PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Manavgat'tan Selamlar

Eray Aksoy
17.June.2015, 14:55
Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katılan bir üyeyim.Adım Eray Aksoy ve 41 yaşındayım.Evliyim ve 12 yaşında bir oğlum var.İstanbul-Ankara melezi olup 1999 dan beri Manavgat'ta yaşamaktayım.Turizm işiyle meşgulüm.Bir Otelin Ön Büro Şefliğini yapmaktayım. Sizlerle uzun soluklu bir birliktelik ve paylaşımlar gerçekleştirmeyi umuyorum.İlk motorumu haftaya alacağım inşallah.Çok acemi ve tecrübesizim.Zamanla edindiğim bilgi ve tecrübeleri (burada bana yapıldığı gibi) başkalarıyla da paylaşmak ve yardımcı olmak isterim.Şimdiden uzun zamandır aranızdaymışım gibi kendimi aileden biri gibi hissediyorum.Samimi yaklaşımları ve desteklerinden dolayı tüm arkadaşlara ve abilerime teşekkür ederim.Sevgilerimle.

tbaylan
17.June.2015, 15:35
Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katılan bir üyeyim.Adım Eray Aksoy ve 41 yaşındayım.Evliyim ve 12 yaşında bir oğlum var.İstanbul-Ankara melezi olup 1999 dan beri Manavgat'ta yaşamaktayım.Turizm işiyle meşgulüm.Bir Otelin Ön Büro Şefliğini yapmaktayım. Sizlerle uzun soluklu bir birliktelik ve paylaşımlar gerçekleştirmeyi umuyorum.İlk motorumu haftaya alacağım inşallah.Çok acemi ve tecrübesizim.Zamanla edindiğim bilgi ve tecrübeleri (burada bana yapıldığı gibi) başkalarıyla da paylaşmak ve yardımcı olmak isterim.Şimdiden uzun zamandır aranızdaymışım gibi kendimi aileden biri gibi hissediyorum.Samimi yaklaşımları ve desteklerinden dolayı tüm arkadaşlara ve abilerime teşekkür ederim.Sevgilerimle.

Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Umarım aradığın makineye sahip olursun ve fotoğraflarını burada paylaştığın günleri de görürüz. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Farın ve yolun açık olsun.

Sevgiler

tb

Trkr
17.June.2015, 15:59
RR'a hoşgeldin.8)

Kerem Düzgün
17.June.2015, 16:04
Aramıza hoşgeldin 8)

michalengelo
17.June.2015, 16:29
Merhaba Arkadaşlar,

Aramıza hoşgeldin abi...Umarım motorunun tadını çıkarırsın..Hayırlı ugurlu olsun....

Eray Aksoy
17.June.2015, 17:20
Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Umarım aradığın makineye sahip olursun ve fotoğraflarını burada paylaştığın günleri de görürüz. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Farın ve yolun açık olsun.

Sevgiler

tb

RR'a hoşgeldin.8)

Aramıza hoşgeldin 8)

Aramıza hoşgeldin abi...Umarım motorunun tadını çıkarırsın..Hayırlı ugurlu olsun....

Teşekkür ederim arkadaşlar.Hoşbulduk.

nickziki
18.June.2015, 13:51
Hoşgeldiniz. Umarım işten fırsat bulup da motorun tadını çıkarırsınız.

Eray Aksoy
18.June.2015, 14:03
Hoşgeldiniz. Umarım işten fırsat bulup da motorun tadını çıkarırsınız.

Hoşbulduk 8) Motor olsun da zamanı ayarlarız.Bölge tam da motor için ideal bir bölge.10 ay sıkıntısız binilir.Ara ara yoğun yağmur ve biraz soğuk olur.O da toplasak totalde iki ay etmez.

Draven
18.June.2015, 14:10
Hoşbulduk 8) Motor olsun da zamanı ayarlarız.Bölge tam da motor için ideal bir bölge.10 ay sıkıntısız binilir.Ara ara yoğun yağmur ve biraz soğuk olur.O da toplasak totalde iki ay etmez.
Abi hoşgeldin. Kesinlikle motor sahibi olmak adına çok şanslı bir şehirde yaşıyorsun. Bildiğim kadarıyla Antalya trafiğinin genel anlamda motor farkındalığı yüksek. Hatırladığım kadarıyla da yollar geniş ve upuzun düzlüklerden oluşuyordu.

Antalya/Alanya arasındaki yolun bitimine yakın uzun uzun deniz manzaralı gidilen bir yol vardı, Konaklı tarafı yanlış hatırlamıyorsam...Gün batımına doğru o yolda motor üzerinde olmak ne güzel olurdu... Hey gidi hey, çok fena içlendim şimdi :D

Eray Aksoy
18.June.2015, 23:06
Abi hoşgeldin. Kesinlikle motor sahibi olmak adına çok şanslı bir şehirde yaşıyorsun. Bildiğim kadarıyla Antalya trafiğinin genel anlamda motor farkındalığı yüksek. Hatırladığım kadarıyla da yollar geniş ve upuzun düzlüklerden oluşuyordu.

Antalya/Alanya arasındaki yolun bitimine yakın uzun uzun deniz manzaralı gidilen bir yol vardı, Konaklı tarafı yanlış hatırlamıyorsam...Gün batımına doğru o yolda motor üzerinde olmak ne güzel olurdu... Hey gidi hey, çok fena içlendim şimdi :D
Gerçekten de öyle.O yolda gitmek çok zevklidir.Hele ki motor üstünde olmak apayrı bir zevk katacaktır.İnşallah bir gün kısmet olur hep birlikte gelirsiniz de o yolları beraber aşarız.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer
19.June.2015, 09:14
Merhaba Arkadaşlar,

Eray hoşgeldin. Antalya, Alanya, Manavgat bu çevrelerde yalnızlıktan sıkılan arkadaşlarımız var. Hepsinin ortak derdi sanırım yalnızlık.
Sayımız o taraflarda da çoğalmaya başladığına göre aranızda ortak bir noktada buluşup tanışabilirsiniz. Haftada bir olmasa da en azından ayda bir kez bir araya gelir toplu sürüş yaparak bu güzellikten sizde faydalanabilirsiniz.
Tecrübe konusunda İlker eski olduğu için organizasyon işini üstlenebilir sanırım.

Bu arada şimdiden gönlünde yatan motora bir an önce kavuşman dileğiyle aramıza tekrar hoşgeldin. 8)