Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşen Vidalar ve Ön Fren Sorunu
tgypmk
06.September.2015, 17:46
Bugün Eskişehirden Ankaraya yola cıktım eve 10km kala sağ ayaklığın altındaki 8.8 yazan vida yolda düşmüş arka frene bastığımda fark ettim hareket ediyordu ve arka fren calışmıyordu durmak için ön frene bastığımda ise fren tutup bırakıyor ciddi bir tekleme ile yavaşlıyor vidalar titreşimden yerinden oynuyor peki bunun bir çözümü varmı yarın başka bişey düşüp kazaya davetiye cıkarmasın. Ön fren de yola çıkarken sorunsuzdu. Yardımlarınızı bekliyorum
CELİL
06.September.2015, 17:54
Tugay vida gevşeme olayı 150 cc lerde biraz daha fazla oluyor çözümü sık sık vidaları kontrol etmek bir süre sonra gevşeme durur eger durmazsa vidanın gevşemesini durduran özel bir yapıştırıcı sıvı var servisler bilir bazen kullanır gevşeyen vidaları arasına onu sürüp sıkarsan gevşemez
Ön frendeki sıkıntı sanki fren diski darbe almış yamulmuş gibi tepki vermiş servise yamulma varmı kontrol ettir kolay gelsin
tgypmk
06.September.2015, 18:05
Tugay vida gevşeme olayı 150 cc lerde biraz daha fazla oluyor çözümü sık sık vidaları kontrol etmek bir süre sonra gevşeme durur eger durmazsa vidanın gevşemesini durduran özel bir yapıştırıcı sıvı var servisler bilir bazen kullanır gevşeyen vidaları arasına onu sürüp sıkarsan gevşemez
Ön frendeki sıkıntı sanki fren diski darbe almış yamulmuş gibi tepki vermiş servise yamulma varmı kontrol ettir kolay gelsin
Celil abi sabah hiç sorunu yoktu sabah,darbeden kasıt tam olarak nedir yolda sadece çukurlar vardı.
Vida tavsiyesi için teşekkürler.
CELİL
06.September.2015, 18:11
Celil abi sabah hiç sorunu yoktu sabah,darbeden kasıt tam olarak nedir yolda sadece çukurlar vardı.
Vida tavsiyesi için teşekkürler.
Darbeden kasıt fren disklerinin kendisine bir çarpma vurma darbe olması anladığım kadarıyla öyle birsey olmamış belki balatalarla ilgili olabilir servise göstermek lazım
tgypmk
06.September.2015, 18:16
Darbeden kasıt fren disklerinin kendisine bir çarpma vurma darbe olması anladığım kadarıyla öyle birsey olmamış belki balatalarla ilgili olabilir servise göstermek lazım
tamamdır celil abi teşekkürler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.