Orijinalini görmek için tıklayınız : Yanıyorum!!
sedarth
21.June.2015, 15:34
Nihayet motorumu rehin kaldığı eğitim alanından çıkartıp keyif sürerken bu sabah seyir halindeyken motordan gelen yogun duman ve is arasında yanma tehlikesi atlattım.
Anında 2 motosikletli imdada yetişti.Yetişen arkadaş Apachi Cycles servisi çıkınca verilmiş sadakam varmış dedim.Abi hemen seleyi söktü , karşımıza çıkan manzara elektrik kablolarının cayır cayır yandıgıydı,Hemen aküyü söktü.Kısa devre yapmış ve sigortada atmamış.Ayrıca akü şaseyi yanlış yere monte etmişler ve şase yapmış dedi.Bu sırada yolun karşısında Yamaha nın satış sorumlusu da olayı görüp yanımıza geldi ve motoru Yamahaya çekelim dedi, onunda yardımıyla motoru güvenli bi yere aldık.Regal servis pazartesi alacak makineyi.Elektrik tesisatının daha 0 makinede böyle bir arıza çıkarması beni benden aldı.
1 saat önce temdeyken bunun başıma geleceğini düşünmek korkunç gerçektende.
Durumu görüp hemen yardıma koşan ve motorcu dayanışmasına inanılmaz örnek oldukları için bu arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum.
Saygılarımla.
Ekrem Özdemir
21.June.2015, 15:55
Sedat abi, tekrardan çok geçmiş olsun.
Allahın sevgili kuluymuşsun gerçekten.
Şimdi 2 durum söz konusu; SÜleyman abinin verdiği o nazar boncuğu sayesinde böyle ucuz atlatmışın.
Öteki durum ise çarşamba günü artçım olmayacaktın =) Bulaştı sanada :p
nazarnazar
Sedat, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.
Haklısın sıfır motorda bu tür arıza(?!) insanı motordan soğutur.
yardımcı olan tüm dostlara bende teşekkür ederim.
gerçekten adına çok üzüldüm kardeşim. geçmiş olsun.
Sedat çok geçmiş olsun Allah korumuş yinede ucuz atlatmışsın allah göstermesin çok kötü şeyler olabilirdi :(
Sıfır makinada böyle bir durum olmasının tek sebebi montajda yapılan hata montajı hiç önemsemiyorlar malesef :(
Bahadır
21.June.2015, 17:21
Geçmiş olsun Sedat abi.Allah beterinden korusun
aidikurt
21.June.2015, 21:37
Sedat kardeşim çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Sıfır makinada akla gelecek olay değil valla. Tam çölde kutup ayısı misali olmuş.
ProAgressive
21.June.2015, 23:11
Geçmiş olsun üzüldüm.
VSP355g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sedarth
22.June.2015, 01:28
Herkeze tesekkürler.Allah beterinden korusun.
Sedat geçmiş olsun. Teselli sayılırsa çok ucuz atlatmışsın. Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun.
eray34
22.June.2015, 10:50
abicim çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun.
berkehrercan
22.June.2015, 12:19
çok geçmiş olsum abi naptılar aldılar mı makinayı
sedarth
22.June.2015, 13:28
çok geçmiş olsum abi naptılar aldılar mı makinayı
Almışlar makineyi.Neden böyle olduğuyla ilgili bişeyler öğrenebilirsem paylaşacağım.
Saygılar.
raptors
22.June.2015, 16:39
geçmiş olsun cana bişey gelmesin gerisi hallolur
Eray Aksoy
22.June.2015, 16:53
Sedat bey geçmiş olsun.Ciddi bir tehlike atlatmışsınız.Yardımcı olan arkadaşlara da helal olsun.Çok kişi çekip gidebilirdi.
sedarth
22.June.2015, 22:44
Servis teşhisi koydu , montaj sırasında ucu açık kalmış bir kablo akü kutuplarına temas edip şasi almış, direkt aküden şasilendiği içinde sigorta devreye girmemiş.Gerçekten anında müdahale edilmeyip aküyü sökmeseymişiz feci durumlarla başbaşa kalabilirdim.Bunun ilk ve son olması dileğimle.
Saygılar.
Ferhat BASTEM
23.June.2015, 11:54
geçmiş ve son olsun inşallah...
GökhanMüezzinoğlu
23.June.2015, 12:29
Çok geçmiş olsun Sedat Allah beterinden korumuş. Makinadan iyice soğumaya bir sebep daha :( satma fikri çok ağır basıyor bu aralar.
Servis teşhisi koydu , montaj sırasında ucu açık kalmış bir kablo akü kutuplarına temas edip şasi almış, direkt aküden şasilendiği içinde sigorta devreye girmemiş.Gerçekten anında müdahale edilmeyip aküyü sökmeseymişiz feci durumlarla başbaşa kalabilirdim.Bunun ilk ve son olması dileğimle.
Saygılar.
