PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Motorum İçin Tavsiye

ekremhan
23.August.2015, 21:51
Öncelikle herkese merhaba diyorum, foruma yeni üye oldum ve paylaştıklarınızı okuma fırsatım oldu,

Sizlere bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim,

Ben bu hafta ilk motorumu almak için Ankara Işıl Motora uğradım, aklımda Daytona-250-6C almak vardı, ama satıcının "ilk motorun için bu fazla sana 150cc lik verelim" tarzında bir yorumu oldu (motoru kontrolde zorlanacağımı o yüzden daha hafif olan 150lik almam gerektiğini söyledi)

Ben 190 boyunda birisiyim, size danışmak istediğim nokta şudur, söylediği gibi ilk motorum için 250cc fazla mıdır bana? çünkü 250lik almak istiyorum ama söylediklerinin ne kadar doğru olduğu konusunda sizlerden yardım bekliyorum

Şimdiden teşekkürler

ekrem
23.August.2015, 22:00
Öncelikle hoş geldin umarım en kısa zamanda hayalindeki motora sahip olursun. Ben de oraya gittiğimde aynısını demişti, gerçekten öyle mi yoksa ticari bir manevra mı yapıyor bilmiyorum ama buradaki neredeyse herkes daytona için ''başlanabilir'' yorumunda bulunuyor. Ki ben de hayırlısıyla a2 ehliyetimi 1 hafta önce almış birisi olarak yarına ilk motorum olacak daytona yı alacağım :)

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkehrercan
23.August.2015, 22:46
Hocam 190 adamsin o 150lik cok ufak kalir altinda ikiniz de rahat edemezsiniz. Bir otur ustune anlarsin.250de fazla degil millet neler suruyor.Alt tarafi 100 cc fazla oburunden abartiyorlar 250yi.Aldiktan sonra onun bile yetmemesi an meselesi.

CELİL
23.August.2015, 23:00
Merhaba Ekrem Ankaradan aramıza hoş geldin

150 CC makina senin boyuna küçük olur kısa süre sonrada makina sana yetersiz gelmeye başlar Daytona biraz daha büyük makinadır ama kullanımı diğerinden hiçte farklı değildir kısa sürede alışır rahatlıkla kullanırsın 8)

ekremhan
23.August.2015, 23:35
teşekkürler yorumlarınız için, özellikle yeni başlayanlar için bu tarz nefatif yorumlar çok cesaret kırıyor çünkü

Bahadır
24.August.2015, 10:03
Aramıza hoşgeldin Ekrem.Bende diğerlerine katılıyorum.Satıcı ticari düşünmüş olabilir.Çünkü 150 sana yetmez ve bir süre sonra yükseltmek için yeniden motor almak isteyeceksin.8)

600 cc ile başlayanlar bile gördüm.150 ye göre fazladan 1-2 saat daha çalışırsın olur biter :)8)

penguennoktanet
24.August.2015, 10:11
250'lik bir motor başlangıç için büyük değildir. Ben 250 ile başladım. Hala da 250'lilik kullanıyorum.

150'lik bir makina senin boyunda biri için çok kısa sürede keyif yerine keyifsizliğe neden olacaktır. Daytona bence başlangıç için iyi bir seçim.