PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor 250e-6c alıyorum destek..

Farukfaruktwt
06.August.2015, 22:33
Değerli arkadaşlar merhabalar, forumu epey bi gezdim ama aradığım cevabı tam olarak bulamadım. Desteğinize ihtiyacım var. Konu umarım yoktur, ben bulamayınca açmak zorunda kaldım, varsa bulamadım Özür dilerim.

Ben uzun zamandır motor almak istiyorum ve bir satıcıya uğradım ve elimde sadece Regal Raptor 250e -6c var dedi ve bana makinayı gösterdi. Makina 2014 model ama henüz trafiğe çıkmamış. Fiyatı 10500 tl bana taksit yapacak 10 taksit. Bu makinayı nakitim olmadığı için almak istiyorum. Çünkü bu fırsatı bir daha bulamam taksitli alma durumum var.

Sormak istediğim şey 2014 model bu makinalar için genellikle bir çok kullanıcı çok ariza verdiğinden şikayetçi, şanzıman sorunu boşa atma sorunu gibi bazi sorunlarsan bahsediliyor.

Ilk defa motor alıyorum ve uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Illaki bakımlarını surekli ve zamaninda yapacağım. Fakat sorun yasarmiyim genellikle bu motorları kullanan arkadaşlar ne tavsiye eder biraz karamsar kaldım, forumlarda hep olumsuz mesajlar okuyunca üzüldüm kaldım. Alacağım yerde bu motordan başka motor yok siparis verirse bana taksit yapamayacağını söylüyor, imkanım bir makinaya yetiyor diyor. Peki ne yapmalıyım alırsam başımı derde sokmam değil mi ? Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Sakarya'da olan kullanıcılar varsa yazarsa sevinirim iletisime geçmek onlarla tanışıp bir araya gelmek istiyorum. Saygılar selamlar.

Crime
06.August.2015, 23:33
2014 model satış fiyatı 8700 TL idi ocakran beri stokta tutup satarak yeteri kadar kar ediyor.2014 model sorunsuzdur fakat bilgisayar gibi düşünün alırsınız 0 ısınma problemi olur şanstır birazcık :) ama üzülmeyin alacağınız motor 2 yıl garantili olacağı için vitesten düşme ,şanzuman ,akim gibi problemleri olduğunda garanti kapsamında 5 kurus ödemeden yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum.hakkınızda hayırlısı olsun.

berkehrercan
07.August.2015, 12:59
Taksit yapamam ne demek ya.Sinir oluyorum soyle firsatci tiplere

leonraptor
07.August.2015, 13:11
Bu yorumları gördüğümde çok üzülüyorm çünkü bu bazen üretim kaynaklı olsa da genelde kullanımdan kaynaklanıyor size şöyle anlatayım2014 daytonam var 850 km de açıkçası ilk 500 km de vites geçişlerinde sorun kolay devirlenmeme vardı zincir sesi vardıama bu süre içinde onu hiç zorlamadım vites geçmio mu tekmelemek yerine zarif davranarak gerekirse kenara çekerek onun suyuna gittim devirlenmesi de pek verimli değildi ama hiç zorlanmadım 60 ı hiç geçmedim / 500 km de yağını bujilerini değiştirdim debriyaj ve zincir ayarını yaptırdım şu an çalışması vites geçişleri öyle tatlı ve belirgin ki ;-) hala tam gaz gitmiyorum ama yarım gazda bile tepkileri güzel hemen topluyor ;-) geçen biraz gıdıkladım yarım gaz bile değil çok rahat 100 dedi ;-) devam etsem gayet gideri de vardı şimdi 1000 km de yağ ve buji değişimi tekrar bir zincir ayarı yola devam ;-)sizmalınızın kıymetini bilirseniz o da size hizmet eder:-)
Geçen bir arkadaşla tanıştım 250 regal e 4 kişi biniyorlarmış motorsiklet daha 200 km de dediğine göre son gaz basmış 100 bile demiyormuş şanzımandan ses geliyormuş ve hiç memnun değilim dedi yani burdan yorumu size bırakıyorm

atagenes
07.August.2015, 13:26
merhaba, ben de1400 km de 2014 model daytona mi alali birkac ay oldu, makinelerden pek anlamiyorum o yuzden yasadigim sorunlari kendimce anlatayim, oncelikle motorumun 2.el olmasinin bunlarda payi oldugunu soylemeliyim, yine de taktir sizin. Kablolarinda surekli hata cikiyordu, once on farinda sonra da faninin kablosunda temassizlik vardi, dogal olarak hararet yapiyordu, arka zincirin oldugu yerde fren bilyelerinin dagilmis oldugunu farkettik, vites atmada biraz zorlaniyordum, biraz ayarlama yaptik fakat su an hala biraz problemli vites gecisleri, en yakin zamanda onu da gosterecegim, bir de ustanin dedigine gore amortisorlerde bir kilitlenme varmis ona da bakacagiz yakin zamanda, unutmadan bir de bujilerde kucuk bi sorun vardi. Tabi ki bunlarin, motorun 2.el olmasindankaynaklaniyor olmasi kuvvetle muhtemel ;)) Yine de bunlara ragmen motorumu seviyorum ve kullanmaktan zevk aliyorum. Herkesin dedigi gibi o fiyat araliginda alabilecegim en ii chopper modellerinden biri oldugunu dusunuyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leonraptor
07.August.2015, 16:08
O sorunların çoğu ilk sahibinin rodajda zorlamasından debriyajı ayarlatmak yerine zorlayarak vites geçirmesinden olabilir maalesef ben mesela haftada 3-4 saatimi motorsiklet bakımına kontrolüne ayırıyorum gevşeyen vidaları kontrol kabloları cırt cırtla sabitleme yağlama krom parlatma cila yapma zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum sonra tertemiz motorla şehir turu ;-) bu şekide bir sorun olmuyor olacak olsa da kontrolde önceden müdehale ediyorum siz de bu şekilde ilgilenirseniz onu çok seversiniz ;-)

atagenes
08.August.2015, 15:01
O sorunların çoğu ilk sahibinin rodajda zorlamasından debriyajı ayarlatmak yerine zorlayarak vites geçirmesinden olabilir maalesef ben mesela haftada 3-4 saatimi motorsiklet bakımına kontrolüne ayırıyorum gevşeyen vidaları kontrol kabloları cırt cırtla sabitleme yağlama krom parlatma cila yapma zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum sonra tertemiz motorla şehir turu ;-) bu şekide bir sorun olmuyor olacak olsa da kontrolde önceden müdehale ediyorum siz de bu şekilde ilgilenirseniz onu çok seversiniz ;-)
Haklisiniz, aslinda yavas yavas ogreniyorum bakimin nasil yapilacagini, haftada en az bir gun ustanin yanindayim, aslinda motorla ilgilenmek ve sorunlarini bir bir halletmek oldukca zevkli, bu durumdan yakindigimi soyleyemem benim icin oldukca ogretici oluyor. Zaten emek verdiginiz seye deger verirsiniz. Herkese kazasiz ve keyifli surusler dilerim.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi