Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakım - Onarım Üstüne Youtube de Kanal Açma Önerisi

albatros
21.June.2015, 00:37
Herkese Slm. Aynı zamanda hayırlı Ramazanlar. Youtubede, bakım onarım üstüne kanal açılması nasıl olur. Buji , sigorta, yağ değişimi vs.... Ücretsiz olan MovieMakerde videoları dilediğiniz gibi kesipbirleştirebilir, başlık ve yazı ekleyebilirsiniz. Bu işten anlayan arkadaşlar çektiği videoları site yönetimine mail atar(yandex maille 2gb a kadar mail gönderebilirsiniz) yönetimde youtube kanalına yükler. youtubede regal raptor denilince otomatikman bizim kanal çıkar. hatta ingilizcesi olan bir arkadaş, başlıkları ingilizce de yazarsa tüm dünyadan takip edilir. ben yaklaşık bir ay önce RR için buji değişimini bile bulamamıştım.

CELİL
21.June.2015, 11:13
Mehmet güzel öneri .proje ama malesef o konuyla ilğilenecek kimse yok tek başına bu kadar oluyor bu işlemi herkes bireysel olarak kendi yapıp yükleyebilir başlığı Regal Raptor olarak yazarsa zaten her aramada bulunur

albatros
21.June.2015, 21:12
Olmadı öyle yapalım Celil Abi. Ben geniş bir zamanda bir kanal açıp video yükleyeyim. Arkadaşların bireysel attığını da kanala aktarırım. Başlatınca devamı gelir nasıl olsa. kanal açıp video yükleyince burada bildiririm.

ProAgressive
21.June.2015, 23:08
Ben yakın zamanda devirdaim pompasını sökmeyi düşünüyorum.niden olmasın videoya alırız aynı dertten yanana derman olur belki.değiştirecem tabi sorun onda ise.değilse biraz daha derine....[emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji48]

VSP355g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

albatros
25.June.2015, 05:31
Çok iyi olur Hakan Hocam. Dediğin gibi mutlaka videoya çek. Sen youtube at, sonra hepsini bir kanalda toparlarız.

Draven
30.June.2015, 00:01
Aynen, müthiş bir fikir bence de, acayip işe yarar 8)

pacasi_camurlu
30.June.2015, 12:06
güzel fikir bi gelişme var mı acaba