PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil İş Arıyorum.

frknulas
15.May.2015, 12:10
Herkese merhabalar. Şuan kargo işiyle uğraşıyorum ve açıkçası işin en ağır kısmını yapıyorum. Dün sonunda belimi sakatladım. Artık acil olarak iş değiştirmem gerekiyor. Bugün Celil abiyle konuşurken başlık açabileceğimi oradan kurtulmam gerektiğini söyledi sağolsun.

Kısaca özgeçmişimden çalıştığım yerlerden bahsedicek olursam:

Havaşta staj yaptım, 11880 çağrı merkezinde çalıştım, müzik aletleri mağazası işlettim, 12 şubeli bi sürücü kursunda kurumsal müşteri temsilciliği yaptım, pakmaya da merchandise olarak çalıştım sonra saha supervizoru oldum. şuan kargo firmasında çalışıyorum.

Marmara üniversitesinde 2 senelik dış ticaret öğrencisiyim. Bu sene tekrar sınava girdim açıktan da yan dal olarak devam edicem eğitimime.

Eğer imkanı olan bana iş konusunda yardımcı olabilicek birileri varsa aramızda CV mi mail olarak gönderebilirim kendisine. Yeterki en kısa zamanda burdan kurtulayım. Telefon numaram:0507 881 96 54 dilediğiniz saatte arayabilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen yardımcı olan herkese.

CELİL
15.May.2015, 12:30
Merhaba arkadaşlar Furkan arkadaşımız kargo fimasının bir müşterisinde kitapevinde görevli çok zor şartlarda çalışıyor furkan'a acil iş bulmamız gerek yardımlarınızı bekliyoruz

Rainmaker
15.May.2015, 13:25
Furkan aşağıdaki işler ilgini çekiyorsa bana cv ni yolla kardeşim... söz ya da garanti veremem sadece hatrımın geçtiği insanlar var ben de onlara yollayacağım, gerisi kader kısmet...

1-) Uluslararası İngiliz bir kahve dükkanı zincirinde çalışmak (anadolu ya da avrupa yakası)

2-) Diş hastanesinde (klinik) resepsiyon vs tarzı bir iş (avrupa yakası)

3-) Bahtına ne çıkarsa

cv için mail adresim : muratkucukoruc@gmail.com

eğer istiyorsan mail üzerinden sana kariyer.net, yenibiriş.com gibi sitelerde işe yarayacak cv düzenlemelerini nasıl yapacağını anlatabilirim... cv nin formatına falan bakarız... buralara üye olmadıysan hemen ol, yaz sezonu şimdi hizmet sektöründe deli gibi elemana ihtiyaç var...

frknulas
15.May.2015, 13:34
Furkan aşağıdaki işler ilgini çekiyorsa bana cv ni yolla kardeşim... söz ya da garanti veremem sadece hatrımın geçtiği insanlar var ben de onlara yollayacağım, gerisi kader kısmet...

1-) Uluslararası İngiliz bir kahve dükkanı zincirinde çalışmak (anadolu ya da avrupa yakası)

2-) Diş hastanesinde (klinik) resepsiyon vs tarzı bir iş (avrupa yakası)

3-) Bahtına ne çıkarsa

cv için mail adresim : muratkucukoruc@gmail.com

eğer istiyorsan mail üzerinden sana kariyer.net, yenibiriş.com gibi sitelerde işe yarayacak cv düzenlemelerini nasıl yapacağını anlatabilirim... cv nin formatına falan bakarız... buralara üye olmadıysan hemen ol, yaz sezonu şimdi hizmet sektöründe deli gibi elemana ihtiyaç var...

Abi cv yi mail olarak attım sana. Platformların hepsinde üyeliğim var sürekli arayıştayım :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rainmaker
15.May.2015, 13:44
kardeşim mailin geldi, eki gelmedi... akşam dediğin gibi bir daha at istersen... haftasonu uğraşacam bu mevzuyla...

haydi beyler canlanalım, yok mu kimsenin çevresi tanıdığı?

Trkr
15.May.2015, 14:33
kardeşim yeşilköydeyken sana bahsettiğim iş olmadı kız devam etmeye karar vermiş, ama aklımdasın arayıştayım.

frknulas
15.May.2015, 14:34
kardeşim yeşilköydeyken sana bahsettiğim iş olmadı kız devam etmeye karar vermiş, ama aklımdasın arayıştayım.

Tamamdır abim sağol

aidikurt
15.May.2015, 23:05
Kardeşim telefonda konuşurken söylemeyi unutum .
Banada CV at etrafa haber yayalım.

aidikurt@gmail.com mail atabilrsin.

frknulas
15.May.2015, 23:46
Kardeşim telefonda konuşurken söylemeyi unutum .
Banada CV at etrafa haber yayalım.

aidikurt@gmail.com mail atabilrsin.

Tamamdır abi eve geçince sana da murat abiye de gönderirim sağolun

CELİL
18.May.2015, 16:07
Güncelllll......

caravella
22.October.2016, 18:39
Merhaba İstanbulda tam zamanlı iş ilanları (http://www.prokariyer.com/istanbul-tam-zamanli-is-ilanlari/) için bir kaç başvuru yaptım dönüş aldım siz de bir bakın isterseniz buradan belki güzel biryer bulabilirsiniz. hocam.

FouL
22.October.2016, 18:58
Merhaba İstanbulda tam zamanlı iş ilanları (#) için bir kaç başvuru yaptım dönüş aldım siz de bir bakın isterseniz buradan belki güzel biryer bulabilirsiniz. hocam.

üstadım sizinki reklama girmiş bu şekli ile
forum uyeleri ilk önce birbirlerini tanıtıtıp, ne iş yaptıgını, nerede yasadıgını, motorun rengini, hacmini vs vs kısaca tanıttıktan sonra bile yönetimden izin almadan bu tarz link paylaşımları olmamış bence..