Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal 150 vs Falcon 250

srwnk
06.August.2015, 00:47
Selamlar,

Her zaman ki genel sorulardan. Yeni başlıyorum ve 5-6 lira arasi bir bütçeyle chopper stili bir motosiklet alnak istiyorum. En baştan beri gerek görünüşü gerekse yazılan yorumlardan Regal'in 150e sini düşünüyorum. Geçenlerde arkadaş aklıma girdi, uzun yolda 80i geçemezsin ve seni yorar dedi. Sonra Falcon 250 yi inceledim. Yedek parçada sıkıntı gördüm. Hele Buca ağlıyor. %80/90 aklım halen Regal'de. Öğrenmek istediğim Regal'in çıkardığı standart sorunlar nelerdir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

eray34
06.August.2015, 01:27
Selam 150cc kullanıcısıyım oncelikle 80i gecemezsin tabiri cok yanlış ben devamli izmit sakarya yolu yapıyorum 110u rahat görüyorum, rahatlık açısından kime sorsan 150cc der regalde, uzun yolda da yormaz, falconun parça sıkıntı var doğru benim tavsiyem 150 cc regal bi düşün derim

Crime
06.August.2015, 03:31
150 lilik regal zaman zaman on ampul patlatır daha doğrusu uzunların açık gezdiğin de onun dışında kronik sorunu yoktur 115 e kadar çıkar rahatlıkla sadece savrulma problemi var motorun tekerler kotu.falconu ben çok araştırmıştım kalitesi çok kotu aldığı gün vitesi kiran arkadaşım oldu butcen gereği öneri lifan lf250b yada ikinci el 2011 2012 250 cc daytona.

Forumdaki falcon konusunun yorumlarinada bakma da fayda var.

berkehrercan
06.August.2015, 09:27
Daytona Spyder alabiliyosan ikinci el bakma digerlerine.Yoksa yapistir 150yi

srwnk
06.August.2015, 11:16
Peki 150 icin ne lastik tavsiye edersiniz ? Fiyat ortalama ne olur ? Istanbul icinde genel olarak kullanicam ve kopru gecicem hergun. Sunu dusunuyorum 150 alip lastik degistirmek zorunda olacagimdan acaba biraz daha butceyi zorlayip 2 el az kullanilmis temiz bir daytona daha mi mantikli olur . Daytonanin stock lastikleri nasildir ?
Son olarak biz iki arkadas motor alimi konusunda son karar asamasina geldik 150 alirsak 2 adet indirim yaparlar mi ? Istanbul icin bayii tavsiyeniz var mi ? Indirip yapmasalarda iki motor alicagimizdan hediye birseyler icin israr etmeliyimiz ? :)
Tesekkurler

Bahadır
06.August.2015, 11:56
Peki 150 icin ne lastik tavsiye edersiniz ? Fiyat ortalama ne olur ? Istanbul icinde genel olarak kullanicam ve kopru gecicem hergun. Sunu dusunuyorum 150 alip lastik degistirmek zorunda olacagimdan acaba biraz daha butceyi zorlayip 2 el az kullanilmis temiz bir daytona daha mi mantikli olur . Daytonanin stock lastikleri nasildir ?
Son olarak biz iki arkadas motor alimi konusunda son karar asamasina geldik 150 alirsak 2 adet indirim yaparlar mi ? Istanbul icin bayii tavsiyeniz var mi ? Indirip yapmasalarda iki motor alicagimizdan hediye birseyler icin israr etmeliyimiz ? :)
Tesekkurler

Sıfır motor için forum sponsorumuz Yüksel bey var.O yardımcı olabilir.Yukarıda linki var: Motosikletçim8)