PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba...

ProAgressive
21.June.2015, 22:52
Herkeze merhaba adım Hakan Bursadan yazıyorum:) aslında iki yıl önce bir üyeliğim vardı ama hatırlamadığımdan dolayı yeniden açtım.o zamanlar bir 250e9 almış ve 10 gün kullanıp satmıştım ve iki senedir hiç aklımdan çıkmadı birkaç gün önce 2005 model 250e9 aldım.anlıyacağınız ikinci bahar yaşıyorum.tabi ufak tefek sorunları var.fan müşürü arızalı ,su devirdaim pompası çalışmıyor sanırım hiç akış yok.biraz bakımla adam ederim diyorum.Saygılar.

CELİL
21.June.2015, 23:07
Merhaba Hakan Tekrar aramıza hoş geldin
Yeni RR un hayırlı olsun ufak tefek sıkıntılarını çözdükten sonra sıkıntısız keyfini çıkarmaya başlarsın inşallah

Ömer
22.June.2015, 09:58
Tekrar hayırlı olsun, tekrar hoşgeldin. Ufak tefek ikinci el problemleri halledilir.

Herkeze merhaba adım Hakan Bursadan yazıyorum:) aslında iki yıl önce bir üyeliğim vardı ama hatırlamadığımdan dolayı yeniden açtım.o zamanlar bir 250e9 almış ve 10 gün kullanıp satmıştım ve iki senedir hiç aklımdan çıkmadı birkaç gün önce 2005 model 250e9 aldım.anlıyacağınız ikinci bahar yaşıyorum.tabi ufak tefek sorunları var.fan müşürü arızalı ,su devirdaim pompası çalışmıyor sanırım hiç akış yok.biraz bakımla adam ederim diyorum.Saygılar.

ErdaLegend
22.June.2015, 21:01
Tekrar hoşgeldin Hakan. Tamircilerin en kalitelisinin bulunduğu Bursa'da motorunun arızalarının en iyi şekilde giderileceğinden şüphem yok :)
Güvenli Sürüşler ;)

Crime
23.June.2015, 04:51
Bursa tayfa arada bir toplanıyoruz senide aramızda görmek isteriz Hakan.tekrardan hoşgeldin