Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil!!!!

rematmu
30.July.2015, 11:28
Merhaba Arkadaşlar dün motoru ali ustaya götürdüm fan motorunu değişti, ama kablolarda bi sıkıntı olacak ki gelirken sigorta patladı yedeğini taktım işyerine kadar gelebildim bişekilde ama şimdi yeni sigorta aldım taktım o da işe yaramadı. İşyerinde kaldı motor iki gündür fena stresliyim ne yapacağım diye, motoru koyacak doğru düzgün yer de yok. Gelip bakan ustalar var mı, ya da alternatif olarak ne önerirsiniz ne yapabilirim. Motor çalışsa direkt Ali ustaya götürecem zaten. Lütfen tavsiye verin ne yapabilirim, herkese kolay gelsin. Bu arada işyerim Üsküdar Cumhuriyet Mahallesinde.

Salih the raptor
30.July.2015, 22:22
benimde başıma benzer bi olay geldi açıkta olan kablolardan biri şaseye deydiği için sigorta atıyodu 2. kere oldu bu . muhtemelen seninkide şase yapmıştır. açıkta olan elektrik kablolarını kontrol et istersen aküden başlayarak

rematmu
31.July.2015, 16:03
Evet dün usta çağırmak zorunda kaldım buldum biyerden gelip baktı, radyator takılırken kabloyu kıstırmışlar araya muhtemelen o da yırtmış plastiği tel şaseye değmiş. Problem çözüldü yani teşekkürler.