Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökçeada (yol videosu)
spue
04.September.2015, 13:30
Arkadaşlar;
Korhanefendy (Korhan Dalgıç - Kartal İstanbul) 'e çekim ve düzenlemelerinden ötürü çok teşekkür ederiz.
Emeğine sağlık8)
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
https://www.youtube.com/watch?v=17eSQoIuuG8
Korhanefendy
04.September.2015, 13:57
Hee..hee.. Olmuş vallahi..
Bir sonraki yol gezimize ilave kameralar la daha iyisini yaparız ..
Sende az uğraşmadın Spue , senin de ellerine ,emeklerine sağlık..
:hastayız:
CaNeR
04.September.2015, 14:49
Emeğine sağlık korhan abi çok güzel olmuş kadroda eksikler var orda ama yollar bizim :Rockn Roll:
:Rockn Roll::Rockn Roll:RaptoRRıderS ForEveR:Rockn Roll::Rockn Roll:
Ekrem Özdemir
04.September.2015, 14:51
Korhan abi, :alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
Şu videoyu izledim ya Gökçeada yorgunluğu bitti gitti.
Hatta dedim hadi bir daha gidelim. :cheesy::cheesy:
Çok kaliteli bir video olmuş. Hatta müzik ayrı bir güzel olmuş. :hastayız:
Bahadır
04.September.2015, 15:17
Emeğine sağlık Korhan abi.Harbiden uzun yola gidesim geldi tekrardan(Gökçeada'ya değil, uzun yola.Dikkatinizi çekerim:cheesy: )
Boogie Balagan-Ride On güzel gitmiş videoya :Rockn Roll:8)
CELİL
04.September.2015, 16:22
Korhan harika olmuş gerçekten yola tekrar çıkasım geldi emeklerinize sağlık nazar 8)
paranoya05
04.September.2015, 21:37
geziye katılan 125 lik motor hiç varmıydı. katılmak istiyorumda 100 km hız uzun süre yoruyor küçük makine. hızınız kaç km di?
CELİL
04.September.2015, 21:43
geziye katılan 125 lik motor hiç varmıydı. katılmak istiyorumda 100 km hız uzun süre yoruyor küçük makine. hızınız kaç km di?
İstanbul , çevresi ve Yakın yerlerdeki turlara katılabilirsin ama uzak yerlerde zorlanırsın uzun yol seyir hızımız 100 -110 km sabit oluyor daha düşük hızda yol bitmez proğram şaşar uzun süre bu hız senin makinayı zora sokar 8)
Ferhat BASTEM
05.September.2015, 01:28
Eline, emeğine sağlık Korhan Abi. Öyle güzel olmuş ki, insanın şu an kalkıp bu kadroyla yol yapası geliyor. Minderimi alıp geleyim mi?
Bursa_Erkan
05.September.2015, 03:14
videooyu çeken makına 350 cc lıkdi galıba cok rahat gıdıyo :)
kuru kafa maskesı olan arkadaş kim kaça almış :)
kalabalık sürüşlerin ızlemesı bıle zevklı...
Korhanefendy
05.September.2015, 12:41
[emoji38][emoji38][emoji5]️ Evet Erkan,
(3*350)+150= videoyu ceken makina.. [emoji4]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Korhanefendy
05.September.2015, 12:50
Arkadaslar bu sabah esime seyrettirdim videoyu. Malesef pek begenmedi.[emoji22]. Bundan sonra ki cekimlerimizde kurgu yapmamizi soyledi. Ayrica T-Rex varken Boogie Balagan kim oluyormus dedi.. Sonra korhanefendy 2 resim 1 video yanyana getirmekle bu is olmaz dedi..[emoji27] . Kendine gelemeyen son round boksör gibi oldum..
Özetle bir sonraki gezimizde çok çalışmamız lazım.[emoji4][emoji6]
Bahadır
05.September.2015, 16:00
Arkadaslar bu sabah esime seyrettirdim videoyu. Malesef pek begenmedi.[emoji22]. Bundan sonra ki cekimlerimizde kurgu yapmamizi soyledi. Ayrica T-Rex varken Boogie Balagan kim oluyormus dedi.. Sonra korhanefendy 2 resim 1 video yanyana getirmekle bu is olmaz dedi..[emoji27] . Kendine gelemeyen son round boksör gibi oldum..
Üzme abi kendini.Bizim için çok güzel o video:)8)
aidikurt
05.September.2015, 17:30
Korhan kardeşim emeğine eline koluna sağlık ben çok beğendim müzikte 10 numara olmuş . İzlerken insanın motora binip yol yapası geliyor bence olmuş. Tekrar eline sağlık.
İlker Akgül
05.September.2015, 19:20
Cok guzel olmus keske bizde olsaydik
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferhat BASTEM
05.September.2015, 20:23
Korhan abi sana laf soyletmeyiz! Her durumda RR yaninda ;)
Ekrem Özdemir
05.September.2015, 21:29
Korhan abi, bir bayanın bakış açısı her zaman farklıdır. :p
Ben yine izledim. Yine çok beğendim. :cheesy:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.