PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalyadan Selamlar

wildworld
25.Eylül.2015, 12:58
Herkese merhaba uzun süren forum takibi sonunda üye olmaya karar verdim. Şu aralar motosiklet arayışındayım ancak hiç deneyimim yok. Başlangıç olarak 250-350 daytona veya spyder düşünüyorum umarım buradan siz abilerimin sayesinde önümüzde ki 1-2 hafta içerisinde motor sahibi olurum bu kadar az sürede sahip olmak istememin nedeni tam 1 yıldır bunun için para biriktiyor olmam. Herkese iyi sürüşler bayramınızı kutluyorum :Rockn Roll:

spue
25.Eylül.2015, 13:53
Aramıza hoş geldin Yağız, bayram dolası ile form biraz sessizdir. Ancak makinasını değiştirmek veya model yükseltmek isteyen arkadaşlar mutlaka kontak kurarlar. Umarım ve dilerim gönlündeki makinaya kavuşursun. Bu konuda Antalyadaki arkadaşlar da sana yardımcı olurlar.
İyi bayramlar.

İlker Akgül
25.Eylül.2015, 21:48
Hosgeldin yagız ben pek aktif degilim artik ama elimden gelen bisey olursa yardimci olurum İyi bayramlar

İlker Akgül-ANTALYA

CELİL
25.Eylül.2015, 22:15
Merhaba Yağız Antalyadan aramıza hoş geldin
İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

Potenza
26.Eylül.2015, 10:14
Yağız hoş geldin.
Öncelikle motor ekipmanini almanın ve ucuza kacmanani öneririm.
genelde Motorcu adayları önce motorunu artan butceylede ekipmanı aldığı için,maalesef bu iş sona kaliyor ve bazı şeyler göz ardı ediliyor.
doğru bir yere geldin!

nickziki
28.Eylül.2015, 11:43
Hoşgeldin Yağız
Elimizden geleni ardımıza koymayız. Özelden telefonunu yazarsan görüşelim

tbaylan
28.Eylül.2015, 14:29
Yağız Antalya'dan aramıza hoşgeldin. Umarım gönlündeki makinaya en kısa sürede kavuşursun. Herşeyden önce koruyucu ekipmana daha öncelik vermeni tavsiye ederim. Antalya'da bir grup güzel arkadaşlarımız/abilerimiz var. Ellerinden gelen yardımı esirgemeyeceklerdir.

Sevgiler.

tb

wildworld
28.Eylül.2015, 21:57
Yorum yapan herkese teşekkürler arayış devam ediyor 8)