PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Krom Parlatıcı Ürünler

Ferhat BASTEM
04.September.2015, 13:12
Sevgili RaptorRiders üyleri;

Oğuzhan-segovax- arkadaşımız tutturdu, "abi motorları sökelim, sağını-solunu parlatalım, güneş gibi olsun motorlarımız" dedi, ben de dayanamayıp olur dedim.

Bu tip bir iş için aranızda bu ürünlerden kullanan varsa bizi bilgilendirmenizi rica edeceğiz. Hangi marka, memnuniyet oranı, fiyat bilgileri ve nereden temin edebileceğimiz gibi şeyler işimize çok yarayacak olup, size olan sevgimizi bir kat daha arttıracaktır. :)

Hepinize kazasız-belasız sürüşler...

CaNeR
04.September.2015, 13:22
Bastemim kardeşim ben koçtaşdan helkelin metal parlatıcı bi ürünün almıştım fiyatıda 9 tl filan, gövdeye de cila filan atarsınız olur biter 8)

OğuzhanYılmaz
04.September.2015, 13:27
Bastemim kardeşim ben koçtaşdan helkelin metal parlatıcı bi ürünün almıştım fiyatıda 9 tl filan, gövdeye de cila filan atarsınız olur biter 8)
Kanka sonax cila aldm iyi is görüyor. Önemli olan krom parlatmak için iyi bişey almak :)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahadır
04.September.2015, 13:27
valla ürün mürün bilmem ama bu işi yapacağınız zaman bana da haber verirseniz gelebilirim:cheesy:8)

Nıka Kelevic
04.September.2015, 14:30
Henkel Metalyn mi ne var oldukça güzeldir. Temiz yüzeye kuru bez ile silerek uygulanır. İlk yarım saat keyifli olur, sonra yorgunluk başlar, parlatılan yüzeyler dalgalanmaya bezler nemlenmeye başlar :)) Keyifli ama zor ve uğraştırıcı bir iştir güneşin altında falan başlamayın yapmaya.
Turtle wax ta oldukça iyi ürünler var.
İşlem sırasında bolca kağıt havlu kullanmanızı tavsiye ederim bez anında siyah olacak yetiştiremezsiniz bez. en son nemli bezle silinecek.
http://www.koctas.com.tr/insaat-ve-izolasyon/henkel-metylan-metal-parlatici-80-gr-tup/8136-13534/?cm_vc=koctas.com.tr:pr_category

Ferhat BASTEM
04.September.2015, 18:13
Henkel Metalyn mi ne var oldukça güzeldir. Temiz yüzeye kuru bez ile silerek uygulanır. İlk yarım saat keyifli olur, sonra yorgunluk başlar, parlatılan yüzeyler dalgalanmaya bezler nemlenmeye başlar :)) Keyifli ama zor ve uğraştırıcı bir iştir güneşin altında falan başlamayın yapmaya.
İşlem sırasında bolca kağıt havlu kullanmanızı tavsiye ederim bez anında siyah olacak yetiştiremezsiniz bez. en son nemli bezle silinecek.
http://www.koctas.com.tr/insaat-ve-izolasyon/henkel-metylan-metal-parlatici-80-gr-tup/8136-13534/?cm_vc=koctas.com.tr:pr_category

Peki bu arkadaştan bir tanesi yeterli olacak mı tüm motor için?

valla ürün mürün bilmem ama bu işi yapacağınız zaman bana da haber verirseniz gelebilirim:cheesy:8)

O zaman işe koyulmadan evvel buradan haber edelim de, Raptor Riders krom günü yapalım :)

spue
04.September.2015, 18:16
Peki bu arkadaştan bir tanesi yeterli olacak mı tüm motor için?

O zaman işe koyulmadan evvel buradan haber edelim de, Raptor Riders krom günü yapalım :)

hadi Ferhat, makinaları nereye bırakacaz bekliyoruz.

leonraptor
04.September.2015, 18:29

Henkel Metalyn'ı ben de tavsiye ederim gerçekten mükemmel bir ürün :)
Kullanımla ilgili bir tavsiye vereyim. Parlatma işlemi sürecinde toz şekline dönüşüyor. Bu yüzden tozlanma oluyor, önce parlatma yapın sonra motorunuzun tozunu alın yoksa tekrar silmek ya da yıkamak zorunda kalırsınız ;))

Potenza
05.September.2015, 12:21
Ben motul ün krom parlaticisini kullanıyorum çok memnunum.
boyalı yüzeylerde de Turtle Wax in teflon katkılı Platinum cilasini kullanıyorum.
jant temizligi için motul un wheel cleaner ını kullanıyorum o da güzel.

nickziki
07.September.2015, 10:17
CIF abi :)
Yıkayıp tozunu pisini alıyorum sonra krom yerleri bi cifli bezle yıkayıp duruluyorum. Duruladıktan sonra kuru bezle iyice kurulamanız gerekiyor yanlız yoksa su izi kalır. Ama sonrasında cillop parlıyor ve sonraki yıkamaya kadar gayet iyi dayanıyor.

Ferhat BASTEM
07.September.2015, 10:51
CIF abi :)
Yıkayıp tozunu pisini alıyorum sonra krom yerleri bi cifli bezle yıkayıp duruluyorum. Duruladıktan sonra kuru bezle iyice kurulamanız gerekiyor yanlız yoksa su izi kalır. Ama sonrasında cillop parlıyor ve sonraki yıkamaya kadar gayet iyi dayanıyor.

Cif ilginç olmuş :) Peki çizmiyor mu?

Ferhat BASTEM
07.September.2015, 10:56
hadi Ferhat, makinaları nereye bırakacaz bekliyoruz.

Süleyman Abi, eli süngerli-köpüklü, bikiniyle gezen kızları da ayarlayıp haber vereceğim ben sana :) Beklemede kalın ;)

Potenza
08.September.2015, 21:59
Cif mi?Cok ilginc...onumuz kis birde,su dan uzak tutmamiz gerek motorlarimizi.

nickziki
09.September.2015, 11:43
Cif ilginç olmuş :) Peki çizmiyor mu?

Bana da bir başkası önermişti. Çizmedi bugüne kadar hatta egzozdaki plastik yanıklarını fln da aldı baya. Ama bir sürü farklı ürünü var. Tam hangisini kullandığımı hatırlamıyorum. Evden bakıp yazarım.