PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön takım hk.

NumanYILDIRIM
20.September.2015, 19:51
RR forum üyeleri merhabalar. Benim motorumun gidon göbeğindeki bilyaları dağıldı gidonda fren veya sert bir çukurdan geçtimde oynama ve ses var. Sanırım menset bilyası deniyor. Bunu nereden temin edebilirim. Başına gelen varmıdır? Kocaelide ikamet ediyorum

CELİL
21.September.2015, 17:07
Merhaba Numan gidon bilyesi (rulman) kolay kolay dağılmaz pek görülen bir durum değil ama olabilir parçayı istanbuldan kargo ile yukarıda linki olan demirtaş motor ali ustadan bulabilirsin kolay gelsin

NumanYILDIRIM
22.September.2015, 16:50
Valla abi direksiyon sanırım ondan kaynaklıda ağır. Düşük hızlarda motorla yolda gezerek dengemi sağlıyorum.

CELİL
22.September.2015, 19:08
Valla abi direksiyon sanırım ondan kaynaklıda ağır. Düşük hızlarda motorla yolda gezerek dengemi sağlıyorum.
Gidon menset göbek vidası çok sıkılırsa gidon agırlaşır zor döner sağa sola çekme yapar ama seste geliyorsa rulman bozulmuş olabilir bir servise göster durumu netleştir sonra rulman al servistede rulman vardır pekçok makinanın rulmanları genelde aynıdır

Potenza
22.September.2015, 20:34
Motorunuzu sıfır mi almıştiniz?

NumanYILDIRIM
24.September.2015, 14:11
Motorunuzu sıfır mi almıştiniz?

Hayır motorumu 2. el aldım. 30.000 küsür kilometre orjinal kilometresi. Ama motor sahibinin dediğine göre 1000 km önce sıfırlamış motoru