. Forumu takip edersen sana yakın yerde bir organizasyon olduğunda dahil olmaya çalışırsın.
Bu sayede yüz yüze tanışıp motor sürme fırsatımız olur. Bu arada Daytonan hayırlı olsun.

Potenza
06.May.2015, 20:50
Egecan, aramıza hoş geldin, motorun hayırlı olsun, daytona candır :)
Bu sitede her konuda aradığın desteği bulabiliyorsun, zamanla da göreceksin bunu :)
Selamlar..

CELİL
06.May.2015, 21:37
Merhaba Egecan Aydın'dan aramıza hoş geldin
Daytona'n hayırlı olsun güle güle kullan ilk motor helede hayallerindeki motorun yeri başkadır seneler sonra bile hatıralardan silinmez

EGE
07.May.2015, 12:17
Aramıza hoşgeldin egecan aydından başka arkadaşlarımızda var onlarla tanışabilirsin. Burdaki biçok kişi gibi seninde hayalini gerçekleştirdiğine sevindim bu chopper aşkı başka bişe zaten :) Ben iş için şehir dışına çok çıkıyorum geçen hafta aydındaydım yine bi ara gelicem o taraflara o zamanda tanışmış oluruz 8)

Mutlaka beklerim. Yerimiz belli :D

EGE
07.May.2015, 12:18
Ayrıca herkese teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere..

OğuzhanYılmaz
07.May.2015, 13:33
Öncelikle hayırlı olsun. Benim yaza doğru bi izmir planım var motorla :) kısmet olursa tanışırız.

İlker Akgül
07.May.2015, 13:39
Hosgeldin ege bende temmuz gibi aydin izmir bodrum yapacam ugrariz

Antalya-Merkez