Orijinalini görmek için tıklayınız : kask önemli
ereneren
26.May.2015, 10:35
arkadaşlar dün başıma gelen olayı anlatim istedim kız arakdasımla kan verdik onun biraz tansiyonu düştü gözleri karardı falan orda kolonyayla müdahale ettileer yatırdırlarfalan sonra düzeldi 20 dk falan kendindeydi cıktık yürüdük falan motora bindik kasksız hiç bindirmem sıcak oluyo dese bile nazi falan taktırmadım ankaradakiler bilir numunenin ordan yukarı cıkarken ışıklar var ışıkları geçtim ama niyeyse durim dedim millete byol verim iyiki durmuşum bir anda dengem bozuldu bi baktım tam düşerken gördüm bayıldı bi anda kız arkadaşım arkadan düştü ve kafa üstü düştü direk ama allaha şükür hiçbiyerinde bişey yok kask iyiki vardı ve ben iyiki gitmiyodum o anda
Bahadır
26.May.2015, 10:40
Allah beterinden korusun
nickziki
26.May.2015, 10:42
Geçmiş olsun. Dikkat edin abicim kızlara. Onlarsız biz bi işe yaramıyoz. :)
Rainmaker
26.May.2015, 10:44
geçmiş olsun ve Allah beterinden saklasın... evet çok sıcak oluyor ama sıcağı soğuğu algılayabilmemiz bile sağlıklı çalışan vücudumuz sayesinde...
sürüş okullarında hep söylenen bir söz vardır "0 km bile bir hızdır" diye... paranın yettiği en iyi kaskı almak lazım...
Eren geçmiş olsun iyikide durdurgun ana denk gelmiş Allah korumuş
Kaskın sadece sürüşte değil durduğun yerde bile çok faydası var ışıklarda durduğunda dengesini kaybedip olduğu yerde düşen , kafasını yere vuran pekçok kişi vardır kask olmasa beyin kanaması geçirme riski çok yüksek
O zaman ne yapıyoruz motorun üzerine oturduğumuz anda mutlaka kaskımızı takıyoruz Herkese kazasız keyifli sürüşler diliyorum
ereneren
26.May.2015, 11:26
Eren geçmiş olsun iyikide durdurgun ana denk gelmiş Allah korumuş
Kaskın sadece sürüşte değil durduğun yerde bile çok faydası var ışıklarda durduğunda dengesini kaybedip olduğu yerde düşen , kafasını yere vuran pekçok kişi vardır kask olmasa beyin kanaması geçirme riski çok yüksek
O zaman ne yapıyoruz motorun üzerine oturduğumuz anda mutlaka kaskımızı takıyoruz Herkese kazasız keyifli sürüşler diliyorum
aynen abi kask önemli teşekkür ederim abi bide bayılınca daha bi sert düşüyo insan kendinde olmadıgından çok kötü bi andı gözümden gitmiyo o panikle bide motoru düşürmedim iyiki üstüne
İlker Akgül
26.May.2015, 12:03
Geçmiş olsun kardeş
Antalya-Merkez
Kerem Düzgün
26.May.2015, 13:01
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın .
Eren geçmiş olsun, büyük bir tehlike atlaşmışsınız. hareket halinde bu olay gerçekleşse daha kötü sonuçlanabilirdi.
Motosiklete binmek kan basıncını arttırır.Üstelik kan verilmiş.Bu durumda ani hareket yapan bir insan bayılabiliyor.Allah korumuş.İyi olaylar peş peşe gelmiş.Bir daha ki sefer daha dikkatli olmalısın.
alicanipek
26.May.2015, 13:59
çok geçmiş olsun ..
raptors
26.May.2015, 14:01
Cok gecmis olsun
ereneren
26.May.2015, 22:39
herkese çok teşekkür ederim
DirtyDozen
26.May.2015, 23:01
Çok geçmiş olsun. Bende ankaradayim görüşelim bi ara. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.