Orijinalini görmek için tıklayınız : Herşey normal hatasız ama sabahları çalışmıyor alet
paranoya05
25.August.2015, 21:57
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum .150 lik regal raptor aldım.ilk motorum. makine sabah marşı canavar gibi çeviriyor fakat çalışmıor. ama vurdurup istop edin elle çatır çatır çalışıyor. jikle dedi bi kaç arkadaş jikleyi bulamadım bi faydasıda olurmu bilmiyorum.raptor ailesine yeni girdim yardımınızı bekliyorum:)
CELİL
25.August.2015, 22:51
Merhaba Yasin aramıza hoş geldin
Kendini tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz
Motorun profil resminden anladığım kadarıyla eski kasa 150 cc
motor daha önce jikle kullanarak çalışmaya alışmışsa sabahları jikle kullanmak gerekir bu modellerde yanlış hatırlamıyorsam jikle debriyaj kolunun yanında
jikleden değilse karbiratör ayarsızlığı veya bujı eskimiş kirlenmişse yapabilir bir servise bakım yaptırırsan genel bakım ve kontrolleri yaparlar makina düzene girer
paranoya05
25.August.2015, 23:06
teşekkürler o başlığı bulunca tanıtma işini hallediciem :) jikle yi hiç denemedim hatta görmedimde ilk iş bakıcam .şu an karbiratör ali ustada değişiyor. gaz kelebeği kırıldı çünkü. motoru yarın alabilirsem ilk iş bakıcam . bu arada demirtaş motor nasıldır herkez orayı tavsiye ettti 2 gündür bekliyorum ama güzel bişi ortaya çıkar inşallah:)
CELİL
25.August.2015, 23:25
teşekkürler o başlığı bulunca tanıtma işini hallediciem :) jikle yi hiç denemedim hatta görmedimde ilk iş bakıcam .şu an karbiratör ali ustada değişiyor. gaz kelebeği kırıldı çünkü. motoru yarın alabilirsem ilk iş bakıcam . bu arada demirtaş motor nasıldır herkez orayı tavsiye ettti 2 gündür bekliyorum ama güzel bişi ortaya çıkar inşallah:)
Ali usta iyidir piyasanın en eski RR ustasıdır almaya gittiğinde jikleyi nasıl kullanacağını sor o anlatır bendende selam söyle
Tamışma naşlığı:
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
paranoya05
27.August.2015, 17:00
Evet motorumu teslim aldım .3 gün sürdü ama ali usta işinin ehli .taktğı karburatör ışıl ışıl .içiniz rahat verin.ben çok gördüm veriyosunuz çiziyolar sürüyolar kullanıyolar.ama motorum ışıl ışıl geri aldım ve sağlam şekilde .Demirtaş oto sözünde duran ve usta bir tamirci.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.