Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba... :)

ErdaLegend
16.June.2015, 11:55
Merhaba arkadaşlar. Ben Erdal. Buradaki her kıymetli arkadaşım gibi ben de bir motosiklet ve RR sevdalısıyım. Aslen Balıkesirli olmama rağmen şu an mesleğim dolayısıyla Kırklareli-Vize 'de oturuyorum. Askeri personelim (yüzbaşıyım) 36 yaşındayım. Şimdilik bu kadar, aranızda olmak hem sevindirici hem de heyecan verici. Görüşmek umuduyla, güvenli sürüşler :)

CELİL
16.June.2015, 12:28
Merhaba Erdal Kırklarelinden aramıza hoş geldin
Profilinde yazana göre henüz motorun yok inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur yolların keyfini çıkarırsın

raptors
16.June.2015, 12:49
Motosiklet sezonu coktan basladi tekeriniz duz bassin hosgeldin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahadır
16.June.2015, 15:38
Aramıza hoşgeldin Erdal abi.En kısa zamanda motoruna kavuşursun inş.8)

tbaylan
16.June.2015, 15:43
Merhaba arkadaşlar. Ben Erdal. Buradaki her kıymetli arkadaşım gibi ben de bir motosiklet ve RR sevdalısıyım. Aslen Balıkesirli olmama rağmen şu an mesleğim dolayısıyla Kırklareli-Vize 'de oturuyorum. Askeri personelim (yüzbaşıyım) 36 yaşındayım. Şimdilik bu kadar, aranızda olmak hem sevindirici hem de heyecan verici. Görüşmek umuduyla, güvenli sürüşler :)

Erdal(komutanım:cheesy:) Foruma hoşgeldin. Motosikletli fotoğraflarınla birlikte de görmek isteriz seni. Şimdiden hayırlı olsun.

Farın da yolun da açık olsun.

Sevgiler

tb

ErdaLegend
16.June.2015, 16:53
Bu sıcak karşılama için hepinize tek tek çok teşekkür ederim :) temmuzda araba kredim bitiyor. İnşallah 20 temmuzda motoruma kavuşucam :)

Trkr
16.June.2015, 18:53
RR'a hoşgeldin komutanım 8) :cheesy:

Draven
18.June.2015, 14:35
Bu sıcak karşılama için hepinize tek tek çok teşekkür ederim :) temmuzda araba kredim bitiyor. İnşallah 20 temmuzda motoruma kavuşucam :)

Erdal komutanım hoşgeldin. Eh, pek bir şey kalmamış motora kavuşmaya, şimdiden hayırlsı olsun :)

nickziki
18.June.2015, 14:39
Hoşgeldiniz.

20 temmuza şimdiden şafak saymaya başlamışsınızdır. :)

ErdaLegend
22.June.2015, 20:57
Teşekkürler :)
Aynen öyle, resmen şafak sayıyorum, Ş=28 :)

İlker Akgül
22.June.2015, 22:02
Bir yüzbaşı ile sürüş yapmak isterdim askerde komutanimi cok severdim hosgeldin komutan

ANTALYA- MERKEZ

Ömer
22.June.2015, 23:10
Erdal komutanım hoşgeldin. Şafak bitmiş artık olay mehtap olmuş :)
Yazdınız yazıdan heyecanınız çok net birşekilde anlaşılıyor. En kısa sürede kavuşmanız dileğiyle

ErdaLegend
23.June.2015, 16:08
Teşekkür ederim ilker, teşekkürler ömer abi :)
Az kaldı motoruma kavuşmama, sizlerle tanışmak ve beraber sürüş keyfini yaşamak için sabırsızlanıyorum :)