Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bobber 350 Ön Lastik Değişimi

nraydin
17.September.2015, 14:48
Selamlar,

RR Bobber 350 sahibiyim, geçen günlerde ön lastiğim yarıldı. Yeni lastik sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Ön tekeri kendim söküp ustaya götürsem lastik takılıp tekeri tekrar motora taktığımda sorun yaşar mıyım bilmiyorum.
Yoksa çekici çağırıp motosikleti komple mi sanayiye götürmem gerekir. Bu konuda yardımcı olabilecek/ fikri olan var mıdır?

tbaylan
17.September.2015, 15:09
Selamlar,

RR Bobber 350 sahibiyim, geçen günlerde ön lastiğim yarıldı. Yeni lastik sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Ön tekeri kendim söküp ustaya götürsem lastik takılıp tekeri tekrar motora taktığımda sorun yaşar mıyım bilmiyorum.
Yoksa çekici çağırıp motosikleti komple mi sanayiye götürmem gerekir. Bu konuda yardımcı olabilecek/ fikri olan var mıdır?

Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Geçmiş olsun. Tanışma başlığı altında kendinizi tanıtırsanız kime hitap edeceğimizi bilir ve ona göre daha efektif şekilde yardımcı olmaya çalışabiliriz.

Sevgiler.

tb

CELİL
17.September.2015, 22:17
Merhaba Berkay aramıza hoş geldin
Aşağıdaki tanışma başlığı linkinden kendini tanıtırsan seviniriz :)
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
Soruna gelince lastiği kendin söküp takabilirsen araç tutup para vermene gerek yok lastiği sanayiye götürüp takdırabilirsin sorun olmaz kolay gelsin 8)