Orijinalini görmek için tıklayınız : Ehliyet sınavını kazandım şimdi ne yapacağım ?
matsiyah
24.August.2015, 10:51
Arkadaşlar merhaba dün ehliyetin direksiyon sınavını kazandım a2 kursa ise sadece 350 lira kurs ücreti verdim.
Peki şimdi ne yapmam gerekiyor eğer herşeyi kursa bırakırsam büyük ihtimalle ehliyetin elimde olma süresi baya geçicek ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşkkür edeirm :cheesy:
umut.
24.August.2015, 11:06
Arkadaşlar merhaba dün ehliyetin direksiyon sınavını kazandım a2 kursa ise sadece 350 lira kurs ücreti verdim.
Peki şimdi ne yapmam gerekiyor eğer herşeyi kursa bırakırsam büyük ihtimalle ehliyetin elimde olma süresi baya geçicek ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşkkür edeirm :cheesy:
Dostum şimdi kurs yerinin evrakları hazırlamasını bekleyeceksin ve ardından harç parasını yatıracaksın trafik şubeden randevu alacaksın ve evrakları teslim edeceksin 1 hafta içerisinde ehliyetin hazır 8)
matsiyah
24.August.2015, 11:49
Dostum şimdi kurs yerinin evrakları hazırlamasını bekleyeceksin ve ardından harç parasını yatıracaksın trafik şubeden randevu alacaksın ve evrakları teslim edeceksin 1 hafta içerisinde ehliyetin hazır 8)
HARAÇ parasını nereyye yatırıyorum? ve ne kadar acaba daha direksiyon sınav ücretinide vermedim acaba onu vermeden ellerinden alabilirmiyim dosyamı ?
CELİL
24.August.2015, 11:55
Doğancan ehliyetin hayırlı olsun nazar
Harç parası trafige yatıyor kursun parasını ödemeden evraklarını verirlermi kursa bağlı deneyip ögrenicen artık
matsiyah
24.August.2015, 17:17
Doğancan ehliyetin hayırlı olsun nazar
Harç parası trafige yatıyor kursun parasını ödemeden evraklarını verirlermi kursa bağlı deneyip ögrenicen artık
Öncelikle çok teşkkür ederim başkan :) 60 lira direksiyon sınavı ücretini ödedikten sonra
evraklarımı ellerinden alırım diye düşünüyorum.
evraklarımı ellerinden aldıktan sonra trafiğe gidiyorum harcı yatırıyorum ondan sonra ne yapmam gerekiyor? hepsi bukadarmı acaba
Birkan Bozkuş
24.August.2015, 17:33
Doğancan merhaba
Öncelikle ehliyetin hayırlı olsun
Ehliyetin prosedürünü yazayım sana, sınava girdin kazandın vs. gidiyosun iş bankasına vs. 126 TL gibi bir rakam olması lazım para yatırıyosun, dosyana makbuzu ekliyosun. emniyet müdürlüğüne gidiyosun evraklarını teslim ediyosun kimliğin muhakkak yanında olsun evraklarında eksik yoksa memur senden bir 119 TL cik daha alıyor kart parası, ertesi gün ehliyetini gidip alıyosun, ama bu arada en önemlisi randevu alman gerek onuda söyle yap sistem sabah 8:30-9:00 arası açılıyor ondan sonra kapatılıyor yani yarım saat vaktin var
tbaylan
26.August.2015, 12:38
Doğancan kardeşim ehliyetin hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız belasız, cezasız sürersin inşallah:)
Sevgiler.
tb
matsiyah
27.August.2015, 11:14
Doğancan kardeşim ehliyetin hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız belasız, cezasız sürersin inşallah:)
Sevgiler.
tb
Çok teşekkür ederim sizler sayesinde internetten randevu aldım yarın ehliyeti alıcam inşallah Allah hepimize kazasız belasız cezasız keyifli sürüşler nasip etsin [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.