Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar Abilerim Kardeşlerim

Birkan Bozkuş
17.June.2015, 23:01
Öncelikle herkeze selamlar ismim Birkan istanbul büyükçekmce'de ikamet etmekteyim
yarın evraklarımı tamamlayıp A2 motosiklet ehliyetine yazılıyorum kısmetse ağustos ayında da ehliyetimi alıp bir motosiklet almayı düşünüyorum.Kafama takılan birkaç soru var onlarıda şimdilik motosikletim olmadığı için motosiklet almak isteyenler kısmına başka bir başlıkla yazacağım Şimdilik herkeze sevgiler selamlar.

Eray Aksoy
18.June.2015, 00:49
Hoşgeldin Birkan kardeşim.Aynı dönem A2 almış olacağız.Umarım ikimiz de aradığımız ve arzuladığımız keyfi bulabiliriz.İyi paylaşımlar dilerim.

Ömer
18.June.2015, 11:26
Öncelikle herkeze selamlar ismim Birkan istanbul büyükçekmce'de ikamet etmekteyim
yarın evraklarımı tamamlayıp A2 motosiklet ehliyetine yazılıyorum kısmetse ağustos ayında da ehliyetimi alıp bir motosiklet almayı düşünüyorum.Kafama takılan birkaç soru var onlarıda şimdilik motosikletim olmadığı için motosiklet almak isteyenler kısmına başka bir başlıkla yazacağım Şimdilik herkeze sevgiler selamlar.

Birkan hoşgeldin. 8)

Draven
18.June.2015, 13:47
Birkan hoşgeldin kardeşim. A2 ehliyetin ve motorun şimdiden hayırlı olsun. Bende daha yeniyim, foruma üye olalı birkaç gün oldu, ama burada geçirdiğim kısa zamanda bile yazılanlar üzerinden çok şey öğrendim. Eminim ki sende aradığın pek çok cevabı burada bulacaksın. İzmir' den selamlar...

CELİL
18.June.2015, 14:13
Merhaba Birkan benim mahalleden hoş geldin İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

nickziki
18.June.2015, 14:37
hoşgeldin
kötü zamanlama. Sezonun tam taını çıkaramayacaksın muhtemelen ama geç kalmak hiç yapmamaktan iyidir :)