Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Xvs650 Dragstar Hk.

tbaylan
10.September.2015, 10:24
Arkadaşlar hepimize hayırlı, kazasız belasız sürüşler.

Bir çoğunuzun bildiği gibi 2013 Model Regal Raptor Daytona 250cc(beyaz) makinem var. Ve yakın gelecekte satmayı planlıyorum. İnternette yaptığım bazı araştırmalar sonucu modifikasyona açık olması, piyasada ve dünyada aksesuar bulunması yönünden en uygun bulduğum makine xvs650 Dragstar oldu. Almayı da düşünüyorum açıkçası.

Konuyla ilgili fikirlerini belirtecek babayiğitlere ihtiyacım var:::::

Sevgiler.

tb

Bahadır
10.September.2015, 11:46

Bir çoğunuzun bildiği gibi 2013 Model Regal Raptor Daytona 250cc(beyaz) makinem var. Ve yakın gelecekte satmayı planlıyorum. İnternette yaptığım bazı araştırmalar sonucu modifikasyona açık olması, piyasada ve dünyada aksesuar bulunması yönünden en uygun bulduğum makine xvs650 Dragstar oldu. Almayı da düşünüyorum açıkçası.

Sevgiler.

tb

Ben de dragstar yada shadow almak istiyorum.Ama bu motorların sıfırları artık gelmediği için ikinci elleri çok pahalı oluyor.Olanlarda eski model ve yüksek kmde oldukları için biraz korkutuyor beni8)

tbaylan
10.September.2015, 11:53
Ben de dragstar yada shadow almak istiyorum.Ama bu motorların sıfırları artık gelmediği için ikinci elleri çok pahalı oluyor.Olanlarda eski model ve yüksek kmde oldukları için biraz korkutuyor beni8)

Bahadır biraz bakındım internette adamlar diyorki makinanı adam akıllı kullanırsan 200.000 km'ye kadar ömrü olabilir. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum. Hatta bitane buldum. 2001 model, 30.000 km'de. Makine aşırı temiz görünüyor. Ama şüpheli yani ne kadar doğrudur. Kıllanmadım değil. Ben kendi makinemi 3 ay önce 3800 km'de teslim aldım. Daha dün 12.000 km'yi devirdim. Hiç mi binmiyorlar arkadaş bu makineye?

Trkr
10.September.2015, 11:57

Sevgiler.

tb

Japon sonuçta, bence her türlü gideri var :)

tbaylan
10.September.2015, 12:08
Japon sonuçta, bence her türlü gideri var :)

Sen ne diyorsun abi bu işe? Gideri olduğu kesin:hastayız:

Bahadır
10.September.2015, 12:11
Neyse bende seneye ağustosta askere gitmeyi planlıyorum.Gitmeden satarım motoru.Gelince bakarız duruma göre:)

tbaylan
10.September.2015, 12:34
Neyse bende seneye ağustosta askere gitmeyi planlıyorum.Gitmeden satarım motoru.Gelince bakarız duruma göre:)

Senin şafağın çok aslan. Git askere de bakarsın duruma göre:::::::::::::::

Trkr
10.September.2015, 13:58
[QUOTE=tbaylan;184777]Sen ne diyorsun abi bu işe? Gideri olduğu kesin:hastayız:[/QUOT

ben gökçeada'dan dönerken kesin kararımı verdim, makina çok zorlanıyor abi. makina zorlanınca bende strese giriyorum bişi olacak diye. daha yüksek kalite işçiliği olan bir makina şart benim için.

tbaylan
10.September.2015, 14:05
[QUOTE=tbaylan;184777]Sen ne diyorsun abi bu işe? Gideri olduğu kesin:hastayız:[/QUOT

ben gökçeada'dan dönerken kesin kararımı verdim, makina çok zorlanıyor abi. makina zorlanınca bende strese giriyorum bişi olacak diye. daha yüksek kalite işçiliği olan bir makina şart benim için.

Benim canımı Güney Ege turuna çıktığımda sıkmaya başladı. Gitmek istiyorum gidemiyorum, senin dediğin gibi makine zorlanıyor korkutuyor. Bir de biraz daha ağır bir makine rüzgara karşı daha emniyetli olur diye düşünüyorum.

