Orijinalini görmek için tıklayınız : Karaman'dan Selamlar
AlperYigiter
28.July.2015, 16:32
Merhabalar, ben Alper Yiğiter beyaz bir Daytona 250 ile bende Regal Raptor ailesine girdim. Karaman'da yaşıyorum ve bu şehirde ki ilk Daytona kullanıcısıyım hatta ilk Regal Raptor kullanıcısıyım da diyebilirim ilçelerinde kullanan yoksa :) Site ve topluluk için emeği geçen herkese teşekkürler güzel bir atmosfer oluşturulmuş.
Merhabalar, ben Alper Yiğiter beyaz bir Daytona 250 ile bende Regal Raptor ailesine girdim. Karaman'da yaşıyorum ve bu şehirde ki ilk Daytona kullanıcısıyım hatta ilk Regal Raptor kullanıcısıyım da diyebilirim ilçelerinde kullanan yoksa :) Site ve topluluk için emeği geçen herkese teşekkürler güzel bir atmosfer oluşturulmuş.
Aramıza hoşgeldin alper forumda aktif olman dileğiyle 8)
Merhaba Alper karamandan aramıza hoş geldin
Beyaz Daytona'n hayırlı olsun güle güle kullan nazar
Sen belkide herkese örnek olursun daha fazla kişi RR alır ve sizinde bir ekibiniz olur
Bahadır
28.July.2015, 18:59
Aramıza hoşgeldin Alper.
Celil abinin de dediği gibi belki diğer motor tutkunlarına örnek olur,chopper motorcular ile klubün Karaman kolunu da sen kurarsın :Rockn Roll:
Alper hoşgeldin. Karaman bir motor görsün :) Hayırlı olsun Daytonan...
Ne o kardeşim herkesin altında elektrikli bisiklet öyle :soru?
Karaman artık sana emanet 8)
tbaylan
29.July.2015, 12:59
Alper kardeşim aramıza hoşgeldin. Yeni makinan hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürersin inşallah.
Sevgiler.
tb
AlperYigiter
03.August.2015, 12:14
Merhaba Alper karamandan aramıza hoş geldin
Beyaz Daytona'n hayırlı olsun güle güle kullan nazar
Sen belkide herkese örnek olursun daha fazla kişi RR alır ve sizinde bir ekibiniz olur
Teşekkürler, umarım dediğiniz gibi olur :)
AlperYigiter
03.August.2015, 12:16
Alper hoşgeldin. Karaman bir motor görsün :) Hayırlı olsun Daytonan...
Ne o kardeşim herkesin altında elektrikli bisiklet öyle :soru?
Karaman artık sana emanet 8)
Eyvallah :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.