PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona 250 ile aranızdayım

dave123
07.August.2015, 17:45
herkese merhabalar,

ilk sahibinden çok az kullanılmış beyaz bir daytona 250 alarak Ankara'dan aranıza katılıyorum arkadaşlar. Bir senedir kullandığım vitessiz nostalji bir scooterım vardı, bir anda kendimi chopper hayranı, daytona sahibi olarak buluverdim.
Herşey çok hızlı gelişti :).

Anlayacağınız mtosiklet konusunda da daytona konusunda da henüz yeniyim ama hevesliyim.

İnşallah yarın ehliyet sınavına girip sürücü belgemi de alarak bu işi daha ciddi ve kurallarına göre yapmaya başlıyorum.

Forumda çok güzel paylaşımlar olduğunu görüyorum. Umarım bende fayda sunar ve faydalanırım.

Bahadır
07.August.2015, 22:49
Aramıza hoşgeldin Devran.Yeni motorun hayırlı olsun.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle.8)

efe
08.August.2015, 00:23
Merhaba Devran aramıza hoş geldin
Motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin keyifle bin inşallah
Sınava çakırlarda mı giriyorsun forumda mı

nickziki
10.August.2015, 10:37
Hoşgeldin. Motorun da hayırlı olsun. KAzasız belasız keyfini sürersin umarım.

dave123
10.August.2015, 17:47
Sağolun arkadaşlar,

umarım kazaya belaya karışmadan devam ederiz tutkumuza.

Bu arada sınavdan geçtim arkadaşlar :) bir teferruatı daha kaldırdım önümdeki.
Sınava forumda girdim Timur hocam.

Yalnız bu trafik tescil işleri çok sıkıcı. Bugun gittim plaka değişikliği için. Yarın da plakamı baskıya verip tamamlayacağım o işi. 1-2 ay sonra yine oralardayım maalesef ehliyet değişikliği için :yorgun:.

efe
10.August.2015, 21:43
Hayırlı olsun diyelim o zaman motorunda ehliyetinde kazasız belasız keyifli günlerde kullan

Bir gün biryerlerde beraber sürmek dileklerimle 8)

Ömer
11.August.2015, 09:35
Devran aramıza hoşgeldin. Daytonan hayırlı olsun, nazar keyifle kullanman dileğiyle...

Ali ÜNVERDİ
11.August.2015, 10:27
Devran aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun iyi sürüşler.

dave123
11.August.2015, 15:02
hepiniz sağolun arkadaslar.
ne kadar sicak icten bir grup burası. boyle bir grubun parcasi olduğuma cok memnun oldum.

bugun plakamı aldım. taktıktan sonra motorumun fotoları çeker buradan paylaşırım.

iyi forumlar... 8)

tbaylan
11.August.2015, 15:35
herkese merhabalar,

ilk sahibinden çok az kullanılmış beyaz bir daytona 250 alarak Ankara'dan aranıza katılıyorum arkadaşlar. Bir senedir kullandığım vitessiz nostalji bir scooterım vardı, bir anda kendimi chopper hayranı, daytona sahibi olarak buluverdim.
Herşey çok hızlı gelişti :).

Anlayacağınız mtosiklet konusunda da daytona konusunda da henüz yeniyim ama hevesliyim.

İnşallah yarın ehliyet sınavına girip sürücü belgemi de alarak bu işi daha ciddi ve kurallarına göre yapmaya başlıyorum.

Forumda çok güzel paylaşımlar olduğunu görüyorum. Umarım bende fayda sunar ve faydalanırım.

Devran aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. Senin gibi bilinçli ve kurallara uygun şekilde yapacak olan arkadaşları fazla fazla görmek isteriz. Kimilerine örnek teşkil etmiş olursun.

Ben de Daytona 250 kullanıcısıyım ve bakımını aksatmadığın sürece asla seni üzmeyecek bir makine.

Farın da, yolun da açık olsun.

Sevgiler.

tb

Potenza
11.August.2015, 23:54
Devran hoş geldin, motorun hayırlı olsun.Doğru yerdesin, buradaki yardımlaşma ve sıcak dostlukları çok az görürsün diğer gruplarda.
Kazasız belasız kullanman dileklerimle..