Orijinalini görmek için tıklayınız : sıkıntı
ereneren
27.September.2015, 15:56
merhabalar herkesin bayramı kutlu olsun :) benim bi sorum var motoru ısıtıyorum 3dk falan sonra yola cıkıyorum azıcık bi yokusta daha cok belli oluyo tekliyo falan hatta stop edecek duruma geliyo falan debriyajı cekip baya gaz veriyorum bir böyle yapıp düzeliyo karbüratörmü pislenmiş temizlenmesimi lazım acaba
CELİL
27.September.2015, 19:51
Merhaba eren motoru ısıtırken jikleji çekiyormusun çekiyorsan yola çıkmadan kapatman gerek onu unutma yoksa makina gaz yemez veya kapattığın halde jikle tam kapatmıyor olabilir kontrol et bunun dışında bujilerde sorun olabilir yedek buji varsa değiştirip test yap veya benzin deposundan karbiratöre pislik veya su karışmış olabilir 8)
ereneren
30.September.2015, 12:08
Merhaba eren motoru ısıtırken jikleji çekiyormusun çekiyorsan yola çıkmadan kapatman gerek onu unutma yoksa makina gaz yemez veya kapattığın halde jikle tam kapatmıyor olabilir kontrol et bunun dışında bujilerde sorun olabilir yedek buji varsa değiştirip test yap veya benzin deposundan karbiratöre pislik veya su karışmış olabilir 8)
abi teşekkür ederim :) jikleyi cekmeden ısıtıyodum :) karbüratörün pisliğini temizlettim bide benzin filtresini değiştirdim düzeldi :)
CELİL
30.September.2015, 12:10
abi teşekkür ederim :) jikleyi cekmeden ısıtıyodum :) karbüratörün pisliğini temizlettim bide benzin filtresini değiştirdim düzeldi :)
Geçmiş olsun demekki pislik gelmiş 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.