Orijinalini görmek için tıklayınız : -motor altı ses yapması-
OğuzhanYılmaz
22.July.2015, 10:12
Evet beyler öncelikle günaydın. Motorun altından 2 gündür ses geliyor özellikle çukurlarda. Denedim boşta iken ses yok. Vitesteyken ses yapıyor. Ses zincirden fln olabilir die dün akşam gittim hafif zinciri gerdirdim yağladım temizledim vs. ama ses gitmiyor :/ başına böyle bişey gelen var mı ? Baya canımı sıkıyor bu durum
zincir koruyucu kapağa çarpıyor olabilir, kapağın içinde kauçuk bir parça olacak söküp bir bak, düştüyse 25tl yenisi
OğuzhanYılmaz
22.July.2015, 12:25
zincir koruyucu kapağa çarpıyor olabilir, kapağın içinde kauçuk bir parça olacak söküp bir bak, düştüyse 25tl yenisi
Eyvallah yarın sedatla egzoz yaptırmaya karşıya geçicez o ara orda bi bakayım. büyük bişey yoktur inşallah
GökhanMüezzinoğlu
22.July.2015, 14:28
Eyvallah yarın sedatla egzoz yaptırmaya karşıya geçicez o ara orda bi bakayım. büyük bişey yoktur inşallah
Boru Egzos için fiyat alın uygunsa bende dahil olabilirim 3 kişi olacağımız için bişeyler yapar heralde. O iş sizde gençler :D
OğuzhanYılmaz
22.July.2015, 14:38
Boru Egzos için fiyat alın uygunsa bende dahil olabilirim 3 kişi olacağımız için bişeyler yapar heralde. O iş sizde gençler :D
200 TL fiyat aldık kardeşim. Sedat irtibatta adamla yarın gidiyoruz.
GökhanMüezzinoğlu
22.July.2015, 15:39
200 TL fiyat aldık kardeşim. Sedat irtibatta adamla yarın gidiyoruz.
180 e indirin onu banada yaptırın :) buluşunca parayı verip boruyu alırım sizden. Muhabbet yine değişik yerlere gidiyor neyse :))))
OğuzhanYılmaz
22.July.2015, 15:47
180 e indirin onu banada yaptırın :) buluşunca parayı verip boruyu alırım sizden. Muhabbet yine değişik yerlere gidiyor neyse :))))
kanka güzel hoş diyosunda eski egzozlar + senin yeni borular neremize sokacaz lan gelirken :D
GökhanMüezzinoğlu
22.July.2015, 15:52
kanka güzel hoş diyosunda eski egzozlar + senin yeni borular neremize sokacaz lan gelirken :D
Yarın akşam gidecekseniz banada haber verin o zaman herkes kendi borusuna sahip çıksın madem :D
sedarth
23.July.2015, 15:57
Yarın akşam gidecekseniz banada haber verin o zaman herkes kendi borusuna sahip çıksın madem :D
Bu aksam 18:30 da Kozyatağı Carefour un oradayız.Gel mutlaka gidelim karşıya birlikte.
GökhanMüezzinoğlu
23.July.2015, 16:32
Bu aksam 18:30 da Kozyatağı Carefour un oradayız.Gel mutlaka gidelim karşıya birlikte.
İşten 7 de çıkıyorum yetişemem zaten motoruda getirmedim bugün işe, banada yaptırsaydınız iyiydi neyse sağlık olsun :D
OğuzhanYılmaz
23.July.2015, 16:36
İşten 7 de çıkıyorum yetişemem zaten motoruda getirmedim bugün işe, banada yaptırsaydınız iyiydi neyse sağlık olsun :D
deneriz yeğenim :) olm o değilde bi egzozu ben birinide sedata veririz 2 de bizimkiler. 3 er borulu gezeriz :) :)
GökhanMüezzinoğlu
23.July.2015, 17:12
deneriz yeğenim :) olm o değilde bi egzozu ben birinide sedata veririz 2 de bizimkiler. 3 er borulu gezeriz :) :)
Alem boru görsün o zaman :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.