PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YEDEK DEPO KULLANAMIYORUM :cry:

matsiyah
25.August.2015, 11:20
Herkese merhabalar öncelikle forumdaki herkese teşekkürü borç bilirim çünkü ne yapmam gerektiğini hep burdaki dostlara soruyorum ve onlar sayesinde işlerim çok hızlı yürüyor.
Şimdi soruma geliyorum
Arkadaşlar benim motorun benzini bitiyor ne yapmam lazım :cheesy:
şaka şaka benzin bitince yedek depoyu kullanamıyorum daha oncede bu konu açılmıştı biliyorum orda yazılanları yaptım kısa tarafı yukarı bakıcak uzun tarafı aşağı ama sınav günü tekrar yolda kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim çok teşkkür ederim şimdiden 8)

spue
25.August.2015, 12:04
😃 Doğancan, efsane olma yolunda ilerliyorsun😃 ben iki öneride bulunacam...
😎 evini bezinci yanına taşı, pompacı arkadaşlarla anlaş sen evden çıkarken -ABİ, BENZİN BENZİN diye bağararak uyarsınlar⛽
😎😎 yada sammi bir arkadaşına 100 kontur al. İki günde bir seni uyarsın.
Ve final öneri, aynalarına iki tarafa birden .benzin al stikerı yapıştır.😁👍

CELİL
25.August.2015, 12:57
Doğancan bu durumun 2 açıklaması var ya yedek depo anahtarını yanlış kullanıyorsun yada yedek depo anahtarın bozuk

Yedek depo anahtarının üzerinde kabartma bir ok işareti var ok yukarı ise ana depo aşağı ise yedek depodadır
Bunun dışında bizim yaptığımızı uygulayabilirsin her zaman aynı rakamda benzin alıp benzini aldığımızda kmyi sıfırlıyoruz ne kadar gittiğini test ediyoruz ve benzinin ne zaman biteceğini biliyoruz 8)

Nıka Kelevic
25.August.2015, 13:36
Benim musluğun içinde ki hortum yok doğal olarak çalışmıyor. Aşağıda fotosu var belki sende de eksiktir.

http://s2.postimg.org/s1rqeomhh/yak_t_musluk.jpg (http://postimg.org/image/s1rqeomhh/)

berkehrercan
25.August.2015, 13:55
Yönleri terste olabilir benim asagidayken ana yukarıda yedek.Deneye deneye bulucan.Benimki calismiyordu bir vesileyle benzin filtresini ve hortumlari degistirdim ne alaka bilmiyorum calismaya basladi.İlginc bu Cinler.

matsiyah
25.August.2015, 14:38
😃 Doğancan, efsane olma yolunda ilerliyorsun😃 ben iki öneride bulunacam...
😎 evini bezinci yanına taşı, pompacı arkadaşlarla anlaş sen evden çıkarken -ABİ, BENZİN BENZİN diye bağararak uyarsınlar⛽
😎😎 yada sammi bir arkadaşına 100 kontur al. İki günde bir seni uyarsın.
Ve final öneri, aynalarına iki tarafa birden .benzin al stikerı yapıştır.😁👍

Evde 2 motor var ve babam ben işteyken kafasına estiği gibi kullanıyor hangisini kullanmış çözemiyorum 2 haftada 60 lira alıyorum oda 420 460 km yol yapıyor km de 13 kuruş yakıyor ondan dolayı uyarılsamda değişen birşey olmaz çünkü 3-4 kere benzin yüzünden yolda kaldım şansıma hep benzin istasyonun önünde yada karşısında yolda kalıyorum ama o stiker işini düşüne bilirim :cheesy::cheesy::):)

matsiyah
25.August.2015, 14:41
Doğancan bu durumun 2 açıklaması var ya yedek depo anahtarını yanlış kullanıyorsun yada yedek depo anahtarın bozuk

Yedek depo anahtarının üzerinde kabartma bir ok işareti var ok yukarı ise ana depo aşağı ise yedek depodadır
Bunun dışında bizim yaptığımızı uygulayabilirsin her zaman aynı rakamda benzin alıp benzini aldığımızda kmyi sıfırlıyoruz ne kadar gittiğini test ediyoruz ve benzinin ne zaman biteceğini biliyoruz 8)

Celil abi büyük ihtimalle o km işini tekrardan test edicem depo anahtarını deniycem ve kontrol edicem depo anahtarımı bozuk benmi yanlış kullanıyorum en yakın yolda kaldığım zaman yazarım tekrar :) önerilerin için çok teşkkürler :)

matsiyah
25.August.2015, 14:43
Benim musluğun içinde ki hortum yok doğal olarak çalışmıyor. Aşağıda fotosu var belki sende de eksiktir.

http://s2.postimg.org/s1rqeomhh/yak_t_musluk.jpg (http://postimg.org/image/s1rqeomhh/)

bende şüpheleniyorum aynı şey bende de olabilir sen bunu dedikten sonra farkettim bi yedek parçacıya götürüp baktırıcam en kısa zamanda :)8)

matsiyah
25.August.2015, 14:45
Yönleri terste olabilir benim asagidayken ana yukarıda yedek.Deneye deneye bulucan.Benimki calismiyordu bir vesileyle benzin filtresini ve hortumlari degistirdim ne alaka bilmiyorum calismaya basladi.İlginc bu Cinler.

ilk deniyeceğim olay bu eğer yolda kalmazsam teşkkür mesajlarıma hazır ol dostum sağolasın :)