Trkr
10.September.2015, 14:41
[QUOTE=Trkr;184797]

Benim canımı Güney Ege turuna çıktığımda sıkmaya başladı. Gitmek istiyorum gidemiyorum, senin dediğin gibi makine zorlanıyor korkutuyor. Bir de biraz daha ağır bir makine rüzgara karşı daha emniyetli olur diye düşünüyorum.

aynen öyle kardeşim. Japon yaaa :artiz::cheesy:

Ferhat BASTEM
10.September.2015, 15:30
Şu an izin dilekçemi verdim ve iznimi yol yaparak kullanmayı düşünüyorum. Aklımdaki yer de İzmir.(Seçimimin herhangi bir sebebi yok, aklıma ilk orası geldi.) Bundan dolayı bu konudaki düşüncelerimi yüz yüze paylaşmayı düşünüyorum ;)

Bahadır
10.September.2015, 15:38
Tek sefer parayı basıp alınca derdi bitse hemen alayım.Ama büyük motorun masrafı da büyük olur.(Benzin,bakım,parça) 8)

tbaylan
10.September.2015, 15:50
Şu an izin dilekçemi verdim ve iznimi yol yaparak kullanmayı düşünüyorum. Aklımdaki yer de İzmir.(Seçimimin herhangi bir sebebi yok, aklıma ilk orası geldi.) Bundan dolayı bu konudaki düşüncelerimi yüz yüze paylaşmayı düşünüyorum ;)

Abi muhakkak görüşelim. Çay, çorba(rakı,bira) içelim:cheesy: Zaten İzmir'in girişinde ben varım. Beklerim, başımın üstünde yerin var8)

Trkr
10.September.2015, 18:44
Tek sefer parayı basıp alınca derdi bitse hemen alayım.Ama büyük motorun masrafı da büyük olur.(Benzin,bakım,parça) 8)

Kardeşim,

ben 20000km lik bir karşılaştırma yaptım, şu anki şartlarda benzin dahil

350lik daytona ile 5290tl
650lık dragstar ile 6660tl
masrafın var.

20000km de biz 10 kez bakıma girerken dragstar sadece 3 kez bakıma giriyor bakım periyodu 7000km.

parça fiyatlarımızda ise biz sadece zincirli olduğumuz için daha avantajlıyız, şaftın kırılmadığı sürece her bakımda yarım litre yağ ile değiştiriyorsun:5tl

bence dragstar daha avantajlı gibi geliyor. Benim fikrim bu yönde :)8)

Bahadır
10.September.2015, 21:06
Kardeşim,

ben 20000km lik bir karşılaştırma yaptım, şu anki şartlarda benzin dahil

350lik daytona ile 5290tl
650lık dragstar ile 6660tl
masrafın var.

20000km de biz 10 kez bakıma girerken dragstar sadece 3 kez bakıma giriyor bakım periyodu 7000km.

parça fiyatlarımızda ise biz sadece zincirli olduğumuz için daha avantajlıyız, şaftın kırılmadığı sürece her bakımda yarım litre yağ ile değiştiriyorsun:5tl

bence dragstar daha avantajlı gibi geliyor. Benim fikrim bu yönde :)8)

tam bakım masraflarını bilmiyorum ama biz 1.8 litre yağ alırken dragstar 3.5 litre alıyor:cheesy:

Ali ÜNVERDİ
10.September.2015, 21:10
Tuğrul sana bir tavsiye Naked NC 750 her açıdan tatmin edici bir makine sana uygun ise biraz maddi olarak zorlarsan hondayı alabilirsin şiddetle öneririm.

Bahadır
10.September.2015, 21:54
Tuğrul sana bir tavsiye Naked NC 750 her açıdan tatmin edici bir makine sana uygun ise biraz maddi olarak zorlarsan hondayı alabilirsin şiddetle öneririm.

Ali abi dur şimdi biz chopper alcaz.Kafa kurcalama :cheesy:

Trkr
11.September.2015, 09:36

Ali abi herkesi kendi safına çekmeye çalışıyor :)

tbaylan
11.September.2015, 11:09

Abi etme eyleme aklımda var zaten NC 750 ama uzak durmaya çalışıyorum konuyla alakalı:::::

Ali ÜNVERDİ
15.September.2015, 15:35
Tugrul ifademi tekrar ediyorum Şiddetle Öneriyorum istersen gerekcelerimi siralarim.
1 ayni para sifir makina
2 tasarruflu mak yeni parca gerektirmez yakit cimrisi
3 hiz olagan ustu
4 uzun yol ve sehir ici icin bitirim.
Sana bunlari 2 aylik tecrubemle onerdim takdir senin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi