Orijinalini görmek için tıklayınız : bilgiii :) :)
ereneren
27.June.2015, 02:53
selamlar herkese kısmetse p.tesi sabah erkenden yola çıkıp ürgüpe gidicem 280 km falan motorun yağını yeni değiştirdim bujiler 2 ay oldu yani nelere dikkat etmeliyim nelerine baktırim yarın bi götürüp sağına soluna baktırcam tabi yanıma neler alim dicem ama tamir işinden bir gram anlamam zaten :D bakımları düzgün oldumuda yolda bırakmaz zaten inaşşah :D
Ekrem Özdemir
27.June.2015, 10:20
Dostum bu yazacaklarım tamamen benim kişisel görüşümdür.
280 km yol, bas çık yola. Zaten tamirden anlamıyorsun sende. Bakımları tamsa yağını suyunu tekerlerin havasını kontrol ettir. Benzini fulle hiç düşünme motor kullanmamın keyfi bur da zaten.
Allah korusun yolda bir şey olursa cebinde paran olsun yeter. Motoru bir yere çektirirsin, servise gidersin.
berkehrercan
27.June.2015, 10:46
Sigorta al bulunsun
İlker Akgül
27.June.2015, 20:58
Yağı suyu depoyu doldur cebe biraz nakit koy lastik tamir spreyini koy kanatlan ben yan cantalarda cekme halati dahil hercins anahtar yedek buji su yedek ampul ekstra Civata küçük benzin hortumu pil bıçak el feneri gibi hic eksik etmem ama hicte lazım olmadı yolda kalanlara yardım haricinde o km. yi ben gunde yaparim 2010 makineyle hic sıkıntım olmaz olursa da kesin biri yardım eder bas git hayırlı yolculuklar
ANTALYA- MERKEZ
ereneren
28.June.2015, 00:57
Yağı suyu depoyu doldur cebe biraz nakit koy lastik tamir spreyini koy kanatlan ben yan cantalarda cekme halati dahil hercins anahtar yedek buji su yedek ampul ekstra Civata küçük benzin hortumu pil bıçak el feneri gibi hic eksik etmem ama hicte lazım olmadı yolda kalanlara yardım haricinde o km. yi ben gunde yaparim 2010 makineyle hic sıkıntım olmaz olursa da kesin biri yardım eder bas git hayırlı yolculuklar
ANTALYA- MERKEZ
teşekkürler :) zaten okadar şey tasısam bile tamire hiç yatkın değilim yapamam :D :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.