Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardim - 150 DD icin Kaliteli Lastik Secimi
Alphous
22.September.2015, 10:20
Merhaba,
2 ay once '0' aldigim motorumun lastiklerini degistirmek istiyorum.
Hiz yapmak istemiyorum, tek istegim kaymasin.
Hangi marka onerirsiniz?
Ali usta'nin onerdigi 300 tl 2 tanesi olan lastikler iyi midir?
CELİL
22.September.2015, 11:04
Merhaba Alp
300 tl ye takılacak lastiklerin orjinalden çokda farkı olmaz kaymayı engelleyecek yol tutuşu iyileştirecek değiştirmeye değecek kalite büyük markalarda var onlarda başta michelin , Briston , metzeller gibi markalardır bunlarında fiyatları biraz tuzludur çiftinin 800 -1000 tl gibi rakamları var
Alphous
22.September.2015, 11:08
Merhaba Alp
300 tl ye takılacak lastiklerin orjinalden çokda farkı olmaz kaymayı engelleyecek yol tutuşu iyileştirecek değiştirmeye değecek kalite bilinen büyük markalarda var onlarda başta michelin , Briston , metzeller gibi maekalardır unlarında fiyatları biraz tuzludur çiftinin 800 -1000 tl gibi rakamları var
Evet farkettim.
O zaman onlardan alinacak.
Kayip kaymayacagini test etmek mumkun degil, ama bir taraftan 300 tl ve 1000 tl arasinda mutlaka kalite farki vardir.
CELİL
22.September.2015, 11:22
Çok pahalı olması pek çoğumuzun elini bağlıyor orjinal lastiklerle dikkat ederek kullanıyoruz :( 150 cc makinalar hafif kasaya sahip olduğundan riski daha fazla oluyor sıcak kuru asfaltta sıkıntı olmaz ama soğuk ve ıslak zeminde yeri tutmaz dikkat etmek gerek
ibrahimyılmaz
22.September.2015, 11:49
Aman ha dikkat edin inanilmaz kayiyor lastikler bendede orninaller var 250 lik benimki virajlarda ozellikle tam virajdan ciktim derken gaz verdimi atiyor kasayi resmen dikkat..
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.