PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tasarruf hortumu

berkturk
11.August.2015, 01:18
tasarruf hortumum patladı. ali usta'da yokmuş. nereden temin edebilirim? anadolu yakası kadıköye yakın yerler tercihimdir.

berkehrercan
11.August.2015, 02:52
Bildigin duz hortum degil mi o ya al gitsin bi servisten tamirciden

berkturk
11.August.2015, 11:42
Bildigin duz hortum degil mi o ya al gitsin bi servisten tamirciden

değil. yanmaz boru olması lazım. dediğin gibi herhangi bir serviste değiştirdim hortumları. gene patladı.

penguennoktanet
12.August.2015, 13:05
Cahilliğimden soruyorum Tasarruf hortumu nedir?

Bahadır
13.August.2015, 10:30
tasarruf hortumum patladı. ali usta'da yokmuş. nereden temin edebilirim? anadolu yakası kadıköye yakın yerler tercihimdir.

Güneşlideki ana bayiye sorabilirsin Burak abi.Ahmet ustanın numarasını özel mesajdan attım şimdi.Sponsor olmadıkları için buradan yazmam uygun değil.8)

berkturk
13.August.2015, 12:24
sağol dostum. :oky:

berkturk
13.August.2015, 13:46
aradım güneşlideki servisi. "hortum yok, gereksiz bir şey o, iptal et gitsin" dedi. baya bi yeri aradım. kimsede bu parça yok. merkezini aradım. 1 ay sonra yeni sevkiyat gelecek dedi. başka markaların parçalarına bakacam artık. yedek parçası olmayan bir motor almışım :alkis:

Bahadır
13.August.2015, 15:16
Genelde parça konusunda sıkıntı yaşandığını duymadım.1 kere zincir değiştereceğim zaman ellerinde kalmamıştı.Ama o hortum %0.1 arıza veren bir parça ise getirmiyor olabilirler.8)

berkturk
17.August.2015, 11:57
maltepede bir hortumcudan yanmaz ve sertleşmez hortum aldım. metresi 10 tl ye. onu taktırdım. şu an için sorunum giderildi.

pacasi_camurlu
17.August.2015, 12:11
aradım güneşlideki servisi. "hortum yok, gereksiz bir şey o, iptal et gitsin" dedi. baya bi yeri aradım. kimsede bu parça yok. merkezini aradım. 1 ay sonra yeni sevkiyat gelecek dedi. başka markaların parçalarına bakacam artık. yedek parçası olmayan bir motor almışım :alkis:

işe yaramıyor istersen çıkarayım kötü gözüküyor dedi bakıma gittiğimde sonra söktü attı : )

berkturk
18.August.2015, 12:51
işe yaramıyor istersen çıkarayım kötü gözüküyor dedi bakıma gittiğimde sonra söktü attı : )

söküldükten sonra, yakıt tüketimin değişti mi? ses çıkartıyor mu? titreşim durumu nedir? performansa etkisi oldu mu? bilgi verirsen sevinirim.

Seçkin-67
18.August.2015, 13:51

Benimde bu hortumlar sertleşti ve kırıldı serviste banada sökelim bir işe yaramıyor dendi kabul etmedim üreticiler bir Civatanın bile maliyetini hesaplarken bu sistemi işe yaramadığı halde neden boşuna masraf yapsınlarki diye düşündüm sanayide hortumcudan yanmaz hortum alıp taktırdım ama bunlarda sertleştirilmiş yakında patlar
Metal Borudan yaptırmak lazım hele birde krom olursa süper olur görünüm olarakta

Bahadır
18.August.2015, 14:01
Benimde bu hortumlar sertleşti ve kırıldı serviste banada sökelim bir işe yaramıyor dendi kabul etmedim üreticiler bir Civatanın bile maliyetini hesaplarken bu sistemi işe yaramadığı halde neden boşuna masraf yapsınlarki diye düşündüm sanayide hortumcudan yanmaz hortum alıp taktırdım ama bunlarda sertleştirilmiş yakında patlar
Metal Borudan yaptırmak lazım hele birde krom olursa süper olur görünüm olarakta

Motoru Türkiye'ye sokabilmek için gerekli bir standartmış.Söylenilen o8)

Seçkin-67
18.August.2015, 15:02
Sanırım benim kastediğim hortumlarla senin kastediğin ayrı bu resimdeki hortumu diyorsan benim motorda yok http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/18/c8cb895aa4cc550654927111c59e8efb.jpg

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seçkin-67
18.August.2015, 15:08
Ben bunları demiştim servis bunların bir işe yaramadığını söyledi ne işe yaradığını bilen varmı bu hortumların http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/18/0bda5f25e3fdcc410d4343c32ef89974.jpg

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkturk
18.August.2015, 15:50
http://i61.tinypic.com/15qsxnk.jpg