PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba regal raptor daytona 350 almak istiyorum

hassancan
18.May.2015, 18:53
İyi gunler ben hasan can araniza Antalyadan katiliyorum daha once hiç motorsiklet kullanma deneyimim olmadı daytona 350 beyaz alıp kullanmak istiyorum çok güzel ve gösterişli bi motor kullanım konusunda sıkıntı yasarmiyim bide motorsikletcimden bi fiyat aldım ama altinda bi fiyat alabilirmiyiz acaba teşekkür ederim

CELİL
18.May.2015, 19:09
Merhaba Hasan Antalyadan aramıza hoş geldin
Antalyada yalnız değilsin orada çok kıymetli arkadaşlarımız var
(özel mesajını özelden cevapladım)

hassancan
18.May.2015, 19:36
Teşekkür ederim celil bey

İlker Akgül
19.May.2015, 05:32
Hosgeldin Hasan aramıza irtibata geçelim en kisa zamanda bu arada Teşekkürler celil abi

Antalya-Merkez

nickziki
19.May.2015, 10:37
Hoşgeldin. Benimde çok az deneyimim vardı ama alışıyorsun mantığını biliyorsan. Yakından görüp incelemek istersen biz buralardayız. Hele nasip olurda alırsan, usta konusunda çok yardıma ihtiyacın oalcak.

hassancan
21.May.2015, 16:16
nickziki ,İlker Akgül hoşbulduk teşekkür ederim siparişimi verdim beyaz daytona 250lik önümüzde hafta gelecek muhtemelen haftaya ehliyet işlemlerini de başlatacağım ehliyeti alınca (Haziran Temmuz gibi) bi gezi düzenleriz inşaallah Antalyada :) bide bakımlar için usta tavsiyelerini ve ilk kullanımda dikkat edilmesi gerekenleri yanıma neler almamız gerektiğini anahtarlar, pense keski, debriyaj teli gibi size sorup alacagım 3lü çanta setine dolduracagım. :)

Ömer
21.May.2015, 21:56
Hasan hoşgeldin. Antalya kadrosu güçlenmeye başladı. Yeni daytonan şimdiden hayırlı olsun.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle nazar

hassancan
22.May.2015, 00:53
Hasan hoşgeldin. Antalya kadrosu güçlenmeye başladı. Yeni daytonan şimdiden hayırlı olsun.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle nazar

Ömer bey teşekkür ederim cok sağolun.