Yeniden geçmiş olsun
Yalnız koyulan teşhis çok anlamsız. ucu açık kalmış sadece şaseye bağlı bir kablonun ne iş varmış orada anlamadım. zaman zaman kullanıcı olarak bazı ek donanımlar takıyoruz, sonradan çıkarıyoruz. İkinci el olsa neyse diyeceğim. sıfır motorda .....:twisted:
her neyse kardeşim, sen zaten konuya vakıfsın, halledersin.8)
Potenza
24.June.2015, 00:11
Çok geçmiş olsun . nasıl yanlış bağlanır onu anlamadım ben, nasıl Şase yapar? Peki şimdi ne olacak?
sedarth
24.June.2015, 01:04
Yarın alıcam makineyi bi aksilik olmassa.Görücez.
sedarth
24.June.2015, 01:24
Çok geçmiş olsun Sedat Allah beterinden korumuş. Makinadan iyice soğumaya bir sebep daha :( satma fikri çok ağır basıyor bu aralar.
Hayırdır Gökhan bi sıkıntımı var makinede ?
sedarth
24.June.2015, 01:26
Yeniden geçmiş olsun
Yalnız koyulan teşhis çok anlamsız. ucu açık kalmış sadece şaseye bağlı bir kablonun ne iş varmış orada anlamadım. zaman zaman kullanıcı olarak bazı ek donanımlar takıyoruz, sonradan çıkarıyoruz. İkinci el olsa neyse diyeceğim. sıfır motorda .....:twisted:
her neyse kardeşim, sen zaten konuya vakıfsın, halledersin.8)
Abi aynı şeyleri düşünüyorum kaç gündür.Takipteyim.Bunuda halledicez 8)
Geçmiş olsun sedat abi allah beterinden korusun sen sıkma canını düzeltilir herşey :soru?
sedarth
24.June.2015, 01:29
Geçmiş olsun sedat abi allah beterinden korusun sen sıkma canını düzeltilir herşey :soru?
Eyvallah kardeşim.
Saygılar.
GökhanMüezzinoğlu
24.June.2015, 10:12
Hayırdır Gökhan bi sıkıntımı var makinede ?
Çok bariz bir sıkıntı yokta ufak tefek herkeste olan klasik problemlerden. Senin yaşadığın olayda ortada tabii. Hazır sezondayken satıp kışa model yükseltmek niyetindeyim.
sedarth
25.June.2015, 01:31
Aldım makineyi.Şimdilik bir sıkıntı gözükmüyo hersey yolunda.
Saygılar.
sedarth
25.June.2015, 01:31
Çok bariz bir sıkıntı yokta ufak tefek herkeste olan klasik problemlerden. Senin yaşadığın olayda ortada tabii. Hazır sezondayken satıp kışa model yükseltmek niyetindeyim.
Düşündüğün bişey varmı.?
berkehrercan
25.June.2015, 01:57
Kismen de olsa sikintisiz hallettin abi buna da şükür. Cok gecmis olsun tekrar motorlu gorelim artik seni aramizda.
Saygılar.
Geçmiş olsun sedat bu ilk ve son sorun olsun inşallah budan sonra keyfini çıkar kafanı arıza yaparmı diye takma kablolar yenilenmiştir montajınada bu sefer ister istemez dikkat etmişlerdir bir daha aynı sorun olmaz
Saygılar.
Şimdi motorla beraber sefasını sürmeye başlarsın artık 8) nazar
sedarth
25.June.2015, 15:02
İyi dilekler için teşekkürler herkese.
Saygılar.
otisabi
26.June.2015, 11:43
Öncelikle geçmiş olsun. Dün Maltepe sahilde 1 motor daha yandı.Motorlarımızın bakımlarını Km gözetmeksizin her daim yaptıralım. Umarım kimsenin başına benzer olaylar gelmez.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/seyir-halinde-alev-topuna-dondu-869258/
sedarth
27.June.2015, 16:25
Öncelikle geçmiş olsun. Dün Maltepe sahilde 1 motor daha yandı.Motorlarımızın bakımlarını Km gözetmeksizin her daim yaptıralım. Umarım kimsenin başına benzer olaylar gelmez.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/seyir-halinde-alev-topuna-dondu-869258/
Aynen öyle, bakım çok önemli ama bazen benim başıma gelen olaydaki gibi daha ilk bakımı gelmemiş makinelerde bile bu tarz problemlerle karşılaşabiliyoruz.Allah korumuş arkadaşıda gerçekten.Kimsenin başına gelmesin.
Ekrem Özdemir
28.June.2015, 01:09
Sedat abi bugün arayacaktım seni. Yoğunluktan aklımdan çıkmış.
Nasıl oldu motor ? Hallettiler mi süreç nasıl ?
sedarth
28.June.2015, 01:35
Sedat abi bugün arayacaktım seni. Yoğunluktan aklımdan çıkmış.
Nasıl oldu motor ? Hallettiler mi süreç nasıl ?
Ekrem sıkıntı yok.Kaldığı yerden devam.Hatta dün gece bostancı civarında bir raptor riders üyesiyle selamlaştık ama kim olduğunu çıkaramadım.Yollara alışmaya çalışıyorum